15 legjobb blúztervezés szegéllyel

Mondanom sem kell, hogy a sarees a legnépszerűbb Indiában. Gazdag határ- és zari -munkájuk révén képesek egymillió dollárra hasonlítani. A házasságoktól a mindennapi viseletig, sőt a hagyományos alkalmakig semmi sem akadályozza meg az indiai szári pompáját. Amíg itt tart, el kell ismernie a blúz fontosságát, mert egy gyönyörű, megfelelő blúz még jobban kiemelkedik. Tehát, most, hogy erről beszélünk, íme néhány a legjobb szári blúzok szegéllyel, amelyeket viselhet, hogy lépést tartson manapság a divat ösztönzőivel.

1. Virágos lila virágos gyöngy blúz:

Virágos lila virágos gyöngy blúz

Világos arany szegéllyel ez a lila blúz a kezdetektől fogva magára vonja a figyelmet. Ideális a világos bőrtónusú nőknek, ez a blúz illik hozzájuk az élénk színű szárikhoz

2. Csipke szegélytervezés:

Csipke szegélytervezés

A blúz hátsó nyakú, szegéllyel rendelkező design esetében ez egy okos lépés, ha úgy dönt. Azonban vegye figyelembe, hogy ez az egyetlen csipke növeli a varázsát, és még szebbé teszi a blúzt.

3. Zari blúz ezüst szegéllyel:

Zari blúz ezüst szegéllyel

A blúz itt lényegében nagyon feltűnő megjelenést őrzött a kőfalazással és a hímzéssel. Inkább zsúfolt motívumnak tűnik, azonban az egész ezüst szegély miatt végül összeállt. A vörös és az ezüst nagyon jól kötnek, és még stílusosabbá teszik a blúzt.

4. Egyszerű piros és arany blúz:

Egyszerű piros és arany blúz

Klasszikus blúz az indiai blúz tervek lookbookjából, ez a blúz itt kis arany virágok keretét tartalmazza, míg a blúz nyakához sima arany csipke van rögzítve.

5. Puszta hátsó blúz szegéllyel:

Puszta hátsó blúz szegéllyel

Ki mondta, hogy a puszta blúzok nem rázhatják meg az egész blúz hátsó nyakkivitelét szegéllyel? Nézd meg ezt. Sárga és egyszerű, az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy görgessen a következő formatervezéshez, a gyönyörű kő arany szegély. A blúz végül a zsinórral jön össze, és kiegészíti a megjelenést.

6. Ibolya csónaknyakú blúz kőműves csipkével:

Ibolya csónaknyakú blúz kőműves csipkével

Az itt látható blúz csónaknyak alakú, gyönyörű, bonyolult kőfalakkal. Legfeljebb háttámla blúz, csodálatos választás a modern menyasszony számára a fogadására. A blúz hátulja teljesen flitteres és kövezett, míg az eleje apró kőfalakkal van körülvéve.

7. Fekete -fehér blúz:

Fekete -fehér blúz

Ennek a blúznak itt sok értelme van, ha ezen a legújabb, szegéllyel rendelkező blúz nyakkivitelben szerepel. A környező gyöngyfűzéssel és két zsinórral, hogy a blúz a helyén maradjon, ez a dizájn nagy mennyiségben kapható a divatpiacon, és kötelező a listáján.

8. Rózsaszín szegéllyel arany blúz:

Rózsaszín szegéllyel arany blúz

A lista következő blúza ez a rózsaszín fűzésű, arany kövekkel varrva. Figyeljük meg itt, hogy a fenti madzag latkán készlettel van ellátva, ügyelve arra, hogy a blúz minden figyelmet megkapjon. Győződjön meg róla, hogy ilyen blúzt sportol olyan alkalmakra, mint a házasság vagy a sangeet meghívók.

9. Ezüst szegéllyel rendelkező blúz:

Ezüst szegéllyel rendelkező blúz

Az itt látható blúz kettő, mindkettő fényes ezüst vékony csipkével szegélyezve. A két kivitel eltérő, az egyik mély nyakú, a másik alapvető, de az ezüst szegély biztosítja a blúz teljes megjelenését.

10. Arany szegély blúz kézi latkánokkal:

Arany szegély blúz kézi latkánnal

A szegély blúz hátsó kialakítása aranyszínű ehhez, ugyanolyan színű, mint a blúz. Ez nem csak nagyon egyszerű megjelenést kölcsönöz a blúznak, hanem biztosítja, hogy a saree az érdeklődés középpontja. Ezenkívül a kézben lévő latkans olyan, ami miatt a blúz egyszerű családi összejövetelekre van fenntartva.

11. Arany fűzős esküvői blúz:

Arany fűzött esküvői blúz

Ez a blúz esküvői meghívókhoz viselhető legjobban, akár egy arany szegéllyel, akár egy ibolyaszínű blúzzal együtt. Nagyon jól viselheti, hogy a színek kiegészítik egymást.

12. Piros blúz piros és fekete szegéllyel:

Piros blúz piros és fekete szegéllyel

Egyrészt ideális blúz selyem vagy pamut szárihoz, de rendszeres viseletre is viselheti, mivel a választott szári nem túl nehéz a hímzéshez..

13. Piros blúz arany szegéllyel:

Piros blúz arany szegéllyel

Fényes selyem anyagból készült blúz elegáns és készen áll az egyszerű alkalmakra. Az arany csipke, ahogy látja, döntő tényező, és még inkább szépséget kölcsönöz a kőmintás hímzésnek.

14. Zöld blúz sárga okkerszegéllyel:

Zöld blúz sárga okkerszegéllyel

Ez a blúz hátsó nyak a szegéllyel gyakori Dél -Indiában, de most már szinte minden hölgy ruhásszekrényét átveszi, akik inkább egyszerűnek tartják.

15. Arany és lila váltakozó blúz szegély:

Arany és lila váltakozó blúz szegély

Nézze meg a csipkét, amely úgy néz ki, mint egy szegély, az arany és az ibolya váltakozó sorrendjével. Ennek kapcsán a szegéllyel rendelkező blúzok a trendben vannak, és tovább nőnek az indiai piacon, minden új tervező készen áll arra, hogy kísérletezzen vele. Ez itt egy jó példa, és befejezi a listát.

Gyakran előfordul, hogy a nők figyelmen kívül hagyják a blúz minőségét, és inkább drága szárit viselnek. Meg kell jegyezni, hogy ezzel nemcsak csökkentik a szári egész szépségét, hanem el is rontják az egész megjelenést. Válasszon egy jó blúzt, hölgyeim, hogy fenntartsák azt a divatos munkát, amelyet eddig folytattak. Bár ezek a szegélyezett blúzok drágák lehetnek, hamarosan látni fogja, hogy teljesen megérik az Ön által fizetett árat.