9 Moderne U -formede blusehalskonstruktioner bag og foran

U -hals blusemønstre er fugtige almindelige og næsten slidt af alle kvinder. Taknemmeligheden ved u -halsblusemønsteret passer til alle designs af sareeblusen. En unik og all-time favorit u hals passer til enhver dame. De slim fit damer til kvinder i plusstørrelse kan alle se smukke og attraktive ud med U -hals blusesting. Der er brede U -halsmønstre til dybe U -hals til bluse med høj U -hals, der for det meste betragtes som en sort i U -halsbluser.

Seneste U Neck Saree -blusedesign:

Her er en liste over 9 bedste designs af bluser med u -formet halsmønster.

1. Fremragende U -halsbluse:

Fremragende U -halsbluse

Aishwarya Rai Bachhan skinner elegant med en gylden gul saree med en snøret U -halsbluse. Saree -blusen ser smuk ud selv i en farvekombination i denne æra af en trend, hvor modsætninger stort set foretrækkes.

2. Bluse med høj U -hals:

Bluse med høj hals

To skraverede saree kan få en eksklusivt designet bluse. En halværmet trykt bluse syet med U-hals saree-blusemønster ser dynamisk og elegant ud med den rige saree. En ikke så dyb U -hals på både ryg og front kan se fantastisk ud til din dressing.

3. Designer U -halsbluse med halv ærme:

Designer halværmet bluse med U -hals

U -halsbluser udsmykket med smukke kunstværker giver dig et storslået look. Det beundringsværdige ved dekorationen af ​​blusehalsene er, at det skal ses selv på afstand. Et fedt design af runde patches eller spejle på halsudskæringen på U -halsblusen ser fantastisk ud.

4. Snøret detaljeret U -halsbluse:

Blonder med detaljeret U -hals

En bred bluse med U -hals ser fantastisk ud med en designer saree. Blusehalsens bredde kan være fra den nøjagtige skulderstrimmel til en dybde lidt høj fra spaltningen til hals-skulderstrimlen. En langærmet ser dynamisk ud med mønsteret.

5. Bluse med blomsterprint U -hals:

Blomstret blomsterprint med U -hals

Bluser med blomsterprint ser seje ud, selv i almindelige sareer, der bæres dagligt. Et designer og unikt look kan gives til din daglige dressing med et mix og match design af din saree og bluse. En trykt blomsterbluse U -halssting ser fantastisk ud med enhver af din saree, der har enhver farve, der matcher blomsterprintet i din bluse.

6. En fløjl U -halsbluse:

En bluse i fløjl med U -hals

En bluse med U -hals er også en af ​​de mest almindelige, men alligevel elegante stilarter til syning af dine designerbluser. Nogle designerbluser har broderet arbejde, der giver U -form på bagsiden eller forsiden. Sådanne bluser giver din saree et fantastisk designerlook.

7. Bluse med U -hals tilbage:

Tilbage U -halsbluse

Bagside U -hals blusemønster kan gøres mere utroligt med smukt patchwork eller broderiarbejde. Storslået moti/perleværk ser fantastisk ud på blusens grænser. En lignende designer saree gør dit udseende lysere.

8. Sort Zardoshi -arbejde med U -halsbluse:

Sort Zardoshi -arbejde på U -halsbluse

En dyb ryg U -halsbluse i sort giver høj sikkerhed din rygdressing. En sort bluse med gyldent zardoshi -arbejde på grænserne til U -halsmønsteret ser fantastisk ud. En simpel almindelig sareerød eller endda sort kan se fantastisk ud til din fest.

9. Broderet Dupion Silke U -halsbluse:

Broderet Dupion silke U -halsbluse

En dupion silkebluse med U -halsblusemønster med tryk eller broderi overalt er en unik og designer blusestil. Arbejdet med blusen passer til nej farve saree, og det giver også et festslid -look.

Kvinder med seje påklædninger kan give sit saree -bluse -outfit et sexet look med en dyb bluse med U -hals, der også bliver lidt dybere til spaltningen. Mens du endda kan få dybe U -halsbluser på bagsiden, der giver et åbent rygdesign til din dressing. Saree drapering er en kunst at se smuk ud med små ændringer i dine måder at klæde sig på. En simpel U -halsbluse kan også give dig et dynamisk fantastisk look.