9 vonzó nyakstílus sifon blúzban nőknek

Nem számít, mennyire nehéz egy szári, bármilyen anyagot és kialakítást hordoz, mindig elhanyagolják a megfelelő blúztervek nélkül. Közülük a sifon blúz minták meglehetősen divatosak voltak ebben a szezonban. Az általa adott szenzációs nyaktervek minden szárit tervezői darabká alakítanának. A Chiffon nemcsak sovány megjelenést kölcsönöz, hanem tökéletesen illeszkedik a karcsú nőkhöz.

Chiffon blúz minták hölgyeknek:

Íme néhány sifonból készült blúz, amelyeket feltétlenül be kell vennie a ruhásszekrényébe az elegáns megjelenés érdekében.

1. Teljes ujjú nyakú tervező blúz:

Teljes ujjú nyakú design blúz

Sifon blúz fekete színben! Wow-milyen csodálatos kombináció a parti viselethez. A sifon blúz teljes ujjú. A nyakmunka sifonból készül a mellkas felett, hogy méltó megjelenést kölcsönözjön a bőrnek. A gallér és az ujjak ezüst mintákat kapnak, amelyek virágmintákat tartalmaznak.

2. Mélynyakú blúz kialakítása:

Mélynyakú blúz kialakítás

A Deep V a legjobb minta a blúz sifonhoz, az egyszerű és szerethető megjelenés érdekében. A blúz belső selyem anyagból készült, gömbölyű, sifon borítású. A blúz rövid ujjú és ezüst szegéllyel rendelkezik, hogy imádnivalóbbá tegye a sima sifon fehér szárin.

3. Kerek nyakú ezüst sifon blúz:

Kerek nyakú ezüst sifon blúz

A szegéllyel ellátott sifon szári jól kombinálható egy hasonló mintájú női sifon blúzzal. A sifonból készült ezüst blúz maggam dizájnt is kapott, cérnával és félhosszú ujjal, hogy perspektivikus megjelenést kölcsönözjön ruhájának.

4. Patch Work blúz kialakítása:

Patch Work blúz kialakítás

A legújabb blúz dizájn virágos kivitelben tartalmazza a patchwork -t. Egy sima szári hasonló szegéllyel itt patchwork blúz kialakítást kap sifonból. A sifon blúz teljes ujjú, hátul mély íjjal tervezett nyakmintával. A hát és az ujjak virágmintás tapaszokkal vannak rögzítve a virágzó megjelenés érdekében.

5. Fél ujjú csónak nyakú blúz kialakítás:

Fél ujjú csónak nyakú blúz kialakítás

A sifonból készült csónaknyak -minták vonzóak voltak a selyem szári számára. A női sifon blúz a nyakig szegélyezett sifonban, maggammintás mintákkal, gyöngyökkel és kövekkel. A gömbölyű, sifon formatervezés egységes megjelenést kölcsönöz a blúznak partikra, esküvőkre és fogadásokra.

6. Virágos kasmír munkablúz:

Virágos kasmír munkablúz

Amikor a sifon blúz Kasmíri tervezésű tapintást kap, az a szári szépségét a következő szintre emeli. Egy fekete sifon blúz virágos, kasmíri stílusú munkát kap, elöl és hátul mély U nyakú kialakítással. A hüvely vége aranymunkával kötött.

7. Csomag nyak kialakítása:

Pack Neck Design

A kettős sifon blúz minták egyszerre két nyakat kapnak. A blúz nyaka széles nyakú, hatszögletű mintázatú. Később csomagolt nyakkabát borítja, amely lefedi a nyak és a vállrészt. A blúz zardoshi munkaterveket is kapott arany szállal és kövekkel, hogy díszítse a tökéletes esküvői viseletet.

8. Tervező magas nyakú blúz tervezése:

Tervező magas nyakú blúz tervezés

A magas nyakú, sifonból készült blúz dizájn brokát anyaggal kombinálva biztosítja a kifinomult megjelenést. A blúz magas nyakú kialakítású, ahol a sifon anyag arany csipkével, gyöngyökkel és foltokkal van ellátva a nyakig. A hosszú sifon ujjak is ugyanezt a kialakítást tartalmazzák a házasságok elbűvölő megjelenéséhez.

9. Mellény kabát blúz kialakítása:

Mellény kabát blúz design

A női sifon blúzok között meglehetősen népszerű design a mellénykabátos blúz. A blúz aranyágú maggamunkát kap az ágak íveiben. A nyakon lévő illeszkedéssel lendületes megjelenést kölcsönöz a sima szárinak. Ideális bál a partik számára.

A sifon blúzok az 1950 -es években jöttek létre, amikor a nők szoknyában viselték őket, hogy hivatalosan megjelenjenek az irodákban. Később a szári blúzok szép formájára vágták őket. Most különböző hagyományos munkákkal kísérleteznek az etnikai megjelenés érdekében.