18 különböző gallérnyakú blúz kialakítás a modern megjelenés érdekében

Manapság a galléros nyakú blúzok a legkedveltebb stílusok. A nők szeretnek különböző típusú blúzokat viselni az egyedi, divatos megjelenés érdekében. A minden színben kapható kész blúzoknak köszönhetően nem kell várnia, amíg a szabók felvarrják a blúzt. A galléros blúz a legjobb választás, mivel könnyen elérhetők a csodálatos formatervezések. Testreszabhatók az Ön méretéhez. Sok blúz lehet egyetlen szárihoz, de minden alkalommal teljesen új megjelenést hozhat létre.

Csodálatos kollekció blúz mintákból gallér nyakkal:

Íme a 18 különböző galléros nyakú blúz nőknek, képekkel, amelyeket különleges alkalmakkor viselhetnek.

1. Divatos galléros blúz:

Divatos galléros blúz -13

Ez a tervező galléros nyakmintázat többféle anyag, például nyers selyem, háló és flitterek keverésével hozható létre. A puff ujjak nőies megjelenést kölcsönöznek a blúznak. Ez a minta kiemeli a váll és a nyak területét. Ennek a blúznak a legjobb tulajdonsága, hogy sokoldalúan illeszkedik több szárihoz.

2. Vissza Nyitott gallér blúz:

Vissza Nyitott gallér blúz

Ez a gyönyörű hátsó nyitott minta egy másik stílus a galléros blúzban. A nyakon nehéz mintával rendelkezik, amelyen gombok nyithatók. A kecses megjelenés érdekében választhat a nyakához rögzített Dori vagy bojt. A teljes hát és nyak terület munkával van kiemelve.

3. Mandarin galléros blúz:

Mandarin galléros blúz

Ez egy piros színű Mandarin Collar nyakú blúz. A blúz külső oldalát háló borítja. A blúz párnázott a sima felület érdekében; A mandarin színek kiválóak a hosszú nyakú emberek számára. A legjobb lefedettséget nyújtják, és az anyag könnyű megtartásával kényelmes, mégis érzéki megjelenést hozhat létre.

4. Csipke blúz gallérnyakkal:

Csipke blúz nyakörvvel

Ez a csipke blúz teljes gallérral és oldalsó nyílással rendelkezik. A blúz vállrészét általában átlátszónak tartják, míg a mellszobrot bélésként fényes anyag borítja. Ez a blúz általában párnázott, és tökéletes választás az áramló sarees számára.

5. Stílusos galléros nyakú blúz:

Stílusos galléros nyakú blúz

Ez a legújabb galléros nyakú blúz design. Csipke és átlátszó szövet kombinációja. Kiváló csipke munkák vannak varrva a nyakon és az ujjakon. Ezenkívül kecses redők vannak a gallér nyaka alatt. Ha kontrasztos színű blúzt választ, tökéletes képet kaphat.

6. Tervező galléros blúz:

Tervező galléros blúz

Ez a magas galléros blúz egyedi kialakítású, mind a magas nyakú, mind a mélyen vágott nyakkal. Ha magas nyakot választ a felső részen, akkor az alsó nyakkivágást mélyre mélyítheti, hogy felfedje a dekoltázs területét, és érzékenynek tűnjön.

7. Nettó galléros blúz:

Nettó galléros blúz

Ebben a blúzban a hálószövetet mindkét oldalon használják. A hálószövet flitterekkel való keverésével elegáns megjelenést lehet létrehozni, amely éjszakai és nappali partikra is választható. Ezek a blúzok tökéletesek olyan színekben, mint a fekete, arany, ezüst stb., És többször is felhasználhatók több száron.

8. Legújabb galléros blúz:

Legújabb galléros blúz

Ez a divatos nyakkivitel ötvözi a szögletes nyakú mintát a gallérral. Különböző szövetdarabok keverésével egyedi dizájnt hozhat létre, amely megfelel a szárinak. A kontrasztos színek és a hozzá illő fűzők használata teljesen új szintre tekinthet.

9. Kendőgallér nyakú blúzok:

Kendő galléros nyakú blúzok

A kendőgallér nyak nagyszerű a vintage megjelenéshez. Ők hozzák létre ezt a tökéletes antik megjelenést, különösen, ha brokátokkal együtt dolgoznak. A kendőgallér nyakának vastag és nehéz nyakkivágása van. A gallérrész kontrasztos vagy nyomtatott anyaggal van kiemelve, így a blúz többi része sima. Tökéletesen illeszkednek a világos és tompa színű szárikhoz.

