8 különböző árnyalatú zöld blúz tervezés Sareeshez képekkel

Az indiai nők a világ legmenőbb ruháival rendelkeznek, és az egyik a hagyományos megjelenés, ami azt jelenti, hogy a szári. Blúz nélkül a szárit nem lehet hagyományosan viselni. A divattervezők a blúzdarabok hímzésére összpontosítanak, és igazán vonzóvá teszik őket. Ha új vagy ebben a női ruházati trendben, akkor szeretni fogod. Ha ismeri ezt, akkor még jobban szeretni fogja. Ebben a cikkben néhány zöld blúz mintát fogunk megvitatni, amelyeket indiai nők viselnek alkalmakra, fesztiválokra, rendezvényekre stb. A zöld ma különleges. Tehát vigyázzon az alább tárgyalt szemet gyönyörködtető zöld blúz mintákra.

Zöld blúz minták

Gyönyörű és hagyományos minták zöld blúzoknak nőknek:

Nézzük meg a legjobb zöld blúz mintákat képekkel.

1. A finoman megmunkált kivitel:

Zöld blúz minták1

Ha valami egyedi viseletet keres, próbálja ki ezt a blúz dizájnt. Valószínűleg ez az egyik legszebb formatervezési forma, amely ilyen csábító színű és hűvös mintákkal rendelkezik. Ha zöld szári blúz mintákat keres, akkor ez a legjobb, amin valaha is átesett.

2. A hátsó csipke kialakítása:

Zöld blúz minták2

Itt van valami, ami jó módon feltárja a hátsó részt, és nagyon jó mintát mutat az oldalak és a karok nyomán. Ha ezt ringatod egy bulin, minden szem rád fog szegeződni. Ez az egyik legmenőbb női zöld blúz mintának mondható.

3. A zöld blúz arany hímzéssel:

Aranyzöld hímző blúz Design

Ha valamit keres az indiai blúz kategóriában, akkor valószínűleg ez a legjobb. Feltárja a gyönyörű árnyalatokat a divatos dizájnnal együtt. Ez az egyik legjobb dolog, amit egy indiai nő büszkén viselhet. Az indiai sarees nőknek még soha nem volt ilyen stílusos, és ez az arany jegyed, hogy színpadra lépj, és megmutassd ezt az elegáns, hagyományos indiai ruhadarabot.

4. Az ujjatlan zöld selyem blúz:

Zöld blúz minták4

Ha divatos zöld blúzokat keres nőknek, akkor ez az egyik legjobb, amin keresztülmennek. Megmutatja a kötés egyedi mintáját és kényelmes textúráját. Ez egy karcsú, zöld blúz, így különösen fiatal nők számára készült.

5. A dél -indiai blúz kialakítása:

Zöld blúz minták5

Ez friss és közvetlenül a butik hátsó ajtaján. Nyakig borított kialakítású, és elrejti a mellkasot, a torkot és a felső hátsó részt, beleértve a vállát is. Egy gyönyörű dél -indiai színésznőt figyeltek fel erre az egyedülálló zöld blúz dizájnra, és most te is megteheted.

6. Az esküvői szezon Lime zöld blúz:

Zöld blúz minták6

Ha szüksége van egy divatos zöld blúzra nőknek, akkor ez egy nagyszerű. Ez az egyik leggyakrabban gyakorolt ​​tervezés jelenleg, és a nők szó szerint vágynak arra, hogy ezt a dolgot a testükre vigyék, majd egy gyönyörű szárival sportolják.

7. A virágos zöld blúz kialakítása:

Zöld blúz minták7

Ha zöld blúzt keres a következő esküvői szezonban, akkor ez egy nagyon jó. Gyönyörű virágos mintázatú az egész testen, és a nők imádni fogják. Ez az egyik legszebb női blúz, amely valaha tanúja lesz.

8. Az ovális hátsó zöld blúz:

Ovális hátlap, zöld blúz design

Ringasd meg a menő nyak tetoválásait ezzel a fantasztikus zöld blúzzal. A képen látható hölgy gyönyörűen sportolja ezt a blúzt piros Saree -jével, és most te is megteheted. Csak mondja el a blúzgyártónak a specifikációkat, és ezt a fantasztikus blúzdarabot is magával viszi. A tetoválás azonban nem jár blúzzal.

Ebben a cikkben néhány remek blúzmintát tárgyaltunk, amelyeket indiai nők viselnek alkalmakra, fesztiválokra, eseményekre stb..