30 bedste samling af færdige blusedesign

I denne hurtige og travle udviklingsverden kan damer lide og foretrækker at bære matchende bluser, som let kan købes i en designer- eller stofbutik. Når kvinder tænker på let tilgængelige bluser, betyder det allerede blevet syet og let tilgængeligt i butikken. I de senere år er spændingen ved at gå til skræddersyning give dem målene og vente på at blusen skal sys, i stedet går damer bare med deres saree til en butik, og i henhold til sareefarven bestemmer kvinderne design og mønster bluse. Taler om design er der et uendeligt antal af dem. Design varierer alt efter stoffets materiale, stenfarve, der bruges i maggam -design og tråde, der bruges til at skabe en række designs.

Seneste færdige blusedesign til enhver lejlighed:

Her er top 30 færdiglavet blusedesign bragt kort frem, hvilket helt sikkert vil give en idé til den feminine gruppe om at få en udvidet idé om forskellige designs, udskrifter og vigtigere blusens form, type udskæring og dybde.

1. Syntetisk rundhalset færdigbluset design:

Syntetiske bluse -designs med rund hals

Rund hals er altid på den måde, der giver en enkel og elegant finish. Kvinder kan godt lide rund halsdesign på grund af blusens finish. Bluse med rund hals passer godt til alle former for sareemateriale, enten chiffon, Georgette eller anden syntetisk saree. Krogene fås på bagsiden eller som åbent design foran. Designet med rund hals kan kombineres med perler eller murværk i kanterne på blusens hånddel færdiggjort, hvilket gør blusen mere attraktiv. Snørebåndene, der bruges, er normalt guld- eller sølvfarve.

2. Blusemønstre i satin med rund hals:

Blusemønstre i satin med rund hals

En satin rundbluse designet bluser går meget godt sammen med lyse færdige sareebluser, når sareen efterlades uplettet. Broderidesignet med rund hals er lavet af den mørkfarvede satinlignende rødbrune, kirsebærrød eller blå går godt som festtøj med en simpel Faux Georgette saree med færdiglavet bluse. Satinmaterialet kan også kombineres med blonder eller netmateriale, som tilføjer skønhed til blusen.

3. Blus med gylden firkantet hals, der er færdiglavet:

Gylden firkantet hals-færdigbluse

Design med firkantet hals er det næste mest populære mønster af damer, der giver et enkelt og klar look. Blusen med firkantet hals i gylden farve er den mest almindeligt tilgængelige i enhver færdiglavet tøjbutik, og denne farve matcher enhver farve saree. For at vælge en blusefarve til en saree, der beslutter i sidste øjeblik til en fest, bør dette design være førstevalg.

4. Glitrende V-hals readymade bluse:

Glitrende bluse med V-udskæring

Glitrende bearbejdet V-udskæring er mest populært blandt de unge damer generation. Glitrende perler med netforet bluse denne mønstrede bluse er lavet. Denne funklende bluse passer godt til chiffon saree, der er lyse og subtile farver. Da blusen er lys, skal sareefarven være mild. Mest brugt som festtøj.

5. Kinesisk krave -færdigbluse:

Blus med kinesisk krave

Dette design af blusen var et stort hit i år 2020. I dette design er den forreste del af blusen fuldt halsdækkende mønster med forreste krog, og rygdesignet er normalt rundt eller et lille vindue blev givet i midten af materiale. Denne type bluse passer godt til crepe saree, Chiffon sarees. Mest brugt af unge såvel som midaldrende damer.

6. Blus med høj hals:

Blus med høj hals

Bluser med høj hals, der oftest blev brugt af sene 50-årige damer, de seneste år er unge begyndt at lide designet og designerklare bluser har indset det og begyndt at bringe færdige færdigblusede højhalsede bluser, der kan være af gyldent vævsmateriale eller chiffon eller bomuld med broderi i forskellige farver.

7. Blus med halterneck, der er færdiglavet:

Bluse med halterneck og færdiggørelse

Dette er meget dekorativt og sexet tiltalende mønster bæres blandt unge piger og mest almindeligt blandt Bollywood -stjerner. Halterneckmønsteret fås i forskellige kopstørrelser, og halsudstyret kan justeres efter personlig kropsfigur og komfort.

8. Spaghetti-Thread Work Readymade-bluse:

Spaghetti-Thread Work Readymade-bluse

Specialet i dette design er trådmønsteret set i ryggen, som mange unge bliver tiltrukket af. På grund af sin efterspørgsel på markedet er designeren kommet ud med designerblusen klar.

