15 legjobban tervezett nyújtható blúz különböző nyakmintákkal

Manapság a kész munkablúzhoz hasonlóan nyújtható blúzok is kaphatók a piacon. Könnyen varrható, és megvásárolhatja a választott méretet. Minden méretben rugalmas anyag áll rendelkezésre. Különféle mintákat kaphat nyújtható blúzban. A nyújtható, készen álló blúz könnyedén viselhető, és megkönnyítette a feladatot. Az egyik varázslatos maradhat, ha meglátja a nyújtható blúzban kapható mintákat. Elmúltak azok az idők, amikor a hölgyek blúzdarabokat adnak a szabóknak, a hölgyeknek pedig sokat kellett gondolkodniuk, hogy melyik mintát válasszák a blúzához.

Gyönyörű és kész nyújtó blúzok Sarees-hez:

Jelenleg minden készen áll. A nyújtható blúz pedig nem is drága. Megfizethető áron jól nézhet ki.

1. Kerek nyakú nyújtható blúz:

nyújtható blúzok

Ez a fekete színű háló nyújtható blúz. A fekete az a szín, amelyen minden szín saree egyezik. A gyönyörű minta a neten készül. Ez a blúz parti viseletként is használható. Mindkét oldalon a kerek nyak van megadva. Hölgyeknek a legjobb.

2. Rendszeres és alkalmi nyújtható blúz:

Rendes és alkalmi nyújtható blúz

Ez az arany színű nyújtható blúz fényes szövetből áll. Rövid ujjú és rendszeresen használható. Ha piros színű net saree -t visel ezzel a blúzzal, fantasztikus lesz. Drága kombinációnak tűnik. Éjszakai funkciókban jobban csillog, és gazdagon fog kinézni.

3. Stretchable rövid ujjú blúz:

Feszíthető rövid ujjú blúz

Királykék színű, nyújtható blúz bársony anyagból. A bársony vastag szövet, és kényelmesen illeszkedik a testhez. A pamut nehéz saree a bársony nyújtható blúzzal fog kinézni. Egyszerű és sima, rövid ujjú. Tehát a szárinak nehéznek kell lennie vele.

4. V nyakú nyújtható blúz:

V nyakban nyújtható blúz

Ez egy sárga színű nyújtható blúz, csipkével. A hölgyek alig választják a sárga színű blúzt. Mivel csak egy adott szárival fog mérkőzni. Hátul V -nyakú. A blúz félelmetesnek tűnik, feltéve, hogy a száriban csipke is van. Válassza ki azt, amelyik csipkézett.

5. Feszíthető blúz cipzárral:

Nyújtható blúz cipzárral

Ez egy fekete színű, nyújtható blúz, és a nyakán is van cipzár. Rövid ujjú és átlátszó anyagú a nyakán. Magas nyakú kialakítással rendelkezik, amely gyönyörű, nehéz szárinak fog kinézni. Úgy van definiálva, hogy díszes szárihoz készüljön.

6. Stretchable blúz harisnyában:

Rugalmas blúz harisnyában

Ez a nyújtható blúz piros színű, különböző nyakmintával. Harisnyás anyagból van. Mivel a nyak és az ujjak hálószövetében van, ennek megfelelően kell viselni a belső részt. Ez a blúz félelmetesen néz ki karcsú hölgyeken. Dicsőségesnek fog tűnni.

7. Többszínű, nyújtható blúz:

Többszínű, nyújtható blúz

Ez a nyújtható blúz többszínű. Tipikus kerek nyakú és rövid ujjú. De ez valami más, mint a szokásos sima nyújtható blúz. Mint nyomtatva, sima saree -t kell viselnie ezzel. A kinyomtatott, nyújtható blúz egyedi megjelenést kölcsönöz. Legyen az.

