15 gyönyörű női virágos blúz minta tervező nyakkal

A divatpiac drasztikus változásokat hozott az etnikai viseletben, és új és divatos verziót adott a régi száriknak. De még mindig vannak olyan minták, amelyek a hölgyek kedvencei maradtak, még akkor is, ha módosították őket. Hasonló minta a virágos blúz minták. Nem számít, hogy ez egy egyszerű, rendszeresen viselt blúz vagy egy nehéz tervezői darab a sarees -hez vagy a lehengához, a virágminták mindig vonzották a nők szívét, hogy megkapják.

Felkapott és lenyűgöző női virágos blúz minták:

Íme néhány gondolatébresztő mintázat virágmintákkal, amelyek minden alkalomra felvirágoztatják megjelenését.

1. Egyszerű cserépnyakú blúz virág:

Egyszerű fazéknyakú virágos blúz

A virágmintás blúzminták egyszerű mintáját széles körben választják ki a hölgyek rendszeres viseletére. A patli palav saree hasonló virágmintákkal rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjen. A blúz mély fazéknyakú kialakítású, doorival díszített.

2. Fekete hosszú ujjú virágos blúz:

Fekete hosszú ujjú virágos blúz

A fekete és a selyem saját varázsa van a blúz formatervezésében. A selyem blúz az általános ujjúban virágmintákkal van ellátva, és igyekezzen tökéletes kombinációt adni a fehér vagy törtfehér sima száriknak. Nagyon előnyösek kis funkciók vagy vallási funkciók ellátására. A blúz mély kerek nyakú mintát is kap.

3. Golden Patch Work virágos blúz:

Virágos blúz minták

Az arany blúzok más megjelenést kölcsönöznek a nehéz száriknak. És amikor virágmintákat adnak hozzá, varázslat jön létre. A virágos női blúz arany színben virágos foltot kapott a szegélyen és az ujjakon. A további dekoráció érdekében gyöngyöket adnak a munkához. Esküvőkre nagyon hordják.

4. Hatszögletű virágmintás blúz kialakítás:

Hatszögletű virágmintás blúz design

A pamutselyem anyagból készült virágmintás dizájn lenyűgözőnek tűnik a kifinomult megjelenésért. A nyomtatott szárikat nyomott virágokkal kísértük. A sarees -t és a blúzt batikolt mintáknak is nevezik. A blúzon gyöngyfűzés is van a funky megjelenés érdekében. A nyak hatszögletű kialakítású, mélyen, sima csővezetékkel.

5. Zip Design virágos blúz:

Cipzáros virágmintás blúzok

A western-ihletésű hölgy virágos blúz mintája pamut anyagból készült, hercegnő szabású dizájnnal. A blúz kettős ujjú kialakítású, mély nyakkal hátulról, elöl cipzáras nyílással. Ezzel együtt a nyomtatott virágminták növelik nyugati megjelenését. Ez a legalkalmasabb a sima szárira, hogy virágzó megjelenést kapjon minden kisebb alkalomkor.

6. Fél ujjú blúz kialakítás:

Női fél ujjú virágos blúz kialakítás

A virágmintákat széles körben választják ki a józan megjelenés érdekében a vallási eseményekben is. Egy hasonló virágmintás blúz selyemből itt kap egy félig hüvelyes kialakítást, megfelelő illeszkedéssel. A fehér szári szegélye is ugyanazokat a virágokat kapja az egyedi kombináció érdekében. A blúz nyaka csomagolt dizájnt kap a dedikált megjelenés érdekében.

7. Ujjatlan virágos fehér blúz kialakítás:

Ujjatlan női virágos fehér blúz kialakítás

A fehér virágos nyomtatott blúz ujjal és hátsó kivitelben a mai tizenévesek fő választása az egyetemi funkcióik miatt. A fehér blúz mély V -nyakú, így a mellkas pontosan illeszkedik, két külön ujjal. A virágos nyomatok finom dombornyomással vannak ellátva egy fehér pamut blúzon a dicsőséges megjelenés érdekében.