10. Pólónyakú galléros blúz:

Pólónyakú galléros blúz

A pólónyak nemcsak ingekhez kiváló, de gyönyörű blúzmintákat is készít. Ha könnyű anyagból készülnek, ezek a nyakblúzok megváltoztathatják az egész megjelenést és ragyogóvá tehetik. Választhatja őket a hagyományos és a nyugati szárihoz is.

11. Állványgallér blúz:

Állványgallér blúz

Az állványgalléros blúzhoz Kundan munkában kiemelt gallérok, vágások és még hímzett cérnamunka is jár. Ezek a modern galléros nyakú blúzok nagyszerűek a sarees -hez, amelyek általában egyszerűek, és kevés érintésre van szükségük, hogy grandiózus megjelenést hozzanak létre.

12. Kabát stílusú gallér blúz:

Kabát stílusú galléros blúz

A kabát stílusú divatblúz vagy az Angrakha galléros nyakkivitel az elegancia és a kegyelem tökéletes harmóniája. Nagyszerű formális megjelenéshez és hagyományos rendezvényekhez, ahol józan, mégis egyedi megjelenést szeretne sportolni. Arany vagy ezüst gallér hozzáadása a blúzhoz kiegészítőként szolgálhat, és nem kell nehéz nyakkendőt viselni.

13. Nyakörv -blúz menyasszonynak:

Nyakörv -blúz menyasszonynak

Ez a blúz minta súlyos hímzéssel érkezik a nyakra és a váll egyik oldalára. Ez nagyszerű a fiatal lányok és menyasszonyok számára, akik lehengával vagy áramló szárival szeretnék viselni. A blúz a legegyszerűbb szárit is azonnal élénk ruhává változtatja.

14. Pillangó stílusú galléros blúz:

Pillangógalléros blúz

A pillangó mintás blúz a legújabb galléros nyakkivitel a piacon. Szárnyas gallérral érkezik, amely gyönyörű megjelenést kölcsönöz a blúznak. Ügyelni kell arra, hogy a blúzt sima anyagból tervezzük, minimális díszítéssel. Ez a blúz tökéletes nyomtatott és designer sarees beáramló anyagokhoz.

15. Hivatalos gallér blúz:

Hivatalos gallér blúz

Akár tanár, akár politikus, a hivatalos gallér nyak ideális a munkaruhájához. Ez a nyak egyszerű gallérral rendelkezik, elöl v -szabással. Az ilyen típusú blúzok díszítése meglehetősen minimális, hogy elkerülje a ragyogó megjelenést. Ezek a blúzok a legmegfelelőbbek pamuthoz és a legújabb vászon szárihoz.

16. Inges galléros blúz:

Inges galléros blúz

Az inggalléros nyakú blúzok ideálisak munkaruhákhoz. Ezek a blúzok teljes gallérral és elülső gombokkal vannak ellátva. Az ilyen típusú blúzok a legalkalmasabbak hivatalos és irodai viseletre. Ezért egyszerűnek kell tartani őket. Ezenkívül kísérletezhet apró nyomatokkal és motívumokkal, amikor összeállítja őket sima szárikkal.

17. Kínai galléros nyakú blúz:

gallér-nyak-blúz-tervek

Ez egy kínai galléros blúz. Szép hímzési munkát végeznek a galléron, valamint az ujj és a blúz végén. A hímzés kiemeli a nyak területét, és az alkalom alapján választhat az egyszerűtől a nehézig. A díszített csipke mellett dönthet az esküvőre tervezett tökéletes öltözék.

18. Magasnyakú galléros blúz:

Magas nyakú galléros blúz

Ez a magas nyakú galléros blúz kiválóan alkalmas az egyszerű szárikhoz, amelyekkel az ember inkább egy kiemelkedő blúzt részesít előnyben. A blúz elülső része hozzáillő vagy kontrasztos anyagból készült, általában nyomatokban. Kiválóan alkalmas kontraszt színű selyem szárikhoz, és illeszkedik az átlátszó szövetekhez.

Reméljük, hogy a galléros nyakú blúzok fenti katalógusa nagyszerű ötleteket adott a következő megjelenéshez. Bármelyik szárit is választja, a nyakának megfelelő gallér kiválasztása dívává változtathat. A galléros nyakú blúzok csodálatos lehetőség a vékony és hosszú nyakú nők számára, hogy eltereljék figyelmüket. Nagyszerű választás azoknak is, akik nehéz megjelenést szeretnének létrehozni minimális tartozékokkal.