9 fantastiske bomuldssaree -blusehalsdesigner

Er du allerede begyndt at pakke dine bomuldssareer væk? Tja, gør ikke. Så meget som du nyder dine dage med de nye trendy silke eller lacy georgette, er bomuldssareer tilbage i trenden. Uanset om det er fritidstøj eller en traditionel familiebegivenhed, vil disse bluser tilføre nåde til din allerede smukke saree og dermed perfektionere dit look.

Seneste blusedesign til bomuldssareer med billeder:

Her er de top 9 designs af bluser til bomuldssareer med halsmodeller.

1. Golden Classic:

Golden Classic

Denne bluse kan kombineres med næsten hver mørkfarvet sari og ser perfekt ud på dig. Ved siden af ​​sort og hvid er gylden det mest foretrukne valg for alle bomuldssareer. Du kan kombinere dit lookup med smukke smykker til en traditionel begivenhed. For et mere afslappet look, skal du vælge en almindelig saree med blusen.

2. V Cut:

V Cut

Når du leder efter bomulds saree -bluse med halsudskæringer og keder dig med de mange almindelige valg, du tilbydes, skal du ikke bekymre dig. Denne bluseskæring vil komme dig til undsætning. Det er så perfekt, især hvis du er modig og ikke har noget imod at eksperimentere. Enhver farve vil se smuk ud i dette snit.

3. Flerfarvet bluse:

Flerfarvet bluse

Efter at have set så mange Bollywood Queens prøve dette blusedesign med en almindelig saree, har du endelig besluttet at prøve det. Blusens baghalsdesign til listen over bomuldssareer skal have dette på sig på grund af dets unikke egenskaber. Det er normalt ikke særlig dekorativt, fordi farven trækker al opmærksomheden til sig.

4. Beskær top:

Afgrøde top

Denne er en ret ny trend, når det kommer til blusehalsdesign til bomuldssareer. Alle har det på i disse dage, og det ser lige så smukt ud som de normale bluser. Så hvis du ikke har tid til at skynde dig til skrædderen for at sy en bluse, skal du bestille en crop top online, og du er god til at gå.

5. U -formet bluse:

U -formet bluse

Den mest almindelige type bluse i denne liste over bomuldssaree -blusehalsdesigner, den kan bruges af både børn og voksne. Fra normale funktioner til større festlige lejligheder er det et indbydende syn overalt. Du kan også bruge et twist i din bluse ved at dekorere den med murværk. Uanset hvad, vil denne bluse efterlade dig smuk med en bomuldssaree.

6. Tribal print bluse:

Bluse med stamme -tryk

Er du mere af den vilde slags, men din families lejligheder får dig til at klæde dig som en hjemlig pige? Så er dette din bedste chance for at bringe budskabet frem til alle. Se hvor smukt dette blusedesign ser ud med almindelige bomuldssareer!

7. Bluse med halterneck:

Bluse med halterneck

Ikke nødvendigvis nødvendig for at være off-shoulder, dette blusehalsmønster til bomuldssaree var et hit selv et årti tilbage og har vendt tilbage igen efter at have været populært af filmstjerner. Her kan du se et design, men eksperimenter gerne.

8. Netbluse:

Netbluse

Denne fløjlsrosa bluse har sin egen aura. Det er smukt udført med stenene og udsmykningerne og er typisk at bære af en almindelig saree, der fremhæver designet godt.

9. Trekvartærmet bluse:

Trekvartærmet bluse

Læg mærke til hvordan Bollywood-skuespillerinden Sonakshi Sinha trækker dette enkle look af med en kongeblå trekvartærmet bluse. Derfor er dette bomulds saree -blusehalsdesign inkluderet og afslutter denne liste.

Nu hvor vi bragte dig ideer om, hvilke bluser der ser godt ud med bomuldssareer, gør dig klar til at shoppe og få alle de roser, uanset hvor du går.