9 divatos narancssárga színű blúz dizájn az etnikai megjelenéshez

A narancssárga szín népszerűvé vált az etnikai viselet körében ebben a szezonban. Akár sötétkék, vörös vagy rózsaszín színekkel kombinálva, elképesztő, megnyerő megjelenést kölcsönöz a nézőnek. A szín jól fogott a saree és a lehenga piacon ebben a szezonban. Vedd sötétre vagy világosra, hibátlan tapintást kölcsönöz a bőrödnek.

Lenyűgöző narancssárga színű Saree blúz minták képekkel:

Nézzünk néhány egyszerű narancssárga színű munkablúzt.

1. Egyszerű Brocket blúz kialakítás:

Egyszerű Brocket blúz kialakítás

A brocketben lévő egyszerű blúzokat manapság meglehetősen széles körben használják sima szári -n. A selyem blúz apró ezüst vonalakat kapott, amelyek keresztmetszetet adnak a csodálatos megjelenés érdekében. Normál alkalmakra tökéletesen megfelel. A konzolblúzokat széles körben hordják sima sarees vagy patli Pallu sarees alatt a megfelelő mérkőzés érdekében.

2. Teljes ujjú magas nyakú blúz kialakítás:

Teljes ujjú magas nyakú blúz kialakítás

Egy narancssárga, magas nyakú mintás blúzt széles körben viselnek esküvőre vagy fogadásra. A blúz nyakkivitelű, fűzőkkel és teljes ujjú hálóval. A nyak foltja a fő attrakció. A magas nyakú minták szintén népszerűek a selyem és a sifon száriknál.

3. Sima oldalsó csipke kialakítás:

Sima oldalsó csipke kialakítás

Más megjelenést szeretne egy lehengával? A narancssárga sima blúz egyetlen csipkével varrott keresztoldallal a legjobb hordani. A blúz tömött nyakot ad, rövid ujjú a pontos illeszkedés érdekében. A blúz ezüst vagy csipkefűzővel is díszíthető egyedi ruhákhoz.

4. Mirror Work Orange Blúz:

Mirror Work narancssárga blúz

A lehenga tükörmunkával és hosszú sifon blúzzal meglepően esküvői célokat szolgál. A blúz mély fordított V kialakítást kapott, tömött nyakkal, kis tükrökkel díszítve. A belső rész egy sifon hosszú kabátot kapott, ami új csavart kölcsönöz neki. A Mirror munkablúzok jól illeszkednek a hasi lehenga designhoz.

5. Tervező Arany csipke blúz:

Tervező Arany csipke blúz

A galléros narancssárga szári blúz minták a tizenévesek elsődleges választása manapság. A narancssárga blúz arany színű öveket kapott, kisebb gallérral, sekély V nyakú szabással és hosszú ujjakkal. Nagyszerű kombinációt ad a bengáli száriknak.

6. Háló és bársony blúz narancssárgában:

Háló és bársony blúz narancs színben

A bársony és a háló kombinációja kedves viselet egy tökéletes hercegnő Cut blúzhoz. A narancssárga blúz kialakítása bársonyból készült, aranyperces szegéllyel, az ujja és a mély hátsó háló hálóval készült, hogy merész megjelenést kapjon egy designer saree -vel.

7. Ujjatlan narancssárga Saree blúz:

Ujjatlan narancs színű Saree blúz

A mély nyakú blúzok érzéki megjelenést kölcsönöznek az ujjatlan csupasz váll kialakításnak. Az Orange designer blúz párnázott V formatervezést kapott, csíkos ujjú mintával, selyemből. A blúz pillangó dizájnt is kapott, hogy hangulatos legyen.

8. Virágmintás blúz:

Virágmintás blúz

A narancs és a virágok remek párnák a tervezők számára ebben a szezonban a házasságoknál. A narancssárga szári blúz minták selyemből és rózsaszín konzolból készülnek, ahol a narancssárga selyem rózsaszín virágkötést kap a virágzó tapintás érdekében.

9. Hátsó csomó kialakítása:

Vissza csomó design

Pompás megjelenést szeretne egy sima szárin! A narancssárga blúz, ha selyemből hátsó csomót kap, meglehetősen fülbemászó a tizenévesek számára. A hátsó mély kialakítás hasonló az oldali csomó kialakításhoz, míg a blúz patch zárral rendelkezik az egyik vállán, hogy rögzítse a szárit.

A narancssárga blúz minták vírusossá válnak a különböző blúz mintákkal és foltvarrással. A népszerű dizájn a hajó dizájnja, a négyzet alakú nyak csíkokkal, a csipke és a hátsó kivitel. Ettől eltekintve a narancssárga blúzt tükörrel, kasmíri foltokkal körülvéve is széles körben hordják a bájos megjelenés érdekében.