9 modern U alakú blúz nyak kialakítás hátul és elöl

Az U nyakú blúz minták nedvesek, és szinte minden nő visel. Az u nyakú blúz minta hálája megfelel a saree blúz minden mintájának. Egyedülálló és minden idők kedvenc u nyaka minden hölgynek megfelel. A karcsú szabású hölgyek a plusz méretű nőknek mind pompásnak és vonzónak tűnhetnek az U nyakú blúz öltéssel. Széles U -nyakú minták vannak az U -nyaktól a magas U -nyakú blúzokig, amelyek többnyire U -nyakú blúzok változatának számítanak.

A legújabb U nyakú Saree blúz minták:

Itt található a 9 legjobb tervezésű blúz, u alakú nyakmintával.

1. Kiváló U nyakú blúz:

Kiváló U nyakú blúz

Aishwarya Rai Bachhan elegánsan ragyog aranysárga szárival, fűzött U nyakú blúzzal. A saree blúz még egy színkombinációban is pompásan néz ki ebben a trendben, amikor az ellentéteket részesítik előnyben.

2. Magas U nyakú blúz:

Magas U nyakú blúz

Két árnyékolt szári kaphat egy kifejezetten tervezett blúzt. A fél ujjú nyomtatott blúz U nyakú szári blúz mintával varrva dinamikus és elegánsnak tűnik a gazdag szárival. Egy nem túl mély U nyak mind hátul, mind elöl fantasztikusan nézhet ki az öltözködéshez.

3. Tervező fél ujjú U nyakú blúz:

Tervező fél ujjú U nyakú blúz

A gyönyörű műalkotásokkal díszített U nyakú blúzok csodálatos megjelenést kölcsönöznek. A blúz nyakának díszítésében az a csodálatra méltó, hogy még távolról is látni kell. Az U nyakú blúz nyakkivágásán lévő kerek foltok vagy tükrök merész kialakítása csodálatosnak tűnik.

4. Fűzött részletes U nyakú blúz:

Fűzött részletes U nyakú blúz

Egy széles U nyakú blúz elképesztően néz ki egy tervező szárival. A blúz nyakának szélessége a pontos vállcsíktól a mélységig magas lehet a dekoltázstól a nyak-vállcsíkig. A hosszú ujjú dinamikusan néz ki a mintával.

5. Virágmintás U nyakú blúz:

Virágos, nyomtatott U nyakú blúz

A virágmintás blúzok még a szokásos sarees -ekben is jól néznek ki, amelyeket naponta viselnek. Tervezői és egyedi megjelenése adható a mindennapi öltözködésnek a szári és a blúz keverékével. A nyomtatott virágos blúz U nyakú öltése csodálatosnak tűnik bármelyik szárival, amely bármilyen színben megfelel a blúz virágmintájának.

6. Egy bársony U nyakú blúz:

Bársonyos U nyakú blúz

A hátsó U nyakú blúz szintén az egyik leggyakoribb, de egyben elegáns stílus a stílusos blúzok varrására. Néhány tervező blúz hímzett munkával rendelkezik, amely U alakot kölcsönöz a hátulján vagy az elején. Az ilyen blúzok csodálatos tervezői megjelenést kölcsönöznek szárinak.

7. Back U Neck blúz:

Hátul U nyakú blúz

A hátsó U nyakú blúz minta hihetetlenné tehető gyönyörű patchwork vagy hímzéssel. A pompás moti/gyöngymunka fantasztikusan néz ki a blúz határain. Egy hasonló tervező saree könnyíti meg a megjelenését.

8. Fekete Zardoshi munkája az U Neck blúzon:

Fekete Zardoshi dolgozik az U nyakú blúzon

A fekete hátú, U nyakú blúz biztosan magasan világítja meg a háti öltözködést. A fekete blúz arany zardoshi munkával az U nyak minta határán pompásan néz ki. Egy egyszerű sima szári piros vagy akár fekete is fantasztikusan nézhet ki a bulijára.

9. Hímzett Dupion Silk U nyakú blúz:

Hímzett Dupion Silk U nyakú blúz

A dupion selyem blúz U nyakú blúz mintával, nyomtatott vagy hímzett munkákkal, egyedi és dizájnos blúz stílus. A blúz munkája nem felel meg a saree színének, és parti viseletet is ad.

A hűvös öltözetű nők szexi megjelenést kölcsönözhetnek szári blúz ruhájának, mély U nyakú blúzzal, amely kissé elmélyül a dekoltázson is. Miközben akár mély U -nyakú blúzokat is kaphat a hátára, nyitott hátsó kialakítást adva az öltözködésének. A Saree draping a gyönyörű megjelenés művészete, az öltözködési módok apró változtatásaival. Egy egyszerű U nyakú blúz dinamikus lenyűgöző megjelenést is kölcsönözhet.