9 csodálatos blúz hátsó nyakú kivitel kőmunkával

Függetlenül attól, hogy milyen stílusú a szári, a megfelelő blúz hozzá, csak még jobban kihozza a pompát. A megoldás érdekében ezek a szári blúzok segítenek, és megkönnyítik munkáját menet közben. Ezenkívül ezek a formatervezések megfelelnek a jelenlegi trendeknek is, így nem kell attól tartania, hogy mások bármilyen módon felülmúlják a stílusát.

Blúz hátsó nyak minták gyönyörű gyűjteménye kőmunkával:

Nézzük meg a legjobb mintájú hátsó nyakú blúzt kőmunkával.

1. A Betel Leaf flitter:

A Bétel levél flitter

Ez egy tökéletes blúz, amelyet minden partin viselni lehet. Nemcsak gyönyörű, de nagyon részletes, bonyolult kőmunkát is tartalmaz. Láthatja, hogy az egész minta középpontja egy bétel alakú flitter. Ettől eltekintve a nyak kőfalai is gyönyörű megjelenést kölcsönöz ennek a blúznak.

2. Fekete szépség:

Fekete szépség

Ez az egész fekete, és a kőmunkával ellátott blúzhátú minták között ez szerepel, mert gyönyörű. A fehér kövek kiemelik és kiegészítik a blúz színét. Bármilyen méretű köveket adnak hozzá, hogy a stílus megfelelő legyen. Tökéletesen elkészítve a latkánok növelik a dimenziót.

3. Tarka blúz kőművekkel:

Tarka blúz kőművekkel

A blúz szokatlan a szokásos kőből készült hátsó nyakmintáktól. Ez magában foglalja a legtöbb kőmunkát a nyakkivágás közepén. Ez az egyik egyszerűbb kivitel, és az egész mintát részletesen tárolják több színű cérna és kövek használatával.

4. Az esküvői blues:

Az esküvői blues

Ez biztosan a menyasszonyon fog legjobban kinézni. Erősen díszítő, a kéken lévő kis kövek egyedi megjelenést kölcsönöznek a blúznak. A blúzban bonyolult virágos dizájn került kialakításra, így tetőzik a stílus hányadosa.

5. A fehér kövek:

A fehér kövek

Ez a blúz átlátszó, de gyönyörű kőből készült blúz hátsó nyakú kialakítással rendelkezik. A gyöngy gyöngyökkel tökéletes ez a blúz, hogy menyasszonyi legyen, míg a háromnegyedes ujjak még jobban mutatnak.

6. Lady in Green:

Lady in Green

A blúz olyan, mint két világ egyben, egyik oldala átlátszó, míg a másik zöld. Itt nagy köveket használnak, hogy tökéletesen lefedjék az egészet, míg a háló tökéletes.

7. Kerek nyakú blúz:

Kerek nyakú blúz

Az itt bemutatott blúz közepén nyílás található, míg mindkét oldalán fűzővel rögzítik a vállakat. A kövek fehér színűek a blúzban, kiemelve annak szépségét. Tökéletes esküvőkre vagy partikra.

8. A páva kialakítása:

A páva kialakítása

Ez a kőből készült blúz jól ölelhető pattu sarees -el. Ha tetszik a színes, ez a tökéletes menyasszonyi viselet az Ön számára. Ugyanez a kőmunka megismétlődik az ujjakon is, ha jól veszi észre.

9. Kövek és vágott művek:

Kövek és vágott művek

A végső blúzhoz itt a tökéletesen vágott kövek keveréke látható, amelyeket a blúz egyik oldalán helyeznek el. A kialakítás hálónak tűnik, és a blúz viselhető a legjobban mindenféle selyem szárival.

Most, hogy mindent látott, könnyebbnek kell lennie a stílus kiválasztásához a preferenciái szerint, nem hagyva teret a második gondolatoknak és kétségeknek. Rendelhet online is, mivel sokféle kivitel közül lehet választani, és ez megkíméli Önt a problémától. A kőmunka bármilyen szári kivitelhez illik, és jól kihozza benned a gyönyörű megjelenést.