Top 9 designerbluser til Pattu Sarees – nyeste kollektion

Designer bluse pattu sarees er dybest set en af ​​de mest populære versioner af sarees, der kommer med fantastisk tekstur og er udformet med kærlighed. Kvinder elsker denne slags sareer og vil gerne have dem på ved særlige lejligheder. I denne artikel vil vi diskutere nogle seriøst flotte designerbluser til disse sareer. De er silkebaserede sareer med fantastisk print og kommer undertiden også med passende vedhæftede filer. Du vil se mange berømtheder, der dyrker disse sarees, og når du har den rigtige designerbluse til din pattu saree, vil du også kunne gøre det samme.

Smukke designerbluser til Pattu Sarees:

Designerbluser er også meget smukke og attraktive. Alle modeller og berømtheder bærer denne type designerbluser med pattu sarees. Nedenfor har vi givet en liste over 9 bedste og ekstraordinære pattu designerbluser til pattu sarees sammen med billeder.

1. Den sydindiske designerbluse til Pattu Sarees:

Designer bluse til Pattu sarees

Når der er tale om designerbluser, bliver alle kvinder naturligvis begejstrede. Denne særlige bluse viser et smukt mønster, der supplerer skønheden iført den og ledsageren, det er også sareen. Sareen ser virkelig hellig ud og passer til næsten alle. Designerblusen er den største attraktion her. Hele kroppen har en lys orange base sammen med vidunderlige mønstre og små vedhæftede filer, der udføres jævnt mod nakken og skulderdelen. Ved at se blusen omhyggeligt kan en ting sikkert siges, at dette er en af ​​de bedste designerbluser til pattu sarees.

2. Bryllupspatu Saree Designerblusen:

Designerbluse til Pattu sarees (redigeret) 2

Hvis du er ved at deltage i et bryllup og planlægger at bære din yndlingspattu saree, er det afgørende at finde den rigtige bluse. Denne særlige bluse kommer med et fantastisk design, og hele mønsteret af sart arbejde udført på stykke traditionel indisk dametøjs skønhed er uforligneligt. Designerblusen vil være velegnet til næsten alle kvinder derude og vil gå hånd i hånd med en gullig saree eller som den, kvinden har på på billedet herunder. Uden tvivl er dette en af ​​de fineste designerbluser til pattu sarees.

3. Fristende Pattu Saree Designerbluse til særlige lejligheder:

Designerbluse til Pattu sarees (redigeret) 3

Hvis du planlægger at bære det indiske traditionelle look efter en særlig religiøs eller hellig begivenhed, vil pattu saree være fantastisk. Bluserne til disse sareer er for det meste designerfremstillede. Designerblusen på billedet herunder er intet anderledes, og den har et smukt mønster sammen med stort arbejde udført mod slutningen af ​​ærmerne. Blusen er ret bred og vil derfor være velegnet til at lave til næsten alle. Det er en af ​​de bedste pattu sarees designerbluser.

4. Gylden designerbluse:

Designerbluse til Pattu sarees (redigeret) 4

Denne særlige bluse er så fantastisk til pattu sarees. Blusen har et gyldent design sammen med små røde vedhæftninger til ærmernes kanter. Dette er sandsynligvis en af ​​de flotteste designerbluser til alle kvinder derude, der foretrækker at bære pattu sarees. Blusen og sareen ser perfekt ud sammen som damen og hele looket.

5. Enkel bluse til den ekstraordinære Pattu Saree:

Designerbluse til Pattu sarees (redigeret) 5

Bollywood -drømmepigen, Hema Malini blev spottet iført en smuk pattu saree sammen med en dragende bluse. Denne bluse er nok en af ​​de flotteste, som en indisk kvinde kan dyrke. Den har en enkel touch sammen med et fantastisk design, og farven er også iøjnefaldende. Kort sagt er det en af ​​de bedste designer sareer og bluser.

6. Den matchende designerbluse til Pattu Saree:

Designerbluse til Pattu sarees (redigeret) 6

Her har vi noget fantastisk. Selvom det er det sidste på listen, er det intet mindre end de tidligere. Designerblusen har sit eget look og ser perfekt ud til ukrudt eller religiøse begivenheder.

7. Den rosa designerbluse til Pattu Sarees:

Designerbluse til Pattu sarees (redigeret) 7

Leder du efter noget trendy, der kan sportes med pattu sarees? Nå, dette designerarbejde bluse element er det bedste for dig. Den har en rigtig god bluse med et yndigt design og fantastisk farve, der matcher sareen smukt. Du kan se på dette billede blusens farve og pattu saree farve er anderledes, selvom udseendet er så dragende.

8. Hvid designerbluse til Pattu Sarees:

Designerbluse til Pattu sarees (redigeret) 8

Hvis du leder efter en virkelig sej pattu saree, så er dette nok en af ​​de fineste derude sammen med den smukke designerbluse. Det kommer i hvidt og har en virkelig cool tekstur. Næsten hver kvinde derude vil elske det.

9. Den grønne broderede designerbluse:

Designerbluse til Pattu sarees (redigeret) 9

Hvis du har brug for en eksklusiv designerbluse til pattu sarees, så er dette helt sikkert en af ​​de smukkeste og hoteste designerbluser til pattu sarees, som helt sikkert let kan tiltrække det andet look. du kan vælge denne type blusedesign til bryllupper.

Du vil se mange berømtheder, der dyrker disse sarees, og når du har den rigtige designerbluse til din pattu saree, vil du også kunne gøre det samme.