15 topdesignede strækbare bluser med forskellige halsmønstre

I dag er der ligesom færdige arbejdsbluser strækbare bluser tilgængelige på markedet. Den er let syet, og du kan købe den efter eget valg og størrelse. Det har strækbart materiale til rådighed i alle størrelser. Du kan få en række designs i strækbar bluse. Den strækbare readymade -bluse er ubesværet at have på og gjorde opgaven let. Man kan forblive tryllebundet, når du ser designet fås i en strækbar bluse. Borte er de dage, hvor damer giver blusestykker til skrædderne, og damerne skulle tænke meget over, hvilket mønster de skulle vælge til sin bluse.

Smukke og færdige stretchbluser til Sarees:

I øjeblikket er alt klargjort tilgængeligt. Og den strækbare bluse er ikke engang meget dyr. Til en overkommelig pris kan du se godt ud.

1. Stretchable bluse med rund hals:

strækbare bluser

Det er den sorte farve net strækbare bluse. Sort er den farve, som saree af hver farve får et match på. Det smukke mønster er udført på nettet. Denne bluse kan også bruges som festtøj. På begge sider er den runde hals givet. Det er bedst egnet til damer.

2. Almindelig og afslappet strækbar bluse:

Regelmæssig og afslappet bluse

Denne gyldne farve strækbare bluse har et skinnende stof. Den er kortærmet og kan bruges regelmæssigt. Hvis du bærer rød saree med rød farve med denne bluse, vil det være fantastisk. Det vil se dyr kombination ud. Det vil skinne mere i natfunktioner og vil se rig ud.

3. Strækbar kortærmet bluse:

Strækbar bluse med korte ærmer

Det er en kongeblå farve strækbar bluse i fløjlsmateriale. Fløjl er et tykt stof og vil blive behageligt med din krops pasform. Bomulds tung saree ser bedst ud med fløjlstrækbar bluse. Det er enkelt og enkelt med kort ærme. Så sareen skal være tung med den.

4. V -hals stretchbar bluse:

Bluse med strækbar V -hals

Dette er en gul farve strækbar bluse, og den har blonder. Damer vælger næppe gul bluse. Da den kun får en match med en bestemt saree. På bagsiden er det en V -hals. Blusen ser ud til at være fantastisk, forudsat at sareen også har snøreværk. Vælg den med snorearbejde.

5. Strækbar bluse med lynlås:

Strækbar bluse med lynlås

Dette er en sort farve strækbar bluse, og den har også lynlås på halsen. Den er kortærmet og har gennemsigtigt materiale på halsen. Det har et højhalset design, der vil se smukt tung saree ud. Det er defineret til at være lavet til dekorativ saree.

6. Strækbar bluse i strømpebukser:

Strækbar bluse i strømpebukser

Denne strækbare bluse er i rød farve med et anderledes halsmønster. Den er i trusser. Da det er i netstoffet på hals og ærme, skal man bære det indre i overensstemmelse hermed. Denne bluse ser fantastisk ud på slanke damer. Hun vil fremstå som herlig.

7. Stretchable bluse i flere farver:

Blus i flere farver

Denne strækbare bluse er i flerfarvet. Den har en typisk rund hals og kort ærme. Men det er noget andet end den almindelige almindelige strækbare bluse. Da det er trykt, skal du bære almindelig saree med dette. Trykt strækbar bluse vil se unik ud. Har den ene.

8. Strikbar bluse med kasketærme:

Cap Sleeve Strækbar bluse

Dette er en grøn farve strækbar bluse med kasket ærme. Orange farve saree vil se unik ud med denne bluse. Det er en almindelig bluse i krave stil. Det vil se yndefuldt på dig og glædeligt genialt. Det er stilfuldt i udseende. Kombiner det med en attraktiv saree og bemærk din ros i folks øjne.

9. Seneste strækbare bluse:

Nyeste strækbare bluse

Det er et kvartærmet nyeste design i strækbar bluse. Halsmønsteret pryder så meget, at du ikke behøver at bære en halskæde over det. En saree med broderi vil se smuk ud på den. Det er en fest, der bærer design i bluse. Designet er så herligt.

10. Almindelig strækbar bluse:

Almindelig strækbar bluse

Det er den pæne og rene sølvstrækbare bluse. Det er så simpel og almindelig bluse. Det er en vane for damer at beholde en sølvbluse for at bruge den hurtigt. Da sølvfarvet bluse vil passe godt til mange farver saree. Det vil give en fantastisk personlighed til damer i fester.

11. Bladmønster Strækbar bluse:

Stretchable bluse med bladmønster

Dette er en meget imponerende maroon farve strækbar bluse. Halsen har givet bladmønster med ultrakort ærme. Det vil se fantastisk og værdigt at bringe berømmelse over dig. Det vil være dejligt at parre denne bluse med kraftig border saree.

12. Stretchable bluse i to farver:

Blus i to farver

Det siges at have en farvefarvet strækbar bluse, fordi den er i en kombination af rød og sort farve. Den har en kohals og åben bagside. Det er en halv ærme med et moderne snit bagved. Det vil se fantastisk ud på damer. Blusen har en perfekt pasform, så ingen kan se, at den er færdiglavet.

13. Party Wear Stretchable Blouse:

Party Wear strækbar bluse

Det er blomstret print og strækbar bluse med rund hals. Det er en bluse til fest. På bagsiden er der et rundt snit, der ser modent ud. I festen vil det se pænt ud på dig. Det har et fremragende design, der giver et storslået udseende. Damer vil beundre dig i festen.

14. Langærmet strækbar bluse:

Langærmet, strækbar bluse

Det er en lys blå farve strækbar bluse med langt ærme. Farven er meget blød. Her er ærmerne i netstof med blomstertryk. Hvidfarvet blonderarbejde saree vil se fabelagtig ud med en lys bluse. Det vil have et charmerende udseende og samtidig også en hæderlig følelse.

15. Bluse af nettøj, der kan strækkes:

Bluse i netstof, der kan strækkes

Dette er en virkelig smuk hvid farve strækbar bluse. Den har fint netstof. Hvid saree i silkestof med moti og diamantarbejde med denne hvide bluse vil se ekstremt smuk ud. Det vil skinne om natten. Det vil give dig førsteklasses look med et mageløst billede. Det er enestående.

Den strækbare bluse er for det meste almindelig. Alligevel er der også printet en strækbar bluse. Stretchbluse er meget behagelig at have på. Det giver dig den største ro og ser endda glamourøst ud. Den har hverken knap eller clips. Du skal bære den ovenfra. Det er fleksibelt nok til at bære med fysisk lethed. Du vil ikke føle, at det er et stramt materiale. Strækbar bluse strækker sig maksimalt op til 4 gange størrelse. Den mest almindelige farve damer vælger i den færdige bluse er guld og sølv.