9 gyönyörű fazéknyakú blúz tervező Sarees számára

A fazéknyakú blúzok a teljesen nyitott háttól a hátoldalon kialakított egyszerű kis cserépformáig különböznek. Többnyire madzaggal vagy csomóval a nyak hátsó részén megkötve, a fazéknyak minta szorosan a testhez tartja a blúzt. A tervezők hihetetlen terveket készítenek azzal az egyszerű ötlettel, hogy apró változtatásokkal cserepes nyakmintákat készítenek, és különböző blúzmintákat készítenek. A fazéknyakú blúzok általában horoggal vannak kötve a tetején, vagy hosszú zsinórokkal, amelyeket a végén függönyök díszítenek.

A legújabb és divatos potnyakú blúz minták képekkel:

Itt van egy lista 9 egyszerű designer blúzról, fazéknyakkal.

1. Pot nyak tükör munka blúz:

Fazéknyakos tükör munkablúz

A fazonnyakú blúz tükörmunkával díszítve a design szegélyein javítja a blúz kialakítását. A vágások és a határok dinamikus megjelenést kölcsönöznek a hátadnak. Egy sötét színű blúz határozottan uralja a megjelenését.

2. Dupla horog pot nyak mintás blúz:

Dupla horog pot nyak mintás blúz

A potnyakú szári blúz kialakítása egyszerű változtatásokkal is kissé eltérhet. Elragadó ötlet, hogy a blúz két kampóval rögzíthető, az egyik a tetején, a másik alatta, és egyedi megjelenést kölcsönöz. A blúzon díszített kis gyémántok fantasztikusabb megjelenést kölcsönöznek.

3. Fűzött szegélyes potnyakú blúz:

Fűzött szegélyes potnyakú blúz

A pot nyakú szári blúz minták csodálatosnak és kiemelkedőnek tűnnek a fűzéssel az edénynyak minta határán. Kockás csipke vagy bármilyen dizájner csipke szegélyezhető a blúzon, hogy kiemelje a mintát.

4. Magas nyakú potmintás blúz:

Magas nyakú potmintás blúz

A zárt vagy magas nyak, manapság még széles körben kínai nyakként is ismert, jól megtervezett, a blúzok hátoldalán fazéknyakkal. A fazék alakú blúz kialakítása gyémánt szegéllyel vagy csipkével szegélyezett. A sötét színű blúzok valóban fontos szerepet játszanak a mintában, hogy csodálatosabbnak tűnjenek.

5. Butta díszített Golden Pot Neck blúz:

Butta díszített Golden Pot nyakú blúz

Három gyémántból vagy három aranygyöngyből álló apró butták vannak szegezve a blúzon. Gazdag selyem blúz cserépnyakú hátsó szári blúz mintával lenyűgözően néz ki. A hátsó dori/madzaggal ellátott nyakkendők egy hátsó tervező blúzhoz hasonlítanak.

6. Sapkahüvelyes potnyakú blúz:

Cap Ujjú Pot Neck blúz

A kupakos ujjú blúz dizájnos edénynyakmintával hihetetlenül elképesztően néz ki, ha az alsó rész egyetlen széles csipkével készül, a fennmaradó rész pedig az egyszerű vékony csipkével, amely lapos alsó edénynyakú tervező blúzt készít.

7. Egy kötőféknyakú pot hátsó nyakú blúz:

Egy kötőfék nyakú pot hátsó nyakú blúz

A cserépnyakú blúz kötőfék elülső nyakú kialakítással csodálatos lehet viselni egy megfelelő szárival. A kötőféknyak és a fazéknyak hátul egy tervezői darab, amely különbözik elöl és hátul is. A blúz tetején madzaggal kötve a testhez illeszkedő blúz maradhat.

8. Lapos aljú fazéknyakú blúz:

Lapos aljú fazéknyakú blúz

A dizájner blúz teljes hímzett anyaggal, bár világos az árnyékban, fantasztikusan néz ki a szép alkatú nőknél. A blúz hátoldalán lévő félhüvely, fazéknyakkal, elegáns kialakítás, amelyet kis funkciókban is viselhet.

9. Teljes hímzett fazéknyakú blúz:

Teljes hímzett fazéknyakú blúz

Egy hímzett blúz, amelynek hátoldalán fazéknyak van, hatékonyabb lehet, ha egy dizájner blúzt egyszerű, egyszínű szárival viselnek. A hátsó edénynyak szépsége egy egyszerű szárival még jobban fokozódik.

A potnyakú blúzok gyönyörű dizájnt képeznek a blúzok hátoldalán. Nők, akik nyitott hátat szeretnének, dizájner stílusban. fazéknyakú blúzok megfelelnek igényeiknek. A fazéknyak minta szegélyei különböző műalkotásokkal díszíthetők. A leghagyományosabb alkalmakkor a nők potnyakú blúz mintákban láthatók, amelyek hihetetlenül jól mutatnak a. A hímzőmunka vagy a tükörmunka, a fenékmunka vagy a csipkefény elegánsabbá és vonzóbbá teszi az edény nyakát.