9 legjobban kinéző széles nyakú blúz tervezés hátul és elöl

Az idő változásával a Saree formatervezési minták az egyszerűből a designer viseletbe változtak. Ezzel együtt a blúz minták is drasztikusan megváltoztak a mintákban. A blúzminták hosszú listájából a széles nyakú blúz minták egyre népszerűbbek manapság. A formatervezés nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz a vállaknak és a hátnak, hanem széles körben kényelmes azoknak a nőknek is, akik enyhén nehezek.

Saree blúz tervek széles vállra:

Nézzünk néhány gyönyörű, széles nyakú blúzt, amelyek nagyon tetszettek ebben a szezonban.

1. Sima szalag design blúz:

Sima csíkos design blúz

Az egyszerű zöld blúz kialakítás széles vállra csíkos kialakítást és a Saree ezüst csipkét kapott, hogy elegáns megjelenést kölcsönözhessen. A hátsó kialakítás négyzet alakú, két csipkecsíkkal a tetején és alján.

2. Kör alakú hátsó kialakítás:

Kör alakú hátsó kialakítás

Ez a minta meglehetősen népszerű a lehengák tervezői viseletében, ez a blúz minta gamthi anyagból. A blúz elülső részén nyakkivágást kapott, míg hátul kör alakú mintázatot ad bekötött szegéllyel. A széles nyakú Saree blúzt általában sima vagy nyomtatott szárival hordják.

3. Pot design blúz:

Pot Design blúz

Egy nagyon kedvelt Saree blúz tervezés széles vállra az, amelyet hátulról néz ki. A hátsó nyak görbékkel rendelkezik, amelyek mindkét oldalon csipkével szegélyezett edényformát képeznek. A mintát széles körben hordozzák a házasságok záróanyagain.

4. Hatszögletű nyak kialakítás:

Hatszögletű nyak kialakítás

A hatszögletű minták meglehetősen divatosak a széles nyakú blúzok között. Kényelmi szintet biztosít a háton és a vállon a csodálatos megjelenés érdekében. A blúz hátulról mély mintát kap, elölről pedig enyhe keskeny szabásokat, amelyek növelik szépségét.

5. Tervező széles nyakú blúz:

Tervező széles nyakú blúz

Szerezzen egy ezüst széles szegélyű Saree blúzterveket dizájnerrel. Az ezüst blúz kialakítása befelé ívelt, középen halmozott hálóval, gyémánttal rögzítve. Íj típusú kialakítást ad, ezüst szegéllyel a végén.

6. Blúz a vállon kivitelben:

Blúz a vállon kívül

A blúz kivitel, amely különösen alkalmas a sifon és a hálótervező sarees számára, a vállon kívüli hercegnő Cut blúz. A blúz nyakának kialakítása széles V alakú, míg az ujjak enyhe vállon kívüli mintát kapnak, amely leginkább illik a széles vállú nőkhöz.

7. Szegélyezett nyak kialakítás:

Szegélyezett nyak kialakítás

A széles szegélyű Saree blúz kialakítása ebben a szezonban meglehetősen fülbemászó, a Patli Palau design. A Saree blúzát szegélyek díszítik, elöl és hátul pedig kötött arany formájú, félköríves kialakítású, közepes hosszúságú ujjakkal.

8. Nyakörv stílusú blúz kialakítása:

Nyakörv stílusú blúz kialakítás

Egy galléros, széles nyakú Saree blúz a legjobb, ami illik hozzá. A Saree és a blúz ilyen kombinációját manapság széles körben viselik a nők. A blúz hátulról kisméretű galléros kialakítású, elöl U alakú nyakkal és csomagolt ujjal.

9. Mély V nyakú kialakítás:

Mély V nyakú kialakítás

A Saree tervező, mély V alakú széles nyakú blúz kialakítással az, amit keres. A blúz teljes ujjú, hogy vékony tapintású legyen a keze, míg a nyaka szívet ragadó megjelenést kölcsönöz.

Olvass tovább: V nyakú blúz minta

A széles nyakú blúz minták új megjelenést kölcsönöztek a nőknek. A formatervezések tökéletesen kiegészítik a Kanjivaram sarees -t, a pattu sarees -t, a chiffon sarees -t, az egyszerű nyomtatott sarees -t és még sok mást a hibátlan kilátás érdekében. A blúzok puffasztott ujjakat is kapnak, amelyeket a nehéz karú és széles vállú nők kedvelnek, hogy a karok és a blúz látványos megjelenést kapjanak.