15 traditionelle bluse -halsudformninger til Pattu Sarees

Pattu sarees er dem, der tilfældigvis holder traditionen godt. Det er stort på zari, broderi og alskens hårde arbejde. Disse sareer er ofte forbeholdt særlige invitationer og lejligheder som ægteskaber. Din bluse skal altid matche stilen og skønheden i den saree, du vælger. Pattu saree i disse dage er let at finde, men hvis du ikke vælger det rigtige design til dit valg, er hele showet teknisk ødelagt. Sareerne er virkelig kendte og meget populære, især i det sydlige Indien. Taler om blusen, de er lige efterspurgte, så prisen kan komme lidt på den højere side, men intet har du ikke råd til. Din saree skal have en attraktiv bluse at parre med.

Bluse -hals -designs til Pattu Sarees

Nyeste og smukke blusemodeller i ryggen til Pattu Sarees med billeder:

Her er de 15 bedste valg af pattu saree -bluse med halsudskæringer, som du har i kø for dig.

1. Blå bluse med dyb hals:

Blusedesign med halsudskæring til pattu sarees1

Det første design med bluse på nakken til pattu saree, som du ser her, er en smuk rygløs stil, godt næsten. Her er stilen mere en fancy, med sten omkring den runde slids. Dette design er ideelt til kvinder, der vælger at være dristige på trods af at de følger traditionerne.

2. Grøn bluse til Pattu Sarees:

Blusedesign i ryggen til pattu sarees2

Vi kan antage, at det smukke indviklede stenværk er det første, du bemærker om blusen her. Det ser ud til at passe fint til bruden på grund af designet og hvordan næsten hver tomme af blusen er dækket af den.

3. Orange Pattu Saree -bluse:

Blusedesign i ryggen til pattu sarees3

Pattu -bluse med nakke -designliste kan ikke gå upåklageligt uden dette smukke design. Hele mønsteret på bagsiden er absolut så kreativt, som det bliver. Denne er perfekt til pattu saree, som du har opbevaret på din hylde til din bryllupsdag.

4. Grøn Pattu Saree -bluse:

Bluse -halsudformning til pattu sarees4

En anden grøn, som du ser her, den her er mere af sten og perler end broderi, men det forhindrer ikke, at den er direkte betagende!

5. Bluse med dyb udskæring:

Blusedesign med ryghals til pattu sarees5

Denne bluse vil være en stor overvejelse, hvis du er på udkig efter baghalsdesign til pattubluser. Blusens prestigefyldte udseende kan gøre det til et dyrt køb på trods af enkelheden, men hvis du spørger, finder du ud af, hvordan næsten alle synes, det var den pris værd, de skulle betale.

6. Almindelig grøn bluse:

Blusedesign i ryggen til pattu sarees6

Bortset fra det lille broderi på ærmerne er blusen for det meste enkel. Designet er dog unikt og vil glæde dig, når du har taget blusen på.

7. Boat Neck Pattu Saree -bluse:

Blusedesign i ryggen til pattu sarees7

Det ene design, du ser her, er et dristigt træk, fordi det er næsten uden ryg. Det bør bedst bæres med lavbroderi pattu sarees, da det giver blusen sin andel af opmærksomhed.

8. Rød og gylden Pattu Saree -bluse:

Blusedesign i ryggen til pattu sarees8

En anden pattu saree -bluse med ryghalsdesign fra den klassiske lookbog, denne bluse vil helt sikkert bringe de bedste funktioner i dig, når du har den på med en pattu saree. Det burde ikke være for svært at forestille sig dig selv i denne, hvis du er mere af den traditionelle slags.

9. Bluse med rødt krog:

Blusedesign i ryggen til pattu sarees9

Alle nuancer af ædruhed er bevaret i denne traditionelle bluse, og hvis du tror på at opretholde alt om din etnicitet, vil denne bluse være dit ideelle valg for dagen. Ærmerne i jakkestil ser tiltalende ud og har glitter til det rødlige skær, hvilket kontrasterer det generelle udseende for godt.

10. Blå slidsbluse:

Blusedesign i ryggen til pattu sarees10

Med en kongeblå farve og sådan broderiarbejde, har vi overhovedet brug for at synge roserne fra dette blusemønster i ryggen til pattu sarees? Det taler for sig selv, og du er sikkert overbevist nok.

11. Blå silke dyb halsbluse:

Bluse med halsudskæring til pattu sarees11

En pattu saree med en silkebluse er en af ​​de ældste kombinationer, og her præsenterer vi en bluse med en dyb hals og en snoet snor til en forandring. Tag et kig på de små sten placeret overalt, så blusen ser mere tiltalende ud.

12. Blå broderi med broderi:

Blusedesign i ryggen til pattu sarees12

Sølvtrådarbejdet på ærmerne fungerer virkelig som en afgørende faktor for blusedesignet, som du ser her. Det er trendy, men lige så usædvanligt med det tydelige sæt blå strenge, der mødes ved halsens trekantede design.

13. Gylden bluse med broderi:

Bluse med halsudskæring til pattu sarees13

Den designer pattu saree -bluse, som du ser her, er anderledes end de andre, du så på listen, da begge sider af blusen har det samme indviklede design fejlfrit.

14. Blus med dyb halsudskæring:

Bluse med halsudskæring til pattu sarees14

Farvekombinationen på denne pattu saree -bluse med ryghalsdesign er meget anderledes og derfor interessant for øjet. Det vil helt sikkert tiltrække opmærksomheden på dig på grund af det smukke blusebroderi og den dybe hals, der hæver oomph.

15. Blank hals med Pattu Saree:

Bluse med halsudskæring til pattu sarees15

Ingen kan og vil ikke modstå at have deres udelte opmærksomhed på dig med denne afsluttende bluse på listen. Blandt bluse -halsudformninger til pattu sarees har denne et strejf af forskel, da den er stilfuld, men samtidig moderne.

Mange kvinder har en tendens til at gå på kompromis med kvaliteten af ​​den bluse, de vælger med deres pattu saree, forudsat at sareen vil tage sig af jobbet, men det er det med dyre sareer, deres bluser skal også være ud over perfekte. Selvom du er ansvarlig for den bluse, du vælger, kan du bruge det som en fordel og vælge ideelle dem, der matcher din stil, så du ikke behøver at nøjes med noget, du ikke ønsker at se dig selv i.