8 forskellige nuancer Grøn blusedesign til Sarees med billeder

Indiske kvinder har nogle af de sejeste outfits i verden, og en af ​​dem er det traditionelle look, hvilket betyder sareen. Og uden en bluse kan en saree ikke bæres traditionelt. Modedesignerne fokuserer på broderiet i blusestykkerne og gør dem virkelig attraktive. Hvis du er ny inden for denne trend med dametøj, vil du elske det. Hvis du kender dette, vil du elske det endnu mere. I denne artikel vil vi diskutere nogle grønne blusedesign, der skal bæres af indiske kvinder til lejligheder, festivaler, begivenheder osv. Grønt er det særlige i dag. Så pas på de iøjnefaldende grønne blusedesign, der diskuteres nedenfor.

Grøn blusedesign

Smukke og traditionelle designs af grønne bluser til kvinder:

Lad os se på de bedste blusedesign i grøn farve med billeder.

1. Det sart bearbejdede design:

Grøn bluse design 1

Hvis du leder efter noget unikt at have på, så prøv dette særlige blusedesign. Det er nok et af de fineste designs derude, der har en så dragende farve sammen med seje mønstre. Hvis du leder efter grønne saree -blusedesign, så er dette det bedste, du nogensinde vil komme igennem.

2. Designet bageste blonder:

Grøn bluse design2

Her har vi noget, der vil afsløre bagdelen på en god måde og vise et meget cool mønster også efter siderne og armene. Når du rocker dette til en fest, vil alle øjne være på dig. Dette kan påstås at være et af de sejeste kvinders grønne blusedesign.

3. Den grønne bluse med gyldent broderi:

Den gyldne grønne broderi bluse Design

Hvis du leder efter noget i den indiske kategori bluser, så er dette nok de bedste derude. Det afslører de smukke nuancer sammen med det trendy design. Dette er en af ​​de bedste ting, som en indisk kvinde kan bære med stolthed. Indiske sareer til kvinder har aldrig været så stilfulde, og dette er din gyldne billet til at træde på scenen og vise dette stilfulde stykke traditionel indisk beklædningsgenstand.

4. Den ærmeløse grønne silkebluse:

Grøn blusedesign 4

Hvis du leder efter nogle trendy grønne bluser til kvinder, er dette en af ​​de bedste, du vil komme igennem. Det viser det unikke mønster af strikning sammen med en behagelig tekstur. Det er en slim-fit grøn bluse og er derfor beregnet til især unge kvinder.

5. Det sydindiske blusedesign:

Grøn bluse design5

Dette er frisk og lige ud af bagdøren i boutiqueet. Det har et till-hals-dækket design og skjuler brystet, halsen og hele den øvre del af ryggen, herunder også skuldrene. En smuk sydindisk skuespillerinde blev set med dette unikke grønne blusedesign, og nu kan du også.

6. Bryllupssæsonen Limegrøn bluse:

Grøn blusedesign 6

Hvis du har brug for en trendy grøn bluse til kvinder, så er dette en fantastisk. Det er et af de mest praktiserede designs lige nu, og kvinder har bogstaveligt talt lyst til at få denne ting på kroppen og derefter sport den med en smuk saree.

7. Floral Green Blouse Design:

Grøn blusedesign 7

Hvis du leder efter en grøn bluse til at have på i den kommende bryllupssæson, så er dette en ret sej. Den har et smukt blomstermønster i hele kroppen, og kvinder vil elske at bære den. Det er et af de smukkeste damebluse-designs, du nogensinde vil være vidne til.

8. Den ovale ryg afslørende grøn bluse:

Oval ryg afslørende grønt bluse design

Rock den seje hals tatoveringer med denne fantastiske grønne bluse. Damen på dette billede dyrker denne bluse smukt med sin røde Saree, og nu kan du også. Fortæl bare din blusemager specifikationerne, og du vil også bære dette fantastiske blusestykke. Tatoveringen følger dog ikke med blusen.

I denne artikel har vi diskuteret nogle seje blusedesign, der skal bæres af indiske kvinder til lejligheder, festivaler, begivenheder osv.