9 Attraktive halsstilarter i Chiffonbluser til kvinder

Uanset hvor tung en saree er, uanset hvilket materiale og design den bærer, negligeres den altid uden ordentlige blusedesign. Blandt dem har design i chiffonbluse ganske været trendy denne sæson. De sensationelle halsdesigner, den giver, ville omdanne enhver saree til et designerstykke. Chiffon giver ikke kun et tyndt udseende, men giver også en perfekt pasform til de slanke kvinder.

Chiffon bluse designs til damer:

Her er få chiffon -designede bluser, du skal have med i din garderobe for et elegant udsyn.

1. Bluse med fuld ærme og hals:

Bluse med fuld ærme og hals

En chiffonbluse i sort! Wow-sikke en fantastisk kombination til en festdragt saree. Chiffonblusen får fulde ærmer. Halsarbejde er lavet med chiffon over brystet for et værdigt udseende på huden. Kraven og ærmerne er udført i sølvdesign, der skaber blomstermønstre.

2. Blusedesign med dyb hals:

Blusedesign med dyb hals

Deep V er det bedste mønster at udføre til bluse chiffon for et simpelt og elskeligt look. Blusen er af silkemateriale og giver et krøllet design dækket med chiffon. Blusen får korte ærmer og sølvkant for at gøre den mere yndig på almindelig chiffonhvid saree.

3. Blus med sølvchiffon med rund hals:

Bluse i sølv med chiffon

En chiffonsaree med kant er godt kombineret med en dame -chiffonbluse i et lignende mønster. Sølvblusen i chiffon har også maggam-design med tråd og halvlang ærme for at give dit outfit et perspektivisk look.

4. Patch Work Bluse Design:

Patchwork bluse design

Det nyeste blusedesign inkluderer patchwork i blomstermotiver. En almindelig saree med lignende kant her får et patchwork blusedesign i chiffon. Chiffonblusen får fulde ærmer og et dybt sløjfe designet halsmønster bagpå. Ryggen og ærmerne er fastgjort med patches i blomstermotiver for et blomstrende look.

5. Blusedesign med halværmet bådhals:

Blusedesign med halværmet bådhals

Bådhalsdesign med chiffon har været attraktiv for silke saree. Kvindernes chiffonbluse grænser op til halsen i chiffon med maggam -designs med perler og sten. Det kurvede design på chiffon giver blusen et samlet touch til fester, bryllupper og reception.

6. Blomstret Kashmiri -arbejdsbluse:

Blomstret Kashmiri -arbejdsbluse

Når chiffonblusen får et Kashmiri -designet touch, tager det sareens skønhed til det næste niveau. En sort chiffonbluse får blomsterarbejde i Kashmiri -stil med et dybt U -halsdesign forfra og bagfra. Ærmeenden strikkes med guldarbejde.

7. Pakkehalsdesign:

Pakkehalsdesign

Et design med dobbelt chiffonbluse får to halser ad gangen. Blusehalsen har et bredt halsdesign med et sekskantet mønster. Senere er den dækket med et pakket halsudseende, der dækker halsen og skulderdelen. Blusen får også zardoshi -arbejdsmotiver med gylden tråd og sten til at dekorere den til perfekt bryllupstøj.

8. Designer høj hals bluse design:

Designer bluse med høj hals

Et bluse med høj hals i chiffon kombineres med brokademateriale for et flydende look. Blusen har et højt halsdesign, hvor chiffonmaterialet er besat med gyldne blonder, perler og pletter til halsen. De lange chiffonærmer indeholder også det samme design til et glamourøst look i ægteskaber.

9. Vestjakke blusedesign:

Vestfrakke blusedesign

Et ganske populært design blandt kvinders chiffonbluser er den blus, der er designet af vestfrakken. Blusen afgives med gyldent maddikerarbejde i grenkurver. Med en pasning i nakken giver det et slående look til den almindelige saree. Det er et ideelt helbred til fester.

Chiffonbluserne opstod i 1950’erne, da de blev brugt på nederdele for et formelt look på kontorer af kvinder. Senere blev de beskåret til dejlige designs til sareebluser. De eksperimenterer nu med forskellige traditionelle værker for et etnisk udseende.