15 bedste designerblusedesign til silkesareer

Silke sareerne skal ofte forskønnes ved at bære den perfekte designerfremstillede bluse. Der er mange sådanne bluser, og derfor er det en hektisk procedure at vælge den rigtige. Derfor er disse bluser i denne artikel blevet shortlistet til de 15 bedste. Disse er også nogle af de mest foretrukne blusedesign til silkesareer af kvinder til forskellige lejligheder.

Designer blusedesign til silkesareer:

Her er de bedste designs af designerbluser til silkesareier med billeder.

1. Den røde designerbluse til Silke Saree:

Den røde designerbluse til Silk Saree

Dette er nok et af de smukkeste blusedesign til silkesareer. Blusen har en virkelig enkel og attraktiv tekstur. Når nogen sport denne bluse med en saree, vil de se helt guddommelige ud.

2. Bryllupsblusen til Silke Saree:

Bryllupsblusen til Silke Saree

Når du har en smuk silke saree, så skal du også have brug for en smuk bluse. Når det kommer til designerbluser til silkesareer, er mønstrene helt unikke, og de professionelle designere forsøger at tilbyde noget, som ikke er set før. Baseret på dragten i denne bluse kan det siges, at dette helt sikkert er en af ​​de fineste designerbluser til silkesareer.

3. Den hvide designerbluse:

Den hvide designerbluse

Hvis du har brug for en designerbluse til dine silke sarees, så vil dette være en ret god til dig. Blusen er en bluse med høj hals og kinesisk krave, og det er en af ​​hovedårsagerne til tiltrækningen af ​​denne bluse. Det vil være egnet til at bære med næsten alle lyse sareer.

4. Den hvide designbluse til Silke Saree:

Den hvide designbluse til Silke Saree

Leder du efter en hvid bluse til din silke saree? Her er en virkelig smuk bluse, der også kommer med et sødt mønster. Blusen har et blomstermønster på ærmerne, og de skinner i guld, når de bringes ind i lyset. Hvis du vil se smuk ud i indisk dametøj, så hjælper denne saree dig med at opnå denne drøm.

5. Fuldærmet designerbluse til silkesareer:

Designerblusen med fuld ærme til silkesareer

Leder du efter en smuk silke saree? Nå, du får også brug for en bluse, ikke? Her er en vidunderlig bluse, der vil passe til en silke saree i næsten samme farve, som den tamilske skønhed har på dette billede.

6. Den smukke pink designerbluse til silkesareer:

Den smukke pink designerbluse til silkesareer

Har du brug for en god designerbluse til en silke saree? Se på denne. Er dette ikke en af ​​de bedste ting, du kan have på? Dette viser et virkelig fantastisk design, og de små mønstre udført på det er også virkelig dragende. Hvis du leder efter en god designerbluse til silkesareer, så er dette måske en af ​​de bedste ting for dig.

7. Den skinnende designerbluse til den skinnende silke -saree:

Den skinnende designerbluse til den skinnende silke -saree

Hvis du vil skinne ved et bryllupsarrangement eller ved en religiøs lejlighed, så er denne bluse til din tjeneste. Denne særlige bluse er utvivlsomt en af ​​de flotteste bluser nogensinde. Det viser et virkelig fedt mønster sammen med iøjnefaldende farve.

8. Den røde designerbluse:

Den røde designerbluse

Hvis du går efter de hvide silke sarees, så sport noget lysere end de grå eller enkle hvide bluser. Hvorfor ikke bære en rød bluse med designer sarees? Denne særlige designerbluse ser virkelig dragende ud med den hvide silke saree og får sareen til at se endnu mere attraktiv ud.

9. Det sorte blusedesign til silkesareer:

Den sorte blusedesign til silkesareer

Hvis du er forelsket i sort, så er dette noget, der kan forskønne sareen i stedet for at reducere det lyse look. Dette er et af de flotteste blusedesign til silkesareer, som kvinden nogensinde kan finde på at bære. Designet på denne bluse er bare perfekt, og næsten alle kvinder finder denne bluse passende til dem.

10. Sort ærme og fuld hals med fuld hals:

Fuld ærme og fuld hals sort silkebluse

Dette er den perfekte designbluse til de sorte silke sarees. Blusen har et smukt design i den øverste del af halsen. Det er et af de smukkeste designs, du sikkert har set. Blusen har også noget arbejde udført mod slutningen af ​​ærmerne. Det vil også se rigtig godt ud med enhver form for lyse sareer. Det kan også sportes til fester eller ved festlige lejligheder. Du vil blive værdsat for at bære denne bluse.

11. Den lyserøde bluse til silkesareerne:

Den lyserøde bluse til silkesareerne

Hvis du har brug for en anstændig silke saree, så er dette et virkelig fedt design. Det har en meget attraktiv blomsterstruktur udført ved hjælp af talentfulde hænder. Den lyserøde farve falmer i den midterste del af ryggen, hvor det vigtigste attraktive element ved denne bluse er.

12. Den traditionelle designerbluse til The Silk Sarees:

Den traditionelle designerbluse til The Silk Sarees

Har du brug for nogle silke saree Designer bluser? Dette er en af ​​de bedste for dig. Det har et meget attraktivt design, som stjæler alt udseende. Det er muligvis en af ​​de bedste indiske sareebluser, som en kvinde kan have på og vise sig frem. I det øjeblik du tager denne bluse på, vil du ligne en komplet indisk diva.

13. Det sorte, gyldne og grønne blusedesign:

Det sorte, gyldne og grønne blusedesign

Mangler du nogle silkebluser? Dette er et virkelig fantastisk blusedesign, der vil gå hånd i hånd med silke sarees. Designet får enhver til at forelske sig i dette design. Du kan se helt unik ud ved at bære denne bluse med en passende silke saree.

14. Blusen med flere farver til Silke Saree:

Blusen med flere farver til Silke Saree

Den mangfoldige anvendelse af farver får blusen til at se meget attraktiv ud. Denne bluse kommer med et virkelig fedt mønster udført på den forreste del og på ærmet. Designet er så tiltrækkende, at kvinder, der dyrker vestligt tøj året rundt, ivrigt vil bære denne bluse.

15. Den nyeste designerbluse:

Den nyeste designerbluse

Dette særlige gyldne arbejde udført på den gennemsigtige bluse får det til at se smukkere ud end noget derude. Blusen er en ærmeløs, og derfor er den temmelig behagelig og stilfuld på samme tid. Med den perfekte saree får denne bluse en kvinde til at se helt guddommelig ud.

De fleste af disse bluser har kontrastfarver i forhold til sareerne og kommer også med vedhæftede filer. Hvis du leder efter noget, der passer til dine stedsegrønne silkesareer, er dette stedet. Nogle af de nyeste blusedesign til silkesareer er nævnt her for din hjælp.