15 legjobb tervező blúz minták a selyem Sarees számára

A selyem szárikat gyakran szépíteni kell a tökéletes tervezői blúz viselésével. Sok ilyen blúz létezik, és ezért a megfelelő kiválasztása mozgalmas eljárás. Ezért ebben a cikkben ezeket a blúzokat a legjobb 15 -be választották. Ezenkívül ezek a nők egyik legkedveltebb blúz mintái selyem szárihoz különböző alkalmakra.

Tervező blúz tervek a selyem Sarees -hez:

Itt vannak a legjobb tervezői blúzok selyem szárihoz képekkel.

1. A Red Designer blúz Silk Saree -hez:

A Red Designer blúz Silk Saree -hez

Ez valószínűleg az egyik legszebb blúz tervezés selyem sarees számára. A blúz igazán egyszerű és vonzó textúrájú. Ha valaki egy szárival sportolja ezt a blúzt, akkor teljesen isteni lesz.

2. Az esküvői blúz a selyem Saree -hez:

Az esküvői blúz a selyem szárinak

Ha van egy gyönyörű selyem szári, akkor szüksége lesz egy gyönyörű blúzra is. Ami a selyem szári tervező blúzát illeti, a minták teljesen egyediek, és a professzionális tervezők megpróbálnak valamit felajánlani, amit korábban nem láttak. Ennek a blúznak a vonzereje alapján elmondható, hogy ez biztosan az egyik legszebb tervező blúz selyem szárihoz.

3. A fehér tervező blúz:

A fehér tervező blúz

Ha szüksége van egy tervező blúzra a selyem szárihoz, akkor ez nagyon jó lesz az Ön számára. A blúz egy magas nyakú kínai galléros blúz, és ez az egyik fő oka ennek a blúznak. Szinte minden fényes szárival használható.

4. A fehér design blúz a selyem Saree számára:

A fehér design blúz a selyem Saree -hez

Fehér blúzt keres selyem szárihoz? Itt van egy nagyon szép blúz, amelyhez aranyos minta is tartozik. A blúz virágmintás az ujjain, a fényben pedig arany színben ragyognak. Ha pompásan szeretne kinézni az indiai női ruházatban, akkor ez a szári segít elérni ezt az álmot.

5. A teljes ujjú tervező blúz selyem Sarees -hez:

Teljes ujjú tervező blúz selyem szárihoz

Gyönyörű selyem szárit keres? Nos, akkor kell egy blúz is, nem? Itt van egy csodálatos blúz, amely mellé majdnem azonos színű selyem szári jár, amelyet a tamil szépség visel ezen a képen.

6. A gyönyörű rózsaszín tervező blúz selyem Sarees -hez:

A gyönyörű rózsaszín tervező blúz selyem szárihoz

Kell egy jó designer blúz egy selyem szárihoz? Nézd ezt. Nem ez az egyik legjobb dolog, amit viselhetsz? Ez igazán félelmetes dizájnt mutat, és a rajta készült apró minták is igazán csábítóak. Ha jó designer blúzt keres selyem szárihoz, akkor ez lehet az egyik legjobb dolog az Ön számára.

7. A fényes tervező blúz a fényes selyem Saree -hez:

A fényes tervező blúz a fényes selyem Saree -hez

Ha ragyogni szeretne egy esküvői eseményen vagy egy vallási alkalmon, akkor ez a blúz az Ön szolgálatában áll. Ez a blúz kétségtelenül minden idők egyik legjobb kinézetű blúza. Nagyon klassz mintát jelenít meg, figyelemre méltó színekkel együtt.

8. A Red Designer blúz:

A vörös tervező blúz

Ha a fehér selyem szárit keresed, akkor sportolj valami világosabbat, mint a szürke vagy egyszerű fehér blúz. Miért nem hord egy piros blúzt a tervező sarees -szel? Ez a különleges tervező blúz igazán csábítóan néz ki a fehér selyem szárival, és még vonzóbbá teszi a szárit.

9. A fekete blúz design selyem Sarees -hez:

A fekete blúz design selyem szárihoz

Ha szerelmes a feketébe, akkor ez valami olyasmi lesz, amely szépítheti a szárit, ahelyett, hogy csökkentené a fényes megjelenést. Ez az egyik legjobb kinézetű blúz design selyem szárihoz, amelyet a nők valaha is gondolhatnak viselni. Ennek a blúznak a kialakítása egyszerűen tökéletes, és szinte minden nő megtalálja a számára megfelelő blúzt.

10. A teljes ujjú és teljes nyakú fekete selyem blúz:

Teljes ujjú és teljes nyakú fekete selyem blúz

Ez a tökéletes design blúz a fekete selyem szárihoz. A blúz gyönyörű kialakítású a nyak felső részén. Ez az egyik legszebb kivitel, amit valószínűleg láttál. A blúznak is van némi munkája az ujjak vége felé. Nagyon jól fog kinézni bármilyen fényes szárival is. Sportolható bulikon vagy ünnepi alkalmakkor is. Értékelni fogja ezt a blúzt.

11. A rózsaszín blúz a selyem Sarees -hez:

A rózsaszín blúz a selyem Sarees -hez

Ha szüksége van egy tisztességes selyem szárire, akkor ez egy igazán klassz design. Ez egy nagyon vonzó virágos szerkezet, amely tehetséges kezek segítségével készült. A rózsaszín szín a hátsó középső részen fakul, ahol a blúz fő vonzereje.

12. A hagyományos tervező blúz a The Silk Sarees -hez:

A hagyományos tervező blúz a The Silk Sarees -hez

Szüksége van néhány selyem szári tervező blúzra? Ez az egyik legjobb számodra. Nagyon vonzó kialakítású, amely ellopja az összes megjelenést. Talán ez az egyik legjobb indiai szári blúz, amelyet egy nő viselhet és megmutathat. Abban a pillanatban, amikor felveszi ezt a blúzt, úgy fog kinézni, mint egy teljes indiai díva.

13. A fekete, arany és zöld blúz kialakítása:

A fekete, arany és zöld blúz kivitel

Szüksége van néhány selyem blúzra? Ez egy igazán fantasztikus blúz kialakítás, amely kéz a kézben jár a selyem szárival. A design mindenkit beleszeret ebbe a dizájnba. Teljesen egyedinek tűnhet, ha ezt a blúzt egy megfelelő selyem szárival viseli.

14. A többszínű blúz a selyem Saree számára:

Többszínű blúz selyem Saree -hez

A színek többszörös alkalmazása nagyon vonzóvá teszi a blúzt. Ennek a blúznak nagyon klassz mintája van az elülső részen és a hüvelyen is. A dizájn annyira csábító, hogy a nyugati ruhákat sportoló nők egész évben szívesen fogják viselni ezt a blúzt.

15. A legújabb tervező blúz:

A legújabb tervező blúz

Ez az aranyos munka, amelyet az átlátszó blúzon végeztek, szebbé teszi, mint bármi más. A blúz ujjatlan, ezért nagyon kényelmes és stílusos egyszerre. A tökéletes szárival ez a blúz teljesen isteni megjelenést kölcsönöz egy nőnek.

Ezeknek a blúzoknak a többsége a sarees -hez képest kontrasztos színeket visel, és tartozékokkal is jár. Ha valamit keres, ami az örökzöld selyem szárihoz tartozik, akkor ez a hely. A selyem szári legújabb blúztervei közül néhányat itt említünk segítségül.