15 gyönyörű bársony blúz tervezési minta Sarees -hez

A bársony anyaga mindig nagyszerű, vonzó és csodálatos. Az emberek gyakran úgy vélik, hogy a bársonyot a királynőnek szánják. Ez az anyag csak néhány maroknyi színben kapható. Ezek közé tartozik a vörös, skarlátvörös, smaragdzöld, királyi és sötétkék. Íme a legjobb blúz minták bársony anyaggal a gazdag megjelenés érdekében.

A nők bársony blúzterveinek legjobb és legvonzóbb kollekciója:

Itt van a legjobb 15 designer bársony blúz, gyönyörű elülső és hátsó nyakmintákkal:

1. Kék színű bársony arany hímzéssel:

Kék bársony arany hímzéssel

Ez a sötétkék bársony szári blúz arany virággal díszített szegéllyel. Ez a blúz szögletes nyakkivágással és mély hátú vágással érkezik. Ugyanaz a virágszegély található a felső és alsó szélein hátul. Ujja rövid, de szegélyezett. Az egész blúz nagyon apró pöttyös. A rögzítéshez két madzag van, arany bimbóval.

2. Scarlet Velvet blúz hímzéssel:

Scarlet Velvet hímzéssel

Ez a blúz skarlátvörös bársonyszövetből készült, fehér és arany cérnával. Négyzet alakú nyakkivágása van, amely hátulra nyúlik, és mély vágás. A rögzítéshez két piros bojtos zsinór található. Aranyfehér arany szálak szegélyei az ujjak, a hát és a nyak körül vannak. Pöttyös hímzés van az ujjakon és a hátán, de nem a blúz elején. Az ujjak fehér és arany szállal készültek.

3. Tervező bársony blúz rózsaszín színben:

Rózsaszín blúz

Ez egy rózsaszín bársony blúz, fehéres ékszerekkel és Jarival díszítve. A kézimunka szegélyként van jelen a négyzet alakú nyakkivágás és a rövid ujjú közelében.

4. Velvet Saree blúzok Varanasi Saree -hez:

Bársony Szári blúzok Varanasi Saree -hez

Ez az élénkvörös bársony blúz Varanasi sarees számára készült. A stílus nagyon sima megjelenésű. Van azonban Jari -munka a könyökig érő ujjakon. A piros bársonyt az ujjakhoz szegélyként adják hozzá. A váll anyaga vörös bársony. Az egész blúz vékony, aranyból készült szegéllyel rendelkezik.

5. Különleges fekete bársony blúz:

Különleges fekete bársony blúz

Ez a szokatlan szári blúz cipzárral rögzíthető. Rövid ujjú és kerek nyakkivágással rendelkezik. A blúz elejének mindkét oldalán két piros virág aranyszínű központokkal, arany levelekkel és szárral rendelkezik. A blúz széle körül arany csipke szegély található.

6. Fekete bársony blúz arany hímzéssel:

Fekete bársony blúz arany hímzéssel és ékszerekkel

Ennek a fekete bársony szári blúznak kerek nyakkivágása, rövid ujja és rövid lógós stílusa van. Virágmintás aranyhímzés található egy sorral a nyakkivágás előtt. Alul fehér ékszerek sorakoznak. Ismét egy sor kissé nagyobb és kiemelkedőbb virágok és levelek. Mindenütt apró virágok vannak. Az ujjakat két egyenes vonal szegélyezi, amelyek között kis virágok vannak.

7. Royal Blue Velvet hímzett blúz:

Királykék bársony Hímzett

Ez a királykék bársony hímzett szári blúz ujja könyökig ér. A csónak alakú nyakkivágást sárga, gesztenyebarna és fehér menetes munkák szegélyezik. Az egész blúz pöttyös hímzett. Ezenkívül virágok és levelek cérnahímzési munkái vannak az ujjak szegélyeként. A blúz eleje kiemelkedő, bonyolult, tipikus indiai Kalka design.

