9 Seneste Saree -bluse -halsudformninger inden for mode

Sareer kan være meget stilfulde, især hvis du er klar til at eksperimentere med dit valg. Hvad der ville være endnu bedre er, hvis blusen går ud over at supplere sareens udseende. Hvis du foretrækker at se glamourøs ud på en anden etnisk måde, får disse få bluser dig tættere på dit drømmelook. Ryghalsen på disse bluser er ikke kun forskellig fra den sædvanlige, men også smuk i enhver forstand. Tag et kig.

Saree -bluse -halsdesign

Traditionel Saree -bluse med halsudskrifter i Indien:

Her skal vi levere 9 bedste bluse -halsudskrifter til indiske sareer.

1. Blonder med halsudskæring til Saree:

Bluse med rund hals og ryg til Saree

Blandt bluse -designs baghals til indiske sareer ser denne bluse godt nok ud til både lehengas og sarees. Det er unikt, og se hvordan de to skuldre hviler blusen på plads, og blonderne fortsætter på ryggen.

2. Midt slidsblusedesign baghals:

Mid -Slit bluse Design baghals

Hele den midterste åbne bluse har sat mode -markedet i brand i år, sandsynligvis på grund af hvor enkel men elegant stilen er. Det kan bringe oomph frem i enhver dame, der beslutter at sport looket. Designet har to samlinger på begge sider, som du kan se. Det er en bluse uden ærmer og passer bedst til designer sarees.

3. High Neck Slit Design til bluse:

Slidsdesign med høj hals til bluse

Dette halsdesign til saree -bluse er så enkelt, hvis du ser på det, men det er lige så stilfuldt og nyt i zonen. Alt vil se godt ud med det på grund af designet og klippet.

4. Gul stilfuld bluse baghals:

Gul stilfuld bluse baghals

Med mønstrene på bagsiden er denne enkle bluse klar til hverdagsbrug lige så meget som familiefester. De korte ærmer smelter ind og fuldender hele designet med en gylden kant på plads.

5. Design af Saree -blusenet med ryggen:

Saree -bluse -net -rygdesign

Hele frilly ser ærmerne gør designet attraktivt for øjet. Ærmerne holdes korte. Mellemrummet mellem hver tråd er mere end normalt bluser lavet af nettet. Selve blusen har et snit i choli -stil og en knude bagpå og holder designet på plads og fuldender hele looket.

6. Flerfarvet bluse:

Flerfarvet bluse

Hvis det er din ting at gå retro med dit ryghalsmønster til sareebluser, giver denne bluse din stil et formål. De korte ærmer passer godt til den flerfarvede stemning. Farvekombinationen får denne bluse til at se ideel ud med enhver saree overhovedet.

7. Stringed Saree bluse tilbage Design:

Stringed Saree bluse tilbage Design

Den nederste halvdel af blusen er ensfarvet sort, og blusens skønhed ligger i det orange perleformede gennemsigtige tøj. Der er en blonder, der bruges til at fastgøre blusen på plads.

8. Fuldt høj halsudskæring Saree -bluse -design:

Saree -bluse med fuld hals og ryg

Denne almindelige brune bluse er en smuk at vælge. Blusen har virkelig lange ærmer, og det tilføjer kun blusens skønhed. Det matcher farven på sareen godt.

9. Backless Design Back Neck Saree Blouse:

Backless Design Back Saree -bluse

Når du ikke leder efter et traditionelt sareebluse -design med baghals, kan denne bluse overhovedet kombineres med enhver saree for at få din pointe frem. Det er meget urbane og på niveau med de nyeste trends. Blonden holder også blusen til at se godt ud, men sørg for at blusen ikke er for stram.

Med disse Saree -bluser kan du omdefinere din stilerklæring uden selv at prøve. Det kan roligt siges, at du er landet med nogle af de bedste valg ude på markedet lige nu!