15 hagyományos blúz hátsó nyak kialakítás Pattu Sarees számára

A pattu sarees az, amelyik jól tartja magát a hagyományhoz. Nagy a zariban, a hímzésben és mindenféle nehéz munkában. Ezek a szárik gyakran különleges meghívásokra és alkalmakra, például házasságokra vannak fenntartva. A blúznak mindig meg kell egyeznie a választott saree stílusával és szépségével. Manapság Pattu saree -t könnyű megtalálni, de ha nem a megfelelő dizájnt választja, akkor az egész műsor technikailag tönkremegy. A szárik valóban ismertek és nagyon népszerűek, különösen Dél -Indiában. Ha már a blúzról beszélünk, akkor egyformán keresletük van, így az ár kissé feljebb kerülhet, de semmi, amit nem engedhet meg magának. Saree -jének kell lennie egy vonzó blúznak, amelyhez párosítani kell.

Blúz hátsó nyakú minták Pattu Sarees számára

A legújabb és gyönyörű blúz hátsó nyakú modellek Pattu Sarees -hez képekkel:

Íme a 15 legjobb választás a pattu saree blúz hátsó nyakú mintáira, amelyeket sorban vár.

1. Mélynyakú kék blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees1

Az első blúz hátsó nyak minták a pattu saree számára, amelyeket itt lát, egy gyönyörű hátsó stílus, majdnem. Itt a stílus inkább díszes, kövekkel körülvéve a kerek rést. Ez a kialakítás ideális azoknak a nőknek, akik a hagyományok követése ellenére merészek.

2. Zöld blúz Pattu Sarees -hez:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees2

Feltételezhetjük, hogy a gyönyörű bonyolult kőfalazat az első dolog, amit itt észrevesz a blúzról. Úgy néz ki, hogy jól illeszkedik a menyasszonyhoz, a kialakítás és a blúz szinte minden centimétere miatt.

3. Narancssárga Pattu Saree blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees3

A Pattu blúz hátsó nyakú minták listája nem maradhat kiemelkedő, ha nincs rajta ez a gyönyörű design. A hátoldalon található minta abszolút kreatív, amennyire csak lehet. Ez tökéletes a pattu saree -hez, amelyet az esküvő napján a polcán tartott.

4. Zöld Pattu Saree blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees4 -hez

Egy másik zöld, amit itt látsz, ez inkább kőből és gyöngyökből áll, mint hímzésből, de ez nem akadályozza meg abban, hogy kifejezetten lebilincselő legyen!

5. Deep Neck V szabású blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees5 számára

Ez a blúz nagyszerű szempont lesz, ha hátsó nyakú mintákat keres pattu blúzokhoz. A blúz tekintélyes megjelenése az egyszerűség ellenére drága vásárlást eredményezhet, de ha rákérdez, megtudja, hogy szinte mindenki azt gondolja, hogy megérte azt az árat, amelyet fizetnie kellett.

6. Sima zöld blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees6 számára

Az ujjak enyhe hímzését leszámítva a blúz többnyire egyszerű. A dizájn azonban egyedi, és tetszeni fog, ha felveszi a blúzt.

7. Csónaknyakú Pattu Saree blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees7 számára

Az itt látható dizájn merész lépés, mert szinte háttértelen. A legjobb, ha alacsony hímzésű pattu saree -vel kell viselni, mivel ez lehetővé teszi a blúz kiemelt figyelmét.

8. Piros és arany Pattu Saree blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees8

Egy másik pattu saree blúz hátsó nyakú dizájn a klasszikus megjelenésű könyvből, ez a blúz minden bizonnyal a legjobb tulajdonságokat hozza ki belőled, ha pattu saree -vel viseli. Nem lehet túl nehéz elképzelni magát ebben, ha inkább a hagyományos fajta.

9. Piros hátsó horog blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees9 -hez

A józanság minden árnyalata megmaradt ebben a hagyományos blúzban, és ha úgy gondolja, hogy mindent meg kell őriznie etnikai hovatartozásával kapcsolatban, akkor ez a blúz lesz az ideális választás erre a napra. A kabát stílusú ujjak vonzónak tűnnek, és csillognak a vöröses árnyalattal, ami ellentétes az általános megjelenéssel.

10. Kék hasított blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees10

Egy ilyen királykék színnel és ilyen hímzőmunkával még el kell énekelnünk a blúz hátsó nyak mintájának dicséreteit a pattu sarees számára? Magáért beszél, és valószínűleg eléggé meg van győződve róla.

11. Kék selyem mély nyakú blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees11

A pattu saree selyem blúzzal az egyik legrégebbi kombináció, és itt bemutatunk egy blúzt, mély nyakkal és csavart madzaggal a változás érdekében. Vessen egy pillantást az egész helyen elhelyezett kis kövekre, így a blúz vonzóbbá válik.

12. Kék húros hímző blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees12

Az ezüst cérnák az ujjakon valóban meghatározó tényezőként hatnak az itt látható blúz kialakításra. Divatos, de ugyanolyan szokatlan, mivel a nyak háromszögletű kialakításánál a kék húrok különálló halmaza találkozik.

13. Arany blúz hímzéssel:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees -hez13

Az itt látható tervező pattu saree blúz különbözik a listában látottaktól, mivel a blúz mindkét oldala hibátlanul ugyanolyan bonyolult kialakítású.

14. Teljes ujjú mély nyakú blúz:

Blúz hátsó nyakú minták pattu sarees -hez14

Ennek a pattu saree blúz hátsó nyakú tervezési modellnek a színkombinációja nagyon eltérő, és ezért érdekes a szem számára. A gyönyörű blúz hímzés és a mély nyak miatt emeli fel a figyelmet.

15. Puszta nyakú Pattu Saree blúz:

Blúz hátsó nyak minták pattu sarees15

Senki sem tud és nem is akar ellenállni annak, hogy osztatlan figyelmet szenteljen Önnek ezzel a záró blúzzal a listán. A pattu sarees blúz hátsó nyakú mintái között ez egy kis különbség, mivel stílusos, mégis modern.

Sok nő hajlamos kompromisszumot kötni a blúz minőségével, amelyet pattu saree -jével választ, feltételezve, hogy a saree gondoskodik a munkáról, de ez a helyzet a drága száriknál, a blúzoknak is tökéletesnek kell lenniük. Bár Ön lesz a felelős a kiválasztott blúzért, ezt előnyként használhatja, és kiválaszthatja a stílusának megfelelő ideálisat, így nem kell megelégednie azzal, amiben nem szeretné látni magát.