15 smukke kvinders blomsterblusemønstre med designerhals

Modemarkedet har medført drastiske ændringer i det etniske slid, hvilket også har givet de gamle sareer en ny og trendy version. Men der er stadig nogle mønstre, der er forblevet favoritten blandt damerne, selvom de er ændret. Et lignende mønster er blomsterblusens designs. Uanset om det er en simpel almindelig slidbluse eller et tungt designerstykke til sareer eller lehenga, har blomsterprint altid tiltrukket kvinders hjerter mod at have det.

Trendy og fantastisk kvinders blomsterbluse -designs:

Her er et par forbløffende designs med blomsterprint, der ville blomstre dit look til enhver lejlighed.

1. Simple Pot Neck Blouse Blomster:

Blomstret bluse med enkel hals

Et simpelt mønster i blusemønstre med blomsterprint er bredt udvalgt til regelmæssig brug af damerne. Patli palav saree har også lignende blomsterdesign til et perfekt match. Blusen får et dybt potthalsdesign med doori for et lækkert udseende.

2. Sort langærmet blomsterbluse:

Sort blomsterbluse med lange ærmer

Sort og silke har deres egen charme i blusedesign. En silkebluse i lo generelle ærmer får blomsterprint til at forsøge at give en perfekt kombination til de hvide eller råhvide almindelige sareer. De er meget foretrukne til små funktioner eller religiøse funktioner. Blusen får også et dybt rundt halsmønster.

3. Gylden patchworkblomstbluse:

Blomsterblusedesign

Gyldne bluser giver et andet look til de tunge sareer. Og når blomsterdesign tilføjes det, skabes magi. Blomsterbluse til kvinder i gylden får blomstret patchwork på kanten og ærmerne. For mere dekoration tilføjes perler til værket. De bæres stærkt til bryllupper.

4. Sekskantet blomstertrykblusedesign:

Sekskantet blomstertrykblusedesign

Blomsterprintdesign på bomuldssilkemateriale ser fantastisk ud for et sofistikeret look. De trykte sareer ledsagede vi med trykte blomster. Sareerne og blusen er også kendt som batikprint -designs. Den har også perlebånd på blusen for et funky look. Halsen har et sekskantet design i dyb med en almindelig rørføring.

5. Blomsterbluse med lynlåsdesign:

Bluser med lynlås og lynlås

Et vestligt inspireret dame blomsterblusemønster er lavet af bomuldsmateriale med et prinsesseskåret design. Blusen er designet med to ærmer med en dyb hals bagfra med lynlås foran. Sammen med det tilføjer de trykte blomstermotiver sit vestlige look. Det er bedst egnet på almindelige sarees til et blomstrende udseende ved enhver lille lejlighed.

6. Blusedesign med halværmer:

Kvinders halværmer Blomsterblusedesign

Blomsterprint er også bredt udvalgt til et ædrueligt udseende i religiøse begivenheder. En lignende blomstertrykbluse i silke får her et halværmet design med korrekt pasning. Grænsen for den hvide saree får også de samme blomster for en unik kombination. Blusens hals har et pakket design til et dedikeret look.

7. Ærmeløs blomstret hvidt blusedesign:

Ærmeløs kvinders blomstermønster i hvid bluse

En hvid blomstretrykt bluse med ærme og rygløst design er teenagernes primære valg i disse dage til deres college -funktioner. Den hvide bluse har en dyb V -hals, der giver brystet en præcis pasform fastgjort med to separate ærmer. Blomsterprintene er fint præget på en hvid bomuldsbluse for et herligt look.

8. Blomster designet korsetbluse til brude:

Blomsterdesignet korsetbluse til brude

Ikke kun til generel brug, men de blomsterprintede bluser er også meget sandsynligt udvalgt af brudene på forskellige bryllupsritualer. Bandhani sareen får her en brokade designet korsetbluse med taljelængde. Den røde bluse er dekoreret med maggam -arbejde med gylden tråd.

9. Designer stjerne hals blomstermønster bluse:

Designer Star Neck bluse med blomstermønster til kvinder

Ramperne i modeverdenen gav en skinnende effekt med et strålende blusedesign til kvinder. Blusens hovedattraktioner var de kasserede blomstermotiver lavet med Kashmiri -arbejde og halsdesignet, der lignede en stjerne. Det gav skuldrene et perfekt look med fantastiske kurver.

10. Bluser i fuld længde med sølvblomster:

Bluser i fuld længde med sølvfarvet damer

Baby pink og sølv ville være et ordentligt piget design, der skal bæres til høje begivenheder. Den halve saree her i almindeligt matches med et rosa og sølvbluset design med en dyb hals foran. Det giver spaltningen et perfekt look med et blomstermotordesign i halsen.

11. Chiffon bluse design:

Chiffon blusedesign til kvinder

Hvad hvis din bluse får et korsetlook med en kant, der dækker halsen og skuldrene med chiffon? Fantastisk design lige! Her går du med en blomstret print bluse er en korset stil. Blusen har chiffonbetræk ved hals og ærme med et præget designlook. Det bærer også en tynd kant i klemt design for en ekstra effekt.

12. Pearl Border -bluse:

Bluske med blomster til kvinder

En kombination af net, silke og hvide perler giver dig et stilfuldt design til at bære til din saree. Den bløde silkebluse får en hvid netbetræk, der bærer blomsterprintene strikket i den. Designet på bagsiden af ​​halsen får et cirkulært mønster bagved, mens grænserne er perlebesat på det. Blusen får også en sød dør med dejlige charme.

13. Smuk blomstret bluse med diamanthals:

Smuk blomstret bluse med diamanthals til kvinder

Et designerstykke i blomsterbluser damedesign er lavet af silke og bomuldsmateriale med trådarbejde udført i et blomstermønster. Blusens ryg er designet med en diamantform fastgjort i to ender i et vestdesign. Blusens ærmer får også et puffdesign, der er bredt udvalgt af kvinder med brede skuldre.

14. Floralbluse med bådhals:

Laidies bådhals blomstret bluse design

Bådhals -designs er de nyeste blomsterbluser -designs til damer, der er valgt til enten trykte eller designer sareer. Blusen er lavet af bomuld og har store blomstermotiver med grene og blade med lilla rør. Blusen får også en kædeåbning i siderne med en perfekt pasform til brystet.

15. Øjenhalsdesign:

Blomsterdesign til kvinder med øjehals

En designerbluse passer godt med en pakket hals sammen med rygdesign i chiffon georgette. Blusens bagside er designet med et øjehul, mens fronten er en fyldt hals med polstrede fronter. Blusen er dekoreret med zardoshi -design i sølv og gylden tråd.

Blomsterblusedesign får nye mønstre med ændringen på modemarkedet. De prægede blomstermotiver, små blomsterprint, maggam blomstermotiver, strikkede blomstermotiver ses ret bredt for designer sarees. De efterlader dit look med et blomstrende strejf til dit look mest på somre.