18 forskellige kravehalsblusedesign, der giver et moderne look

I dag er kraveblusdesign med krave den mest foretrukne stil. Kvinder elsker at bære en række forskellige bluser for et unikt, trendy look. Med de færdige bluser til rådighed i alle farver, behøver du ikke vente på, at skrædderne syr din bluse. Bluse med krave er det bedste valg på grund af deres lette tilgængelighed af fantastiske designs. De kan tilpasses til din størrelse. Du kan have mange bluser til en enkelt saree, men skab et helt nyt look hver gang.

Fantastisk samling af blusedesign med kravehals:

Her er de 18 forskellige kravehalsbluser til kvinder med billeder at have på ved særlige lejligheder.

1. Fancy kravebluse:

Fancy kravebluse -13

Dette designer halsbåndsmønster kan skabes ved at blande flere stoffer som råsilke, net og pailletter. Puffærmerne tilføjer et feminint look til blusen. Dette mønster fremhæver skulder- og nakkeområdet. Det bedste træk ved denne bluse er dens alsidighed i at matche flere sareer.

2. Tilbage åben kravebluse:

Tilbage Åben kravebluse

Dette smukke bageste åbne mønster er en anden stil i kravebluse. Den kommer med et tungt mønster på halsen, der har knapper til at åbne. Man kan vælge en Dori eller kvast fastgjort til halsen for et yndefuldt look. Hele ryg- og nakkeområdet fremhæves med arbejde.

3. Mandarin krave bluse:

Mandarin krave bluse

Det er rød farve Mandarin Collar halsbluse. Blusens yderside er dækket af et net. Blusen er polstret for en glat finish; Mandarinfarverne er gode til mennesker med en lang hals. De tilbyder den bedste dækning, og ved at holde stoffet let kan man skabe et behageligt, men alligevel sensuelt look.

4. Blondebluse med kravehals:

Bluse med blondekrave

Denne blondebluse kommer med en fuld krave og har en åbning i siden. Blusens skulderdel holdes generelt gennemsigtig, mens bysten er dækket med et skinnende materiale som for. Denne bluse er normalt polstret og er det perfekte valg til flydende sareer.

5. Stilfuld bluse med kravehals:

Stilfuld bluse med kravehals

Det er det nyeste bluse -design med kravehals. Det er en kombination af blonder og gennemsigtigt stof. Fremragende blondearbejde sys på hals og ærmer. Plus, der er yndefulde læg givet under kravehalsen. Ved at vælge en bluse med kontrastfarver kan man skabe det billede-perfekte look.

6. Designer kravebluse:

Designer kravebluse

Denne bluse med høj krave er et unikt design, der kommer med både høj hals og en dyb snit i halsen. Ved at vælge en høj hals på den øvre del kan man få den nedre halsudskæring dybt for at afsløre spaltningsområdet og se sanselig ud.

7. Netto krave bluse:

Net krave bluse

I denne bluse bruges netstoffet på begge sider. Ved at blande netstoffet med pailletter kan man skabe et elegant look, der kan vælges til både nat- og dagfester. Disse bluser er perfekte i farver som sort, guld, sølv osv. Og kan genbruges på flere sareer.

8. Seneste kravebluse:

Nyeste kravebluse

Dette trendy halsdesign kombinerer et firkantet halsmønster med en krave. Ved at blande forskellige stykker stof kan man skabe et unikt design, der passer til sareen. Brug af kontrastfarver og matchende snørebånd kan se på et helt nyt niveau.

9. Bluser med sjalskravehals:

Sjalskravehalsbluser

Sjalskravehalser er gode til et vintage look. De skaber det perfekte antikke look, især når de er kombineret med brokader. Sjalskraven har en tyk og tung halsudskæring. Kravedelen er fremhævet med kontrast eller trykt stof, hvilket holder resten af ​​blusen ensfarvet. De er det perfekte match til lyse og dæmpede farvesareer.

10. Bluse med poloshals -krave:

Bluse med krave i halsen

Poloshals er ikke kun gode til skjorter, men de laver smukke blusemønstre. Når de er lavet med let materiale, kan disse halsbluser transformere hele looket og få dig til at skinne. Du kan vælge dem til både traditionelle og vestlige sareer.

11. Bluse med krave:

Bluse med krave

Blusen med stativkrave leveres med kraver fremhævet i Kundan -arbejde, cutwork og endda broderet trådarbejde. Disse moderne bluser med kravehals er gode til sareer, som normalt er enkle og har brug for det lille strejf for at skabe et storslået look.

12. Bluse i krave -stil krave:

Bluse i krave -stil krave

Frakke stil mode bluse eller Angrakha krave hals design er en perfekt harmoni af elegance og ynde. Det er fantastisk til et formelt look og traditionelle begivenheder, hvor man ønsker at have et ædrueligt, men unikt look. Tilføjelse af en guld- eller sølvkrave til blusen kan fungere som tilbehør, og man behøver ikke at bære tunge halskæder.

13. Kravebluse til bruden:

Kravebluse til bruden

Dette blusemønster kommer med kraftigt broderi på halsen og den ene side af skulderen. Dette er fantastisk til unge piger og brude, der ønsker at bære det med en lehenga eller en flydende saree. Blusen vil øjeblikkeligt forvandle selv den mest simple saree til et levende outfit.

14. Butterfly Style Collar Blouse:

Butterfly krave bluse

Butterfly -mønsterblusen er det nyeste design med kravehals på markedet. Den leveres med en vinget krave, der giver et smukt look til blusen. Der skal udvises omhu for at designe blusen i et almindeligt stof med minimale udsmykninger. Denne bluse er perfekt til trykt og designer sarees, der tilstrømmer materiale.

15. Formel kravebluse:

Formel kravebluse

Uanset om du er lærer eller politiker, er den formelle kravehals ideel til dit arbejdstøj. Denne hals kommer med en enkel krave, med et v -snit foran. Udsmykninger på disse typer bluser er ganske minimale for at undgå glary udseende. Disse bluser er bedst egnet til bomuld og de nyeste linned sarees.

16. Bluse med skjortekrave:

Skjorte krave bluse

Bluser med skjortekravehals er ideelle til arbejdstøj. Disse bluser kommer med en fuld skjortekrave og knapper foran. Bluser af denne type er bedst til formelt og kontorbeklædning. Derfor skal man holde dem enkle. Man kan også eksperimentere med små udskrifter og motiver, når man slår dem sammen med almindelige sareer.

17. Blus med kinesisk kravehals:

krave-hals-bluse-designs

Dette er en kinesisk kravebluse. Der udføres flot broderi på en krave og for enden af ​​ærmet og blusen. Broderiet fremhæver nakkeområdet og baseret på lejligheden kan man vælge enkel til tung. Ved at vælge en pyntet blonder kan man få det perfekte outfit designet til et bryllup.

18. Bluse med høj krave:

Bluse med høj krave

Denne bluse med høj krave er fantastisk til simple sareer, som man foretrækker en standout bluse med. Den forreste del af blusen kommer med et matchende eller kontraststof patchwork, normalt i tryk. Det er fantastisk til kontrastfarver silke sareer og matcher flydende gennemsigtige stoffer.

Håber ovenstående katalog med kravehalsbluser har givet dig gode ideer til dit næste look. Uanset hvilken saree du vælger, kan det at vælge den rigtige krave til din hals omdanne dig til en diva. Bluser med kravehals er en fantastisk mulighed for kvinder med tynde og lange halse for at aflede deres opmærksomhed. De er også et godt valg for folk, der ønsker at skabe et tungt look med minimalt tilbehør.