8. Virágmintás fűző blúz menyasszonyi:

Virágmintás fűző blúz menyasszonyi esküvőre

Nem csak általános használatra, de a virágos nyomtatású blúzokat is nagy valószínűséggel a menyasszonyok választják ki különböző esküvői rituálékon. A bandhani saree itt brokát formájú fűző blúzt kap, derékig. A piros blúzt maggammű díszíti arany szállal.

9. Tervező csillagos nyakú virágmintás blúz:

Designer Star Neck női virágmintás blúz

A divatvilág rámpái ragyogó hatást keltettek ragyogó női blúz kialakítással. A blúz fő attrakciói a Kashmiri munkával készült kidobott virágminták és a csillaghoz hasonló nyakkivitel voltak. Tökéletes megjelenést kölcsönzött a vállaknak, csodálatos ívekkel.

10. Teljes hosszúságú ezüst virágmintás blúzok:

Teljes hosszúságú ezüst női virágmintás blúz

A babarózsaszín és az ezüst megfelelő lányos dizájn lenne a magas eseményekhez. A fél saree itt sima, rózsaszín és ezüst blúz kialakítással, mély nyakkal elöl. Tökéletes megjelenést kölcsönöz a dekoltázsnak a nyak körülvett virágos kialakítással.

11. Chiffon blúz kialakítása:

Chiffon női blúz design

Mi van, ha a blúz fűzős megjelenést kap, amelynek szegélye sifonnal borítja a nyakát és a vállát? Remek dizájn! Tessék, virágmintás blúz fűző stílusú. A blúz nyakán és ujján sifon burkolatot kapott, dombornyomott dizájnnal. Ezenkívül vékony szegéllyel rendelkezik, csípett kivitelben az extra hatás érdekében.

12. Pearl Border blúz:

Női gyöngyszegély virágos blúz

A háló, a selyem és a fehér gyöngy kombinációja stílusos dizájnt kölcsönöz a szárinak. A sima selyemblúz fehér hálóborítást kapott, amelyen a kötött virágnyomatok láthatók. A hátsó nyak kialakítása kör alakú mintázatot kapott a háta mögött, míg a szegélyek gyöngyházzal vannak ellátva. A blúz egy aranyos ajtót is kap, szép varázsaival.

13. Gyönyörű gyémánt nyakú virágos blúz:

Gyönyörű gyémánt nyakú virágos blúz nőknek

A női virágmintás virágos blúz tervezői darabja selyemből és pamutból készült, és a szálmunkák virágmintát képeznek. A blúz hátát gyémánt alakú, két végén rögzített mellényes kivitelben. A blúz ujja puffos kialakítást is kap, amelyet széles vállú nők széles körben választanak.

14. Csónaknyak virágos blúz:

Laidies csónaknyakú virágos blúz kialakítás

A csónaknyakos minták a legújabb női virágos blúzok, amelyeket nyomtatott vagy dizájner sareeshez választottak. A pamutból készült blúz nagy virágmintákat kap, ágakkal és levelekkel, lila csövekkel. A blúz oldalán láncnyílás is található, amely tökéletesen illeszkedik a mellkashoz.

15. Szem nyak kialakítása:

Női szem nyak virágos blúz design

A dizájner blúz jól illik a telt nyakhoz, valamint a sifon georgette hátsó kialakításhoz. A blúz hátulja szemlyuk kialakítású, míg az eleje tömött nyak, párnázott előlappal. A blúzt zardoshi design díszíti, ezüst és arany cérna.

A virágos blúz minták új mintákat kapnak a divatpiac változásával. A dombornyomott virágminták, a kis virágnyomatok, a maggam virágminták, a kötött virágminták meglehetősen széles körben láthatók a tervezői száriknál. Virágzó tapintású megjelenést hagynak a megjelenéseden, leginkább nyáron.