Top 9 trendige gule blusedesign til traditionelt look

Gul er iørefaldende! Kvinder elsker noget, der får dem til at se mere attraktive ud, og gul kan siges at være lige sagen. Det er en af ​​de bedste farver, når det kommer til traditionelt indisk udseende. Hvis du planlægger at gå efter det traditionelle look, vil gul være et godt valg. For en gul saree vil der også være behov for en gulfarvet bluse, og i denne artikel vil vi diskutere nogle fede bluser til kvinder, der kommer med farven gul og har virkelig fantastiske designs. Gør dig klar til at være vidne til nogle af de bedste gulfarvede bluser til kvinder nogensinde, og her går vi!

Attraktive modeller af kollektion af gule farverbluser:

Lad os se på de 9 bedste gule bluse -designs til enhver lejlighed.

1. Den dragende gule bluse:

Den dragende gule bluse

Nå, det er noget nyt. Dette særlige blusestykke har en fantastisk tekstur sammen med et dragende mønster på siderne. Den øvre del af blusen, hvis den er forskellig fra resten af ​​den, og derfor er denne særlige bluse så unik. Man kan let blive forelsket i det og vil kunne dyrke det næsten overalt. Blusen får stor opmærksomhed for nylig, og af alle de rigtige grunde kan dette gule blusestykke siges at være et af de bedste gule blusedesign nogensinde.

2. Celebrity Blouse Design:

Celebrity -blusedesignet

Når det kommer til gule bluser, ønsker indiske kvinder intet andet end det bedste. Dette særlige design blev ret populært efter at have været båret af en af ​​de bedste celebs i landet. Aishwarya bar dette ved et arrangement, og hun fik meget opmærksomhed. Det ville være bedst egnet til de kvinder, der har en fysik som denne celeb, og de kan stort set rocke dette, som Aish gjorde på dette billede. Der er meget sart design udført i blusen, som også fuldender sareen og hendes udseende.

3. Det sydindiske gule blusedesign:

Det sydindiske gule blusedesign

Dette særlige sydindiske blusedesign er ganske enkelt, og næsten alle vil elske dette. Sammen med dragende farve har dette design fået hjerte, og det er hvad kvinder i denne generation kræver. Det har små og enkle blomstermotiver udført på det, som er spredt overalt på temmelig fjerne steder. Dette er en af ​​de flotteste bluser, du nogensinde vil komme igennem. Sammen med blusens flotte design er der små røde kanter for enden af ​​hver sektion af blusen, hvilket får den til at se endnu mere dragende og velegnet til kvinder i alle aldre.

4. Den korte skjorte gul blusedesign:

Den korte skjorte gul bluse design

Denne bluse uden ærmer ligner en kort skjorte, der strækker sig ikke særlig langt under brystet. Det er en af ​​de mest trendy ting på markedet lige nu, og hvis du er til farven gul, så er dette det rigtige for dig. Det er en af ​​de bedste gule bluser til kvinder. Blusen vil være velegnet til en saree i kontrastfarve. Hvis du leder efter noget traditionelt gult, så er dette måske det perfekte for dig.

5. Designer gul bluse:

Designer gul bluse

Hvis du leder efter gule bluser til kvinder, er dette en ret god. Designene udført på det får det til at se meget attraktivt ud. Blusen vil være velegnet til unge kvinder. Det leveres med små prikkede designs udført på en gennemsigtig del af kluden, hvilket får det til at se meget attraktivt ud. Enhver ville elske at bære den med stolthed. Det er noget, der vil få indiske kvinder til at være stolte over deres traditionelle tøj, da dets skønhed også vil overtale kvinder fra anden kultur. Det er den sidste på denne liste, men helt sikkert en af ​​de fineste.

6. Triangelformet gul bluse:

Den trekantede gule bluse

Dette er et designerbluse -design og vil gå hånd i hånd med en lige så smuk gul saree.

7. Designer gul bluse:

Designer gul bluse

Kvinder med lidt mørk hudtone vil se betagende ud som en absolut gudinde i denne bluse.

8. Den gule bluse til sorte sareer:

Den gule bluse til sorte sareer

Når en sort saree effektivt bæres med en gul bluse, kan det vise sig at være noget fantastisk som denne.

9. Den gule bluse med skinnende vedhæftede filer:

Den gule bluse med skinnende vedhæftede filer

Hvis du foretrækker vedhæftede filer i bluser, så er dette den perfekte gule bluse til dig, der viser glaslignende vedhæftede filer.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80