9 fantastiske bluse -halsudformninger med stenarbejde

Uanset hvilken stil du har på din saree, får den rigtige bluse til at tage med den kun smukheden endnu bedre frem. For at finde ud af det er disse saree -bluser her for at hjælpe, hvilket gør dit job lettere på farten. Desuden overholder disse designs også de nuværende tendenser, så du ikke skal bekymre dig om, at andre på nogen måde overgår din stil.

Smuk samling af bluse -halsudformninger med stenarbejde:

Lad os se på de bedste designs baghalsbluse med stenarbejde.

1. Betel Leaf Sequin:

Betel Leaf Sequin

Denne er en perfekt bluse, der skal bruges til enhver fest. Det er ikke kun smukt, men har også et meget detaljeret indviklet stenværk. Du kan se, hvordan midten af ​​hele mønsteret er en betelformet paillet. Bortset fra det giver halsstenet også denne bluse et smukt look.

2. Black Beauty:

Sort skønhed

Denne er sort hele vejen, og blandt bluse -rygdesign med stenarbejde er denne fremhævet på grund af hvor smuk den er. De hvide sten fremhæver og supplerer blusens farve. Der er tilføjet sten i alle størrelser for at få stylingen gjort rigtigt. Perfekt udført tilføjer latkanerne dimensionen.

3. Flerfarvet bluse med stenværker:

Flerfarvet bluse med stenværker

Blusen er usædvanlig i forhold til de sædvanlige stenhals -designs i stenarbejde, som du ser. Det involverer det meste af stenværket udført i midten af ​​halsudskæringen. Det er et af de enklere designs, og hele mønsteret holdes detaljeret ved hjælp af tråd og sten i flere farver.

4. The Wedding Blues:

Bryllup Blues

Denne vil helt sikkert se bedst ud på bruden. Kraftigt dekorative, de små sten på blå giver blusen et unikt look. Et indviklet blomsterdesign er blevet ført ud i hele blusen, hvilket gør det til at nå din stilkvotient.

5. De hvide sten:

De hvide sten

Denne bluse er en gennemsigtig, men har et smukt design med en bluse i ryggen på ryggen. Perleperlerne gør denne bluse perfekt til at være brudepige, mens trekvartærmerne får den til at se endnu bedre ud.

6. Lady in Green:

Lady in Green

Blusen er som to verdener i den ene, hvor den ene side er gennemsigtig, mens den anden er grøn. Store sten bruges her til at dække hele mens net perfekt.

7. Bluse med rund hals:

Bluse med rund hals

Blusen vist her har en åbning i midten, mens begge sider bruger snørebånd til at holde skuldrene på plads. Stenene er hvide i hele blusen, hvilket fremhæver dens skønhed. Det er perfekt til fester eller bryllupper.

8. Peacock Design:

Påfugl Design

Denne stenbluse kan godt omfavnes med pattu sarees. Hvis du kan lide det farverigt, er dette det perfekte brudekjole til dig. Det samme stenarbejde gentages også på ærmerne, hvis du bemærker godt.

9. Sten og udskæring:

Sten og skæreværker

Til den sidste bluse er det, du ser her, en blanding af perfekt skårne sten, som er placeret på den ene side af blusen. Designet ligner et mesh, og blusen kan bæres bedst med alle slags silkesare.

Nu hvor du har set det hele, burde det være lettere for dig at vælge din stil efter dine præferencer, så der ikke er plads til andre tanker og tvivl. Du kan også bestille online, da der er så mange designs at vælge imellem, og det sparer dig også for besværet. Stenværket vil passe til ethvert saree -design og bringe det smukke udseende godt ind i dig.