8. Sapka ujjú nyújtható blúz:

Sapka ujjú nyújtható blúz

Ez egy zöld színű nyújtható blúz sapkával. A narancssárga színű saree egyedülállóan kombinálható ezzel a blúzzal. Ez egy sima blúz galléros stílusban. Kecsesnek és tetszetősen ötletesnek tűnik. Elegáns megjelenésű. Párosítsd egy vonzó szárival, és vedd észre dicséretedet az emberek szemében.

9. Legújabb nyújtható blúz:

Legújabb nyújtható blúz

Ez egy negyed ujjú legújabb design nyújtható blúzban. A nyak mintája annyira díszíti, hogy nem kell nyakláncot viselnie rajta. Egy hímzéssel ellátott szári gyönyörűen fog kinézni rajta. Ez egy fél visel design blúz. A design olyan dicsőséges.

10. Sima nyújtható blúz:

Sima nyújtható blúz

Ez a tiszta és tiszta ezüst nyújtható blúz. Olyan egyszerű és sima blúz. A hölgyek szokása, hogy megtartanak egy ezüst blúzt, hogy sürgősen használhassák. Mivel az ezüst színű blúz jól illeszkedik a saree sok színéhez. Lenyűgöző személyiséget kölcsönöz a bulikban élő hölgyeknek.

11. Levélmintás nyújtható blúz:

Levélmintás nyújtható blúz

Ez egy rendkívül lenyűgöző gesztenyebarna színű nyújtható blúz. A nyak levélmintázatot kapott, rendkívül rövid ujjú. Csodálatosan fog kinézni, és méltó hírnévre. Kellemes lesz ezt a blúzt párosítani nehéz border saree -vel.

12. Kettős színű nyújtható blúz:

Kettős színű nyújtható blúz

Azt mondják, kétszínű nyújtható blúz, mert piros és fekete szín kombinációban van. A tehén nyaka és a hátsó oldala nyitva van. Fél ujjú, modern vágással. Csodálatos lesz a hölgyeknél. A blúz tökéletesen illeszkedik, így senki sem tudja megállapítani, hogy kész.

13. Party Wear nyújtható blúz:

Party Wear Stretchable blúz

Virágmintás és kerek nyakú, nyújtható blúz. Ez party viselet blúz. A hátoldalon kerek formájú vágás található, amely módosultnak tűnik. A buliban díszesnek tűnik. Kiváló kialakítású, csodálatos megjelenést kölcsönöz. A hölgyek megcsodálják Önt a buliban.

14. Hosszú ujjú nyújtható blúz:

Hosszú ujjú, nyújtható blúz

Világoskék színű, nyújtható blúz, hosszú ujjú. A színe nagyon puha. Itt az ujjak hálószövetből készülnek, virágnyomással. A fehér színű csipke munka saree mesésen fog kinézni egy könnyű blúzzal. Elbűvölő megjelenése lesz, és ugyanakkor megtisztelő érzés is.

15. Nettó szövet nyújtható blúz:

Nettó szövet nyújtható blúz

Ez egy igazán gyönyörű fehér színű nyújtható blúz. Szép hálószövet van benne. A fehér szári selyem szövetből motívummal és gyémánt munkával, ezzel a fehér blúzzal rendkívül szépnek tűnik. Éjszaka ragyogni fog. Első osztályú megjelenést kölcsönöz páratlan képpel. Ez kiemelkedő.

A nyújtható blúz többnyire sima. Ennek ellenére néhány nyújtható blúzt is nyomtatnak. A Stretch blúz nagyon kényelmes viselet. A legnagyobb békét nyújtja, sőt elbűvölőnek tűnik. Nincs rajta gomb és klip. Felülről kell viselni. Elég rugalmas ahhoz, hogy fizikailag is könnyen viselhető legyen. Nem fogja érezni, hogy szűk anyag. A nyújtható blúz maximum 4 -szeresére nyújtható. A leggyakrabban használt hölgyek a kész blúzban az aranyat és az ezüstöt választják.