Top 9 bryllupsblusedesign til silkesareer

Silke sarees er hvad alle foretrækker at have på under bryllupper. De er lidt for meget i de tropiske årstider, men de beskriver mode og klasse. Der er mange smukke tunge silkesareer til rådighed hele tiden, der kunne bæres i brudesæsonerne, og de fleste af dem har ikke de ideelle blusestykker. Denne artikel vil give dig nogle af de bedste blusedesign, der vil være velegnede til brudesilkesare i næsten alle farver, da de fleste blusestykker, der diskuteres her, vil være velegnede til de sareefarver, der for det meste bæres af kvinder.

Nyeste og smukke bryllupsbluse -designs til silkesareer:

Lad os se på de bedste modeller af en silke sareebluse til brylluppet.

1. Den sydindiske silkebluse Saree Designs:

Den sydindiske silkebluse Saree Designs

Hvis du går til silke i disse bryllupssæsoner, så er dette en af ​​de fineste vedhæftede filer, der følger med sareen. Det har et fantastisk blusedesign sammen med tung farve. Det vil stjæle udseendet og lægge al opmærksomhed på dig. Hvis du vil se unik ud blandt mængden af ​​bryllupsfolk, så er dette en fantastisk, og derfor er det de bedste bryllupsbluse -designs til silkesareer. Det vil være velegnet til gulfarvede sareer, som generelt bæres af de fleste kvinder i et bryllup.

2. Kundan -blusen til silkesareerne:

Kundan -blusen til silkesareerne

Disse bluser kommer ikke rigtig ind i ligningen, når du er iført en silke saree. Men se på den lyse side. Det kommer med fantastisk tekstur, og det er sandsynligvis et af de fineste blusedesign, du nogensinde vil finde. Den har en lilla farve sammen med funklende vedhæftede filer. Ryggen er åben, og denne bluse vil være velegnet til kvinder, der har en slank kropsbygning, da den vil afsløre den øvre del af ryggen, og en buttet vil ikke være for dragende.

3. The Marathi Bridal Blouse Designs:

Marathi brudeblusedesign

Leder du efter Bridal saree bluse designs? Dette er en ret sej. Den leveres med søde designs i hele blusen. Hvis du har noget lyst på, er dette den bedste ledsager til at lysne sareen endnu mere op. Blusens ærmer viser et andet design og ser virkelig cool ud.

4. The Green Blouse Bridal Design For Silk Sarees:

Den grønne bluse brude design til silke Sarees

Dette særlige blusedesign til bryllupssilke -sareer sporter naturens farve. Sammen med en behagelig grøn base er der mange små og indviklede mønstre i denne bluse, hvilket får den til at se ganske unik ud. Blusen kan bæres med noget lidt lettere end denne. På dette billede ser kvinden så smuk ud med netop denne bluse på. Hvis du går efter silke på den særlige dag, så er dette den bedste stylingkammerat.

5. Det autentiske silke Saree -blusedesign:

Det autentiske silke Saree bluse design

Denne bryllupssæson, tillid silke. Denne bluse er nok en af ​​de fineste ting, en brud kan dyrke på sin krop. Den leveres med dragende små materialer udført på blusen. Det ser så yndigt ud og forhåbentlig vil folk have det på samme måde og blive ved med at stirre på det.

6. The Heavy South Indian Wedding Silk Saree Blouse Design:

The Heavy South Indian Wedding Silk Saree Blouse Design

Dette er noget, der holder øjnene optaget. Den leveres med en blå farvebase med små indviklede mønstre udført på den. Blusen vil være et godt valg til at imponere mennesker. Selvom dette er for bruden, vil kvinder, der deltager i brylluppet, kunne dyrke det. Kombinationen af ​​blusen og sareen er perfekt til bruden. De nederste dele af ærmerne har en anden farve som sareen, og designet er også unikt.

7. Kalamkari blusedesign til Silke Saree:

Kalamkari blusedesign til Silke Saree

Hvis du vil bære en silke saree, hvorfor så ikke dyrke det med en designerbluse. Denne særlige designervare er muligvis en af ​​de bedste til silke sarees. Denne smukke kalamkari arbejdsbluse til grå silke saree til bryllupper.

8. Den sorte designerbluse til silke:

Den sorte designerbluse til silke

Silke sarees kan gøres mere lokkende ved at have dem på med en så smuk sort bluse.

9. Den bedste designerbluse til grønne silkesareer:

Den bedste designerbluse til grønne silkesareer

Den mørkegrønne farve kan gøres mere attraktiv ved at blande den med noget sort. Dette særlige billede viser, hvor fantastisk denne kvinde ser ud med den grønne saree, der er sporty med den sorte designerbluse.