9. Sheer Selves Readymade Blouse With Saree:

Sheer Selves Readymade -bluse med saree

Brystdelen er lavet af stofmateriale som Brocade, Georgette -materiale med håndlavet med det gennemsigtige materiale med broderi på hånden. Håndens længde kan være fuld længde eller over albueniveau.

10. Backless Readymade -bluse:

Rygløs blus med færdigheder

Denne form for færdiglavet design sælges meget på markedet, da damer kan lide blusedesignet, der oftest ses i film. Et sådant design er dette. Den sortløse bluse er altid tilgængelig som i en færdiglavet form. Men folk kan bestille det for en.

11. Skjorte stil readymade bluse:

Shirt Style Readymade bluse

Dette design er populært blandt modeller og damer, der arbejder i medier. Den bruges almindeligvis i midten af ​​20’erne til en alder af 40. Den færdige bluse i dette mønster er normalt linned med broderi. Går godt til en officiel fest.

12. Bra Style Readymade bluse:

BH -stil readymade bluse

BH -stilmønster er et kommende mønster, der har designet af en bh, der let kan hentes fra butikken i henhold til ens kopstørrelse. Denne type designet færdigbluse er ikke et yndet mønster blandt alle piger, men alligevel, når en person, der er inden for mode og design eller som model, er dette blusemønsteret, skal man tænke på.

13. Bluse i jakke -stil bomuldsfærdiggjort med saree:

Jakke Style Cotton Readymade Bluse med Saree

I dette mønster er blusen normalt over hoftehøjde, og sareens pallu bringes inde i blusen og falder bagud. Blusen kan bringes i henhold til ens kropsfigur, de tilgængelige størrelser kan være små, mellemstore eller store og kan justeres senere til ved at korrigere siderne for at få en god pasform. Bomuld med uldbroderi er en god kombination, der bruges til at designe denne bluse.

14. Syntetisk bluse i jakke -stil:

Jakke Style Syntetisk Bluse:

Dette ligner jakkestilen fremstillet af bomuld, men i dette mønster bruges syntetisk materiale, som er skinnende og glitrende, anbefales under en fest.

15. Blus med smykker i halsen i syntetisk materiale:

Blus med smykker i halsen i syntetisk materiale

Færdige bluser, der har ægte juvellignende perler, perler eller sten designet på blusens halsdel, gør den attraktiv at have på under enhver form for funktion. Denne type bluser med stort halsdesign hjælper damerne med at undgå at bære noget tungt smykke på halsen.

16. Kanchipuram Materiale Readymade Bluse:

Kanchipuram materiale færdigbluse

Kanchipuram saree leveres altid med vedhæftet bluse, men kvinder kan lide at bære kontrast og designede bluser, der matcher sareen, så damer går efter færdige Kanchipuram bluser med forskellige farver, der kontrasterer sareen. Disse færdige bluser er forholdsvis billigere end at få syet en bluse.

17. Knotted Saree Readymade Blouse Designs:

Knyttede Saree Readymade -blusedesign

Readymade -bluser kommer nu med tråd på bagsiden af ​​det, dette design er ikke kun en modeerklæring, men hjælper også med at holde blusens krop passende og undgår at falde over skulderen.

18. Asymmetriske readymade -blusedesign:

Asymmetriske readymade blusedesign

Asymmetriske trykte bluser giver et rigt look til simple chiffonsareer eller crepe saree. Denne type tryk gør også boblende kvinder magre på grund af formen og symmetrien i designets form.

19. Færdigblusede designs på bagknappen:

Tilbage -knap Færdiglavede bluse -designs

Denne form for bluse er en bluse med høj hals, som har et åbningssystem bagpå. Bagerste knapper er lavet af farvet knap lavet af klud, farven, der bruges til at lave denne knap, er normalt i kontrast til blusens farve. Dette er en kommende færdigbluse.

20. Blus med færdiggørelse af bådhals:

Boat Neck Readymade bluse

I denne type bluse er halsen og bagsiden af ​​designet dækket og danner en bådformet struktur. Designet er mest populært blandt damer fra 20 til 35 år.

21. Readymade farverig Saree -bluse:

Readymade farverig Saree -bluse

En farverig readymade er bedst egnet til enhver form for almindelig saree. Almindelig saree kan være af bomuld, georgette, Chiffon, Crepe, Kanchipuram eller Sambalpuri Saree eller endda Banaras saree. De farverige farver bringes frem ved hjælp af Wollen tråd, der er designet til et forskellige mønster som blomsterdekoration, Animal print, som er de to vigtigste designmønstre, der bruges.

