9 smukke pottehalsblusedesign til designer sarees

Bluser med grydehals adskiller sig fra en fuld åben ryg til en simpel lille grydeform, der er dannet på bagsiden. For det meste bundet med en snor eller en knude bag på nakken holder pottens halsmønster blusen tæt til kroppen. Designere laver utrolige designs med en simpel idé om at lave pottehalsmønstre med et twist af mindre ændringer og lave tydelige blusemønstre. Bluser med grydehals er generelt bundet med kroge på toppen eller lange strenge prydet med ophæng i enden.

Nyeste og trendy Pot Neck -blusedesign med billeder:

Her er en liste over 9 enkle designerbluser med krukkenhals.

1. Pot Neck Neck Mirror Work Blouse:

Pot Neck Neck Mirror Work Bluse

En grydehalsbluse med spejlværk udsmykket på designets kanter forstærker blusedesignet. Snittene og grænserne giver et dynamisk udseende til din ryg. En mørk bluse vil helt sikkert styre dit look.

2. Bluse med dobbeltkrogs -halsudskæring:

Bluse med dobbelt kroge og hals

Pot -hals saree -bluse -design kan også variere lidt med enkle ændringer. En dejlig idé om at feste blusen med to kroge, den ene på toppen og den anden herunder, giver et unikt og tydeligt look. Pyntede små diamanter på blusen får blusen til at se mere fantastisk ud.

3. Blonder med kantlinje og kanthals:

Bluse med snøre i kanten og med hals

Saree -bluse -designs med potthals ser fantastisk og fremragende ud med snøring på kanten af ​​krukkenhalsmønsteret. En ternet blonder eller en hvilken som helst designerblonder kan grænses op til blusen for at give mønsteret et højdepunkt.

4. Bluse med høj halsmønster:

Bluse med høj hals

Lukkede eller høje halse, selv i vid udstrækning kendt som kinesisk hals i disse dage, er godt designet med pottehalse på bagsiden af ​​bluserne. Det grydeformede blusedesign er dekoreret med diamantbeslag eller blondegrænser. Bluser i mørke farver spiller faktisk en vigtig rolle i mønsteret for at se mere fantastisk ud.

5. Butta udsmykket Golden Pot Neck bluse:

Butta pyntet bluse med gyldne potter

Små buttas med tre diamanter eller tre gyldne perler er besat over hele blusen. En rig silkebluse med et sareebluse -mønster med pottehals, ser fantastisk ud. Slips med en dori/snor på bagsiden ligner en rygløs designbluse.

6. Blus med hætte i ærmerne:

Blus med hætte med hætte

En kasketærmet bluse med et designkrukkenhalsmønster ser utroligt fantastisk ud, når den nederste del er lavet med en enkelt bred blonder og den resterende del med den enkle tynde blonder, der gør en flad bund med pottehals designerbluse.

7. En bluse med halterneck og baghals:

En bluse med halterneck og ryg

En grydehalsbluse med et halter -design foran kan være fantastisk slidt med en matchende saree. En halterneck og en grydehals bagpå er et designerstykke, der adskiller sig fra både for- og bagside. Blusen er bundet med snore på toppen og kan forblive fit til kroppen.

8. En bluse med flad bund og hals:

En bluse med flad bund

En designerbluse med fuldt broderet materiale, selvom det er let i skyggen, kan se fantastisk ud på kvinder med en flot figur. Et halvt ærme med grydehals på bagsiden af ​​blusen er et elegant design, man kan bære i små funktioner.

9. Blus med fuld broderet grydehals:

Bluse med fuld hals og broderi

En broderet bluse med en pottehalsdesign på bagsiden kan være mere effektiv, når en designerbluse bæres med en simpel, ensfarvet saree. Skønheden i grydehalsen på ryggen forstærker mere med en simpel saree.

Bluser med grydehals danner et smukt design på blusens bagside. Kvinder, der ønsker at have en åben ryg med en designerstil i sig. pottehalsbluser passer bedst til deres behov. Kanterne på grydehalsmønsteret kan pyntes med forskellige kunstværker. Ved de mest traditionelle lejligheder ses kvinder i pottehalsbluse -designs, der ser utrolige ud på. Broderiarbejde eller spejlarbejde, butta -arbejde eller snøreværk gør grydehalsdesignet mere elegant og attraktivt.