9 Floteste design med lav hals

Bluse med lav hals er nok nogle af de sejeste bluser der nogensinde er opfundet. Disse bluser er lidt lave end de traditionelle på halsniveau og ser fantastiske ud på næsten alle. Den forreste del af brystet afsløres delvist af designerudgaverne af blusene med lav hals, og det er det, der er så stilfuldt ved disse bluser. Hvis du leder efter nogle bluse med lav hals, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel vil vi diskutere nogle virkelig fede bluse med lav hals, der udgør din dag.

1. Pink lav hals bluse design:

Lyserød bluse med lav hals

Hvis du går efter bluse med lav hals, så er denne lyserøde måske den bedste derude. Det er enkelt, stilfuldt og kan bæres af næsten alle. Blusen har et unikt design mod midterdelen og gør denne til en af ​​de mest unikke bluser nogensinde. Denne særlige bluse vil være velegnet til teenagepiger såvel som unge kvinder. Det kan bæres i fester såvel som familiebegivenheder. Bare sig det! Det er bestemt et af de bedste bluse med lav hals, du nogensinde har stødt på.

2. Forførende bluse med lav hals:

Forførende bluse med lav hals

Hvis du leder efter et bluse med lav hals, er dette noget fantastisk. Den har et fantastisk og dragende mønster i hele blusen. Blusen ser helt fantastisk ud med alle vedhæftede filer. Det er et af de mest stilfulde bluse med lav hals og næsten alle kvinder vil elske det. Hvis du har en kropsbygning, der er passende nok til at dyrke sport med denne bluse, så er dette måske den perfekte ledsager for dig for at se stilfuld ud på indisk vis.

3. Blusedesign med fuld ærme og lav hals:

Fuldærmet bluse med lav hals

Det virker som om blusen fulgte med sareen. Dette særlige bluse -design med fuld ærme er en af ​​de bedste ting, du nogensinde vil se. Det har noget ved sig. Mønstrene udført på blusen er meget attraktive, og dette design blev endnu mere berømt, efter at berømtheder begyndte at dyrke dette design. Det er en ud af tusind, og det vil være en god beslutning at bære denne særlige designerbluse til en fest eller en professionel eller en respekteret begivenhed. Farven er så ædru, at kvinder automatisk vil blive overtalt til at bære dette stykke indisk tøj.

4. Sort lav hals bluse design:

Sort bluse med lav hals

Hvis du vil se den skjulte mode og dragning i traditionelt indisk tøj til kvinder, så tag et godt kig på dette hus. Designet på denne bluse er så attraktivt, at folk med det samme vil blive forelsket i den. Blondemønsteret bagpå gør den behagelig at have på i de varme årstider, og fordi sort er den eneste farve på blusen, vil den være velegnet til at bære den med næsten enhver saree. Du kan også bære den med noget lyst eller med noget lys.

5. Dobbelt farve lav hals bluse design:

Dobbelt farve lav hals bluse design

Dette er endnu en bluse, der har et blondemønster bagpå. Blusen kommer med mere end en farve, og denne dobbeltfarve ved denne bluse får den til at se meget attraktiv ud. Hvis du har brug for noget stilfuldt såvel som indisk, så sport denne bluse og lav overskrifter. Brystets del af blusen viser en rød farve, hvorimod sider og ryg eller blot resten af ​​blusen viser et andet sæt farver. Ved at se på denne bluses attraktive karakter kan en ting siges, at dette er et af de flotteste bluse med lav hals og nogensinde.

6. Silkegrøn bluse med lavt halsdesign:

Blå silkebluse med lav halsdesign

Leder du efter en god bluse med lav hals? Dette er en ret god model, der kommer med attraktive mønstre udført foran, som for det meste er vedhæftede filer.

7. Blankt gyldent lavhalset blusedesign:

Blankt gyldent lavhalset blusedesign

Har du brug for en bluse med lav hals? Sport dette smukke design på din krop, og se dit bedste selv ud.

8. Lyserød og hvid bluse med lav hals:

Lyserød og hvid bluse med lav hals

Dette er et temmelig godt lavhalset bluse -design, der kommer med en farve- og designkombination af hvid og pink.

9. Lav hals hals rød bluse design:

Lav hals hals rød bluse design

Hvis du leder efter et rødt blusedesign, så er dette et af de fineste derude. Blusen har et rigtig godt mønster foran, og den vil se godt ud med den rigtige saree.

Lav hals er elsket af kvinder, og du kan se det afspejlet i disse designs. For at vide om de nyeste tendenser inden for bluse med lav hals, skal du bare gå i gang og få et praktisk indblik i denne artikel.