15 smukke fløjlsblusedesignmønstre til sareer

Fløjlsmaterialet ser altid storslået, attraktivt og vidunderligt ud. Ofte mener folk, at fløjl er beregnet til dronningen. Dette materiale fås kun i få håndfulde farver. Disse omfatter rød, skarlagen, smaragdgrøn, kongelig og marineblå. Her er de bedste blusedesign med fløjlsstof til et fyldigt look.

Bedste og attraktive samling af fløjlblusedesign Kvinder:

Her har vi de top 15 designer fløjlsbluser med smukke for- og baghalsmønstre:

1. Blå farve fløjl med gyldent broderi:

Blå fløjl med gyldent broderi

Denne marineblå fløjl sareebluse med gylden blomstret designet kant. Denne bluse har en firkantet udskæring og et dybt snit i ryggen. Den samme blomsterkant er til stede på toppen og nedre kanter på bagsiden. Ærmerne er korte, men kantede. Hele blusen har meget små prikker. Der er to strenge med en gylden kvast til fastgørelse.

2. Scarlet fløjlbluse med broderi:

Scarlet fløjl med broderi

Denne bluse er lavet af skarlagen fløjlstof og har hvidt og gyldent trådarbejde. Den har en firkantet halsudskæring, der strækker sig til ryggen, og som er et dybt snit. Der er to røde snore med kvaster til fastgørelse. Kanter af gyldne hvide gyldne tråde er rundt om kanterne på ærmer, ryg og hals. Polka dots er broderet på ærmer og ryg, men ikke foran på blusen. Ærmerne har et design lavet med hvid og gylden tråd.

3. Designer fløjlbluse i lyserød farve:

Lyserød bluse

Dette er en lyserød fløjlsbluse dekoreret med hvidlige smykker og Jari. Håndarbejdet er til stede som en kant nær den firkantede udskæring og de korte ærmer.

4. Velvet Saree -bluser til Varanasi Saree:

Velour Saree bluser til Varanasi Saree

Denne lyse røde fløjlsbluse er lavet til Varanasi sarees. Stil ser meget almindeligt ud. Der er dog Jari -arbejde på ærmerne, der når til albuer. Den røde fløjl er tilføjet til ærmerne som en kant. Skulderens materiale er rødt fløjl. Hele blusen har en tynd kant lavet af guld.

5. Særlig sort fløjlsbluse:

Speciel sort fløjlsbluse

Denne usædvanlige sari -bluse kan lukkes med lynlås. Den har korte ærmer og en rund udskæring. På begge sider af blusens forside har to røde blomster designs af gyldne centre, gyldne blade og stilke. Der er en gylden blondekant rundt om blusens kant.

6. Sort fløjlsbluse med gyldent broderi:

Sort fløjlsbluse med gyldne broderier og smykker

Denne sorte fløjlbluse i fløjl har en rund udskæring, korte ærmer og en kort hængestil. Der er blomsterdesignet gyldent broderi, der er en række under halsudskæringen foran. Nedenfor er der en række hvide smykker. Igen er der en række af lidt større og mere fremtrædende blomster og blade. Overalt er der små blomster. Ærmerne er omgivet af to lige linjer, der har små blomster imellem.

7. Royal Blue Velvet broderet bluse:

Kongeblå fløjl broderet

Denne kongeblå fløjlsbroderede sareebluse har ærmer, der når albuer. Den bådformede halsudskæring er omgivet af gul, rødbrun og hvidt gevindarbejde. Hele blusen er broderet med prikker. Der er også trådbroderi af blomster og blade som ærmernes kant. Blusens forside har et fremtrædende, indviklet typisk indisk Kalka -design.

8. Bridal Velvet Blouse Design:

Brude fløjl bluse

Denne fløjls sari -bluse i rød farve er valget mellem de fleste hinduistiske brude i Indien. Således er den lavet lige til den lejlighed. Stil er fascinerende og komplimenterer figuren for alle unge brude. Halsudskæringen er firkantet. Materialet dækker knap brystet, men giver den nødvendige støtte. Ærmerne er korte. Bagsiden er dybt skåret, og to sæt strenge er til fastgørelse.

9. Lilla fløjlbluse med perler:

Bluse i fløjl med perler

Denne lilla fløjl saree -bluse er ærmeløs. Støtterne over skuldrene er delikat designet med pæne rækker af små perler. De samme perler og to sømlinjer bruges som kanter. Dette er en speciel designer sari -bluse, der ser attraktiv og elegant ud, når den bæres. Det er en glimrende fest at have på.

10. Marineblå fløjlsbluse med detaljeret gyldent broderi:

Marineblå fløjlsbluse med detaljeret gyldent broderi

Denne navy fløjlsbluse har gyldent broderi af arrangerede blade i stilke. Designet er under halsudskæring og ærmer. Det meste af ryggen er designet. Imidlertid er fronten enkel. Der er to strenge med kvaster til fastgørelse.

11. Smaragdbluse i grønt fløjl:

Smaragdgrøn fløjl

Denne smaragdgrønne fløjls sareebluse har hvidt og bundtråd. Den har en firkantet hals, der strækker sig til ryggen, og som har et dybt snit. Den kan fastgøres med to grønne strenge med kvaster. Hele blusen har en kant lavet af gyldne hvide gyldne tråde. Prikkerne er broderet på ærmerne og på ryggen, men forsiden af ​​blusen er almindelig. Der er trådarbejde på ærmerne.

12. Sort fløjl broderet bluse:

Sort fløjl broderet

Denne sorte fløjl lehenga bluse har masser af indviklede håndværker og er fremragende festtøj. Designet er delikat lavet af hovedsageligt Jari og tråd. Halskanten fortsætter til den dybt skårne ryg. Der er to strenge med kvaster til fastgørelse. Ærmerne når op til albuerne. De er broderet og har en bred kant i kanten.

13. Sort fløjl med guldbroderi:

Sort fløjl med guldbroderi

Denne sorte fløjlsbluse har en meget stilfuld dyb udskæring. Blusen holdes af to gyldne strenge, der har matchende kvaster. Halsudskæringen har et kantet broderi og bredt broderi med buet design. Det samme design gentages også ved ærmernes kant. Der er også prikker.

14. Blå fløjl med smykkearbejde:

Blå fløjl med smykkearbejde

Dette er en bluse med fuld ærme lavet af marineblå fløjl. Ærmerne og fronten er godt dekoreret med detaljerede designs lavet af trådarbejde og smykker. Halsudskæringen har også en bred kant lavet af perlerækker og specielle smykker. De kongelige familier i Indien bærer dette.

15. Blus i sort fløjl med lavere hals:

Sort fløjlsbluse

Dette er en sort fløjls sari -bluse med trådbroderet håndarbejde. Bagsiden har et dybt snit. Blusen ser meget elegant ud. Den er ærmeløs, og materialet, der dækker skuldrene, er nok til at understøtte blusen.

Vi konkluderer, at vi kan designe den samme fløjl til at lave en lang række sari -bluser. Bluserne kan have forskellige farver i fløjl. Det mest interessante er håndarbejdet på disse fløjlsbluser. Disse omfatter broderi, perler og smykker.