9 Csodálatos pamut Saree blúz nyak kialakítás

Már elkezdte összepakolni a pamut szárit? Hát ne. Bármennyire is élvezi a napokat az új divatos selyemekkel vagy a csipkés Georgette -vel, a pamut szári visszatér a trendbe. Legyen szó alkalmi viseletről vagy hagyományos családi eseményről, ezek a blúzok kecsességet kölcsönöznek az amúgy is gyönyörű szárinak, így tökéletesítik a megjelenést.

A legújabb blúz minták a Cotton Sarees -hez képekkel:

Íme a top 9 blúzminták pamut szári nyakú modellekkel.

1. Arany klasszikus:

Golden Classic

Ez a blúz szinte minden sötét színű szárival párosítható, és tökéletesen áll rajtad. A fekete -fehér mellett az arany a legelőnyösebb választás minden pamut szári számára. Egy hagyományos eseményhez pompás ékszerekkel kombinálhatja a keresést. A hétköznapibb megjelenés érdekében válasszon egy sima szárit a blúzzal.

2. A V vágás:

A V vágás

Ha pamut szári blúz hátsó nyakkivitelre vágyik, és unja a sok általánosan kínált választást, ne aggódjon. Ez a blúzvágás meg fog menekülni. Tökéletes, különösen, ha merész és nincs ellenállása a kísérletezésnek. Ebben a vágásban bármilyen szín gyönyörű lesz.

3. Többszínű blúz:

Többszínű blúz

Miután látta, hogy sok Bollywood Queens kipróbálja ezt a blúz dizájnt egy sima szárival, végül úgy döntött, hogy megpróbálja. A blúz hátsó nyakú mintáknak a pamut sarees listában ezt egyedi tulajdonságok miatt fel kell tüntetni. Általában nem túl dekoratív, mert a szín vonzza a figyelmet.

4. Crop Top:

Crop Top

Ez egy meglehetősen új trend a pamut szári blúz nyakának kialakításakor. Manapság mindenki hordja, és ugyanolyan pompásan néz ki, mint a normál blúzok. Tehát ha nincs ideje rohanni a szabóhoz blúzt varrni, rendeljen egy crop topot az interneten, és már indulhat is..

5. U alakú blúz:

U alakú blúz

A leggyakoribb blúztípus a pamut szári blúz nyakminták listájában, gyerekek és felnőttek egyaránt viselhetik. A normál funkcióktól a nagyobb ünnepi alkalmakig mindenhol barátságos látvány. A blúzban csavart is használhat, ha kőfalakkal díszíti. Akárhogy is, ez a blúz gyönyörű megjelenést kölcsönöz egy pamut szárival.

6. Törzsi nyomtatott blúz:

Törzsi nyomtatott blúz

Inkább vad fajta vagy, de a családi alkalmak arra késztetnek, hogy otthonos lánynak öltözz? Akkor ez a legjobb alkalom, hogy mindenkinek eljuttassa az üzenetet. Nézze meg, milyen gyönyörű ez a blúz dizájn sima pamut szárival!

7. Halter Neck blúz:

Halter Neck blúz

Nem feltétlenül szükséges, hogy vállon legyen, ez a pamut szári blúz nyak mintája még egy évtizeddel ezelőtt is sikeres volt, és újra visszatért, miután a filmsztárok népszerűsítették. Itt egy dizájnt láthat, de bátran kísérletezzen.

8. Nettó blúz:

Nettó blúz

Ennek a bársonyos rózsaszín blúznak saját aurája van. Gyönyörűen készült a kövekkel és díszítésekkel, és jellemző, hogy egy sima szári viseli, ami jól kiemeli a formatervezést.

9. Háromnegyedes ujjú blúz:

Háromnegyed ujjú blúz

Figyeld meg, hogy Sonakshi Sinha bollywoodi színésznő hogyan húzza le ezt az egyszerű megjelenést egy királykék háromnegyedes ujjú blúzzal. Ezért szerepel ez a pamut szári blúz nyakkivitel, és befejezi ezt a listát.

Most, hogy ötleteket hoztunk nektek arról, hogy milyen blúzok mutatnak jól pamut szárival, készüljetek vásárolni, és gyűjtsétek össze ezeket a dicséreteket bárhová is megy.