9 legjobb Kundan Maang Tikka dizájn

Az ékszer mindig is a nők legjobb barátja volt. Minden nő szereti díszíteni magát az egyedi ékszermintákkal. Amikor az egyedi és legjobban tervezett ékszerekről, dísztárgyakról beszélünk, akkor csak az jut eszünkbe, hogy a Kundan ékszerek. A hagyományos kundan ékszerek nagyon népszerűek etnikai és királyi megjelenésük miatt. A Maang Tikka az egyik legfontosabb dísz az ékszergyűjteményben, mivel közvetlenül egy nő fejére kerül. A Kundan Maang tikka nagyon népszerű a nők körében, mivel királyi megjelenést kölcsönöz a nőnek.

Kundan Tikka ékszertervek:

A Maang tikka lehet az utolsó simítás az öltözékedben, és segít abban, hogy megformáld a stílusodat. Íme a 9 legjobb Kundan Maang Tikka design, amelyek a divat szerint futnak.

1. Félhold Kundan Maang Tikka:

Félhold Kundan Maang Tikka

Ha a jogdíjról beszélnek az indiai menyasszonyi megjelenésben, akkor senki sem tagadhatja a kundan ékszerek használatát. A tökéletes félhold alakú kundan maang tikka, amelynek kundan munkája van az egyszerű gyöngycseppel a félhold végpontján. Tökéletes tikka azoknak a hölgyeknek, akik könnyű súlyú maang tikkát szeretnének hordani a homlokukon.

2. Kőből készült Kundan Maang Tikka:

Kő Tüskés Kundan Maang Tikka

A kőből kitűzött Maang tikkák nagyon divatosak a kundan tikka minták kategóriájában, mivel számos kivitelben és stílusban kaphatók. Különféle színű kő és kristály található a ruháiknak megfelelően. A gyönyörű átlátszó kőből készült kundan tikka ékszerek tökéletes vonzerőt kölcsönöznek a társasági eseményeknek.

3. Kundan Pearl Maang Tikka:

Kundan Pearl Maang Tikka

A Pearl maang tikkas tökéletes minden alkalomra. Összeállíthatja hagyományos ruháival, és új stílusban pompázhat. Ez a lenyűgöző gyöngy maang tikka kundan kecses és stílusos dívává változtathat.

4. Kundan Matha Patti:

Kundan Matha Patti

A Kundan Matha Patti kétoldalas láncból áll, amely a nő hajvonala alatt lóg. A középső lánc a medálhoz vezet, amely egy nő középső részébe esik. Ez nagyon alkalmas arra, hogy felhívja a figyelmet az arcára, amint az a nő arcában fekszik. Ha királyi nőnek akar kinézni, és emlékezetessé akarja tenni a napját, akkor ez a kundan matha patti a legjobban működik Önnek.

5. Virágos Kundan Maang Tikka:

Virágos Kundan Maang Tikka

A virág kinézete és formái nagyon népszerűek a Kundan tikka ékszertervek körében. A kövekkel díszített virágos Kundan Maang tikka saját stílusának aláírása lehet. Párosítása a többi virágos ékszerrel a nap nőjévé válhat.

6. Double Moon Kundan Maang Tikka:

Double Moon Kundan Maang Tikka

A dupla hold maang tikka kundan olyan nőnek készült, aki kétféleképpen szereti. Ahogy a két félhold alakú, amely kecsesen ül egy nő fején. A gyönyörű duplaholdas tikka megragadhatja az emberek tekintetét, akik szeretni fogják értékelni a szépségét.

7. Medál stílus Kundan Maang Tikka:

Medál stílus Kundan Maang Tikka

A függő kundan tikka dizájn sokoldalú választás, amely bármilyen ruhával párosítható. A kőből készült függesztett medál könnycsepp rózsaszín gyöngyszemmel olyan királyi kijelentést kölcsönöz, amely kiváló minőséget kölcsönöz egy modern indiai nőnek.

8. Nagy Kundan Maang Tikka:

Nagy Kundan Maang Tikka

A nagy kundan maang tikka gyorsan egyedi stílusú kijelentéseket tehet. Ez a nagyméretű kundan fejfedő segít abban, hogy a show-t leállítsa. De van egy dolog ebben a tikkában, hogy leginkább a nagy és széles arcokhoz illik, ha kicsi az arca, javasoljuk, hogy menjen a többihez.

9. Kundan Borla Maang Tikka:

Kundan Borla Maang Tikka

Csillogó megjelenést kölcsönözhet ennek a csinos, kerek formájú borla maang tikkának, amelyet gyöngyökkel és gyöngyökkel díszítenek. A lenyűgöző Kundan borla elegáns és elbűvölő megjelenést kölcsönöz egy nőnek. A láncot a haja alá is elrejtheti, hogy kiemelje a borla szépségét.

Senki sem tudja elképzelni az indiai menyasszony képét maang tikka nélkül. A maang tikka az indiai menyasszonyi ékszerek szerves dísze. Manapság a maang tikkas különféle stílusokban és formatervezéssel érkezik, amelyek felpezsdíthetik hagyományos megjelenését. Ez a gyönyörű dísz a homlokodhoz egy kis jogdíjat és eleganciát kölcsönöz megjelenésednek. A Maang tikka tökéletes illeszkedése az etnikai ruhákkal, mint például a lehenga és a saree, elbűvölő vonzerőt kölcsönöz személyiségének. Fokozza tehát magát különleges alkalmaira ezekkel a Kundan maang tikka mintákkal, és hagyja, hogy lenyűgöző megjelenést kölcsönözhessen magának.