Top 9 nyeste modeller af brede bælter til kvinder i trend

Bælter betragtes som et skønhedstilførende tilbehør i modeindustrien, hvilket langt er den passende beskrivelse kvinder nogensinde kan tænke sig om. I dag er konceptet med at bære trendy vridende tynde hofteseler nu blevet tilføjet med brede bælte -designs, som ikke bare understøtter buksen til at blive omkring hofte- eller taljeområdet, i stedet forstyrrer de dens design gennem bredde og form af bæltet.

Bedste og fashionable brede bælter til damer med billeder:

Lad os lære mere om de 9 bedste brede seletyper, som utvivlsomt vil inspirere alle damer til at købe en!!

1. Triple Buckle Plain Black Womens Brede Bælter:

Triple Buckle Plain Black Wide Dens Bælter

Bredden på dette bælte er mere end 4 mm med tre adskilte spænder, der er fremtrædende af kontrastfarvet knæksystem. Dette almindelige sorte brede læderbælte bæres rundt om hofteområdet oven på en kjole eller en top. Det er et perfekt bredt bælte til kvinder.

2. Sort perle med shell design damer brede bælter:

Sort perle med Shell Design dame brede seler

Da sort er en universel farve, er perler, der bruges til fremstilling af dette bælte, sorte, som derefter kan kombineres med enhver form for farverigt outfit.Disse perler limes i lige rækker med et centralt skal designet spænde. På grund af sit fremtrædende farverige spænde design bruges denne type bælte som et bredt bælte til kjoler.

3. Flettet brunt læder brede seler til kvinder:

Flettede brune læderremme til kvinder

Brunt læder betragtes som et elegant og rigt materiale, der bruges til fremstilling af alle former for tilbehør, hvilket inkluderer at lave dette brede bælte med et unikt design. Dette kvinders brede bælte er designet ved at vride materialet for at danne et flettet design med et centralt kontrastfarvet spænde.

4. Brunt Faux Cinch Wide Waist Belt:

Brunt Faux Cinch Wide Waist Belt

Imiteret læder er det syntetiske materiale, der ligner rent læder, men i modsætning til rent læder er imiteret materiale økonomisk og let at skabe designertilbehøret. Med det i tankerne henvendte designere sig til at lave et bredt bælte, som giver en cinched effekt på grund af dets bredde og snørebøjlesystem.

5. Snakeskin Designer Wide Maroon Leather Belt:

Snakeskin Designer Wide Maroon læderbælte

Dyreprintdesignet er ikke kun begrænset til kluddesign, i stedet er det også blevet brugt til at skabe et unikt og moderigtigt bredt bælte, der er fremstillet ved hjælp af det rene rødbrune lædermateriale. Da det er lavet af rent materiale, ligger disse bælter på den dyre side. I dette design bruges en tyk bred bælterem med slangetryk og spidsen af ​​bæltet er malet med et gyldent design med et midterstyndt gyldent remspænde, som adskiller sig fra det sædvanlige bæltedesign.

6. Elastiske brede seler:

Elastiske brede seler

For at foretage en ændring fra det sædvanlige læder- og kunstbælte fandt designere en anden interessant idé om at bruge et elastikbånd med midterspændesystem, der er designet til at blive båret rundt om taljen. Der er nu et stort antal designs lavet i denne brede elastiske rem med dekorativ spændeform og design.

7. Front metallisk sølvplade brede seler:

Front metallisk sølvplade brede seler

En almindelig halvcirkelformet eller oval formet bred skinnende og spejllignende egenskaber, der ses i metal, bruges som et centralt dekorativt design i et bredt elastisk bælte eller en tynd bred læderklud. Denne type bælte har et spænde system, der ikke er i midten, se snarere ved tungen af ​​bæltet, som er spidsen af ​​bæltet.

8. Perforeret sort læder bredt bælte:

Perforeret sort læder bredt bælte

Dette enkle design brede bælte bruges mere almindeligt som et formelt slidtilbehør. I dette design er bredden af ​​bæltet bred i midten og gradvist reduceres i bredden ved spidsen af ​​bæltet med metalspænde og hullet hul for at binde bæltet.

9. Brede seler i Boho -stil:

Brede seler i Boho -stil

Bælte -designs i stammestil bæres sædvanligvis rundt lige under hofteområdet, der matcher godt med en lang nederdel og en top. I boho -design hænger farverige runde perler som en kæde, der er fastgjort til et bælte lavet af tyk tråd og metalstang. Hele designet gør bæltet bredere og lidt tungt, så det anbefales kun at have på til særlige lejligheder og fester.

Ikke alle kostumer matcher med et bredt bælte, at vælge den rigtige kostume og et perfekt supplerende bredt bælte er en ganske lang tid at investere i. Men når du finder ud af det trick, er det let at jonglere med en anden type brede bælter rundt med det passende tøj. Et kig på denne artikel vil helt sikkert hjælpe damer med at finde det rigtige match.