9 Trendy orange farveblusedesign til etnisk look

Orange farve er blevet populær blandt etnisk slid denne sæson. Uanset om det er kombineret med marineblå, rød eller pink, giver det et fantastisk iørefaldende look til seeren. Farven har taget et godt greb om saree- og lehengamarkedet i denne sæson. Få det mørkt eller lyst, det giver en fejlfri berøring til din hud.

Bedøvelse Orange farve Saree bluse designs med billeder:

Lad os gå igennem nogle enkle arbejdsbluser i orange nuancer.

1. Enkelt Brocket -blusedesign:

Enkelt Brocket -blusedesign

Enkle bluser i brocket er ret udbredt i disse dage på almindelige sareer. Silkeblusen får små små sølvlinjer, der giver et krydsdesign til et vidunderligt udseende. Det passer ganske godt til normale lejligheder. Beslagsbluserne bæres bredt under almindelige sareer eller under patli Pallu sarees for en ordentlig match.

2. Fuldærmer Blusedesign med høj hals:

Fuldærmer Blusedesign med høj hals

En orange designerbluse med et højt halsmønster bæres bredt til et bryllup eller en reception. Blusen er designet med halsudskæring med snørebånd og net -ærmer. Halsen patchwork er dens største attraktion. Designene med høj hals er også populære for silke- og chiffon sareerne.

3. Plain Side Lace Design:

Ensfarvet blonder design

Vil du have et andet look med en lehenga? En orange almindelig bluse med en enkelt blondesyet tværside er den bedste at have med. Blusen giver en fyldt hals med korte ærmer til præcis montering. Blusen kan også gives sølvblonder eller krydssnor til et unikt outfit.

4. Mirror Work Orange Bluse:

Mirror Work Orange Bluse

En lehenga med spejlværk og lang chiffonbluse er ganske smadder til bryllupsformål. Blusen har et dybt omvendt V -design med en pakket hals dekoreret med små spejle. Indersiden får en lang chiffonfrakke, der giver den et nyt twist. Mirror-arbejdsbluserne er en matchende kombination til maven lehenga-designet.

5. Designer Golden Lace Blouse:

Designer Golden Lace bluse

Krave designet orange saree bluse design er det primære valg af teenagere i disse dage. Den orange bluse får bælter af gylden farve med en mindre krave og et lavt V -snit og lange ærmer. Det giver en fantastisk kombination til bengalske sareer.

6. Net- og fløjlsbluse i orange:

Bluse i net og fløjl i orange

Fløjl og netkombinationen er dyre at have på til en perfekt princess Cut -bluse. Det orange bluse design er lavet med fløjl med en gylden minutkant og ærmet og dyb ryg er lavet med et net til et fedt look med en designer saree.

7. Ærmeløs Orange Saree -bluse:

Ærmeløs Orange Saree -bluse

Blusedesign med dyb hals giver et sensuelt udseende med et ærmeløst bar skulderdesign. Den orange designerbluse får et polstret V -design med et stribeærmet design i silke. Blusen får også et sommerfugledesign for at gøre den hyggelig.

8. Blomsterdesignbluse:

Bluse i blomstret design

Orange og blomster er en fantastisk match-wear for et designertouch i denne sæson til ægteskaber. Orange saree -bluse -designs er lavet med silke og et lyserødt beslag, hvor den orange silke får blomsterstrik i pink for et blomstrende touch.

9. Tilbage Knot Design:

Tilbage Knot Design

Vil du have et overdådigt look på en almindelig saree! En orange bluse, når den får et rygknude -design i silke, er ret iørefaldende for teenagerne. Det bageste dybe design er lavet som et knude design på siden, mens blusen også får en patch -lås på den ene skulder for at låse sareen.

Orange blusedesign bliver viralt med forskellige blusemønstre og patchwork. Det populære design blandt alle er båddesignet, firkantet hals med striber, blonder design og det rygløse design. Bortset fra dette er den orange bluse med spejlværk omgivet af Kashmiri -patches også bredt slidt for et charmerende look.