22. Brocade Readymade Saree -bluse:

Brocade Readymade Saree -bluse

Brocade er et meget berømt sareemateriale i det nordlige Indien. Banaras -materialet kommer ikke kun som saree, men også i en færdigbluset bluseform, der kan matches med andre farve saree, hvilket giver et kontrastfuldt look. Tilføjelse til blusens udseende er et par tråde fra Brocade klud fastgjort på den bageste del af blusen kaldet Dori med perler hængende på den.

23. Dupin Readymade bluse med blonder:

Dupin Readymade bluse med blonde

Dupin er et silkemateriale, der giver et skinnende look til klud og også giver en mild saree med mindre arbejde et storslået look. Dupin -materiale fås almindeligvis som en færdigbluse i forskellige farver. Lacework ses på kanterne af hånden og omkring halsområdet, der løber rundt om nakkemønsteret, som kan være en U -form, V -form eller et dybt nakkemønster.

24. Glasswork Readymade -bluse:

Glass Work Readymade bluse

Glasdesignet giver et iøjnefaldende resultat på grund af glassets reflekterende karakter. Forskellig farve af tråd løber sammen med det lille cirkulære glas, som derefter strækkes videre til blusematerialet. Denne hårdtarbejdede bluse passer godt til mild chiffon saree.

25. Readymade designerbluser med guldblomstdesign:

Færdige designerbluser med gyldent blomsterdesign

Denne type færdigt designet bluse passer meget til bomuldssaree og bomuldssilke blandet saree. Det anvendte materiale ligner Dupin -materiale, men det består også af blomsterdesignet på kluden, der er en kontrast til blusens farve. Blomsterdesignet er normalt gyldent i farven.

26. Brocade Saree Readymade Blouse:

Brocade Saree Readymade -bluse

Brocade saree kommer sammen med blusevedhæftning, men når nogen ikke har tid til at få syet blusebitten, så går de i butikken for at hente en færdig brokadebluse, som vil give en kontrastfarve fra den faktiske sareefarve. Denne type bluser bæres mest af alle aldersgrupper.

27. Velvet-Net Princess Cut Readymade Blouse:

Velvet-Net Princess Cut Readymade bluse

Fløjl er en af ​​de ældste typer færdige bluser, der bare kan glides ind som et slip, i dag i denne moderne æra ændres ændringer som ændringer, der også går til blusedesign. Tilføjet netmateriale på halsområdet, hvilket giver blusen et attraktivt look. Da det er slip på alle aldersgrupper, kan du lide at købe det.

28. Silver Brocade Party Wear Readymade -bluse:

Silver Brocade Party Wear Readymade -bluse

Brokademateriale er et skinnende materiale tilføjet til det er, når nogen bærer sølvfarvet Brocade -bluse under en fest, så vil hun være den person, der får fuld opmærksomhed under denne begivenhed. Brokademateriale, der har indlejret design, giver et mere rigt udseende.

29. Ærmeløs gylden polstret paillet -færdigbluse:

Ærmeløs gylden polstret paillet -færdigbluse

Ærmeløs færdigbluse kan ikke gå glip af det øverste diagram, dette design bæres oftest blandt unge og polstret bluse gør det mere behageligt at have på selv en hel dag. Paillemønster gør blusen mere attraktiv, og når den bæres under festen, vil denne bluse være dagens snak blandt damer.

30. Blus med pailletter:

Blus med pailletter

Paljetter, der er færdige med ærmer, som er en anden variant af pailletmateriale. Ærmerne kan være korte, midt til albue. Paljetter i fuld længde vil være meget ubehagelige på grund af dens stramningseffekt i løbet af foldende hænder.

Konceptet med at bruge færdige bluser giver helt sikkert mening, fordi det reducerer tid og energi, som damer investerer i at gå til en skrædderbutik og instruere dem i at sy blusen i henhold til den målte, der er givet, men det sker altid så der er en mindre korrektion, da bluser ikke altid har en perfekt pasform under det første forsøg. I stedet for at gennemgå denne proces på grund af en færdigbluset bluse, som derefter senere kan korrigeres i henhold til ens kropsform og pasform, hvis overhovedet korrektionen er nødvendig. De færdige bluser kan også matches med andre farve sareer, hvilket også tilføjer som en bonus for at spare vores penge for at købe en anden bluse. Bluser med juveldesign på halsområdet er trods alt en plusfaktor, da damer generelt bærer tunge smykker til fest eller bryllup for at undgå at bære dem, eller når folk er allergiske over for guld, så er det en fordel at øreringe en bluse med et juvelstykke ved halsudskæringen er en fordel.