8. Menyasszonyi bársony blúz kialakítás:

Menyasszonyi bársony blúz

Ez a bársony szári blúz piros színben a legtöbb indiai hindu menyasszony választása. Így csak erre az alkalomra készült. A stílus lenyűgöző, és minden fiatal menyasszony alakját dicséri. A nyakkivágás négyzet alakú. Az anyag alig takarja a mellkasát, de biztosítja a szükséges támaszt. Az ujjak rövidek. A háta mélyen vágott, és két zsinór a rögzítéshez.

9. Lila bársony gyöngyös blúz:

Lila bársony gyöngyös blúz

Ez a lila bársony szári blúz ujjatlan. A vállak feletti támaszokat finoman tervezték, apró gyöngysorokkal. Ugyanazokat a gyöngyöket és két sor varrást használnak szegélyként. Ez egy különleges tervező sari blúz, amely viselése során vonzónak és elegánsnak tűnik. Kiváló parti viselet.

10. Navy Blue Velvet blúz kidolgozott arany hímzéssel:

Sötétkék bársony blúz kidolgozott arany hímzéssel

Ez a sötétkék bársony blúz arany hímzéssel rendelkezik, elrendezett levelekkel a szárban. A design a nyakkivágás és az ujjak alatt található. A hátrész nagy részét tervezték. Az előlap azonban egyszerű. A rögzítéshez két zsinór van bojttal.

11. Smaragd blúz zöld bársonyban:

Smaragdzöld bársony

Ez a smaragdzöld bársony szári blúz fehér és alapszállal működik. Négyzet alakú nyaka van, amely hátulra nyúlik, és mély vágással rendelkezik. Két zöld zsinórral rögzíthető bojtokkal. Az egész blúz aranysárga arany szálakból készült szegéllyel rendelkezik. Az ujjakon és a háton hímzett pöttyös, de a blúz eleje sima. Az ujjakon cérnamunka van.

12. Fekete bársony hímzett blúz:

Fekete bársony hímzett

Ez a fekete bársony lehenga blúz sok bonyolult kézimunkával kiváló parti viselet. A dizájn finoman főleg Jari -ból és cérnából készült. A nyakkivágás folytatódik a mélyen hátrafelé. A rögzítéshez két zsinór van bojttal. Az ujjak a könyökig érnek. Hímzettek és széles szegéllyel rendelkeznek a szélén.

13. Fekete bársony arany hímzéssel:

Fekete bársony arany hímzéssel

Ennek a fekete bársony blúznak nagyon elegáns, mély szabása van. A blúzt két arany zsinór tartja, amelyeknek megfelelő bojtja van. A nyakkivágás szélezett hímzéssel és ívelt kialakítású széles hímzéssel rendelkezik. Ugyanez a kialakítás megismétlődik az ujjak határán is. Pöttyös is van.

14. Kék bársony ékszermunkával:

Kék bársony ékszermunkával

Ez egy teljes ujjú blúz, sötétkék bársonyból. Az ujjak és az elülső rész jól kidolgozott, szálmunkából és ékszerekből készült bonyolult mintákkal. Ezenkívül a nyakkivágás széles szegéllyel rendelkezik, amely gyöngysorokból és különleges ékszerekből áll. India királyi családjai ezt viselik.

15. Fekete bársony alsó nyakú blúz:

Fekete bársony blúz

Ez egy fekete bársony szári blúz, cérna hímzett kézimunkával. A hátsó rész mély vágással rendelkezik. A blúz nagyon elegánsnak tűnik. Ujjatlan, és a vállát borító anyag elegendő a blúz megtámasztásához.

Arra a következtetésre jutunk, hogy ugyanazt a bársonyt tervezhetjük a sari blúzok széles választékának elkészítéséhez. A blúzok különböző színű bársonyt tartalmazhatnak. A legérdekesebb ezeken a bársony blúzokon végzett kézimunka. Ide tartoznak a hímzés, a gyöngyök és az ékszerek.