A legjobb 9 esküvői blúz minták a selyem Sarees számára

A selyem szárit mindenki szívesebben viseli az esküvőkön. A trópusi évszakokban kicsit túl sok, de leírják a divatot és az osztályt. Sok gyönyörű nehéz selyem szári áll rendelkezésre minden alkalommal, amelyeket viselni lehet a menyasszonyi szezonban, és legtöbbjük nem rendelkezik az ideális blúzdarabokkal. Ez a cikk a legjobb blúzmintákat kínálja Önnek, amelyek alkalmasak majdnem minden színű menyasszonyi selyem szárihoz, mivel az itt tárgyalt blúzdarabok többsége alkalmas lesz ezekre a szári színekre, amelyeket leginkább nők viselnek.

A legújabb és gyönyörű esküvői blúz minták a selyem Sarees számára:

Nézzük meg az esküvői selyem szári blúz legjobb modelljeit.

1. A dél -indiai selyem blúz Saree minták:

A dél -indiai selyem blúz Saree Designs

Ha selymet keres az esküvői szezonban, akkor ez az egyik legszebb tartozék, amely a szárival együtt érkezik. Félelmetes blúz kialakítású, nehéz színekkel együtt. Ez ellopja a megjelenést, és minden figyelmet rád irányít. Ha azt szeretné, hogy egyedinek tűnjön az esküvői emberek tömege között, akkor ez egy nagyszerű, és ezért ez a legjobb esküvői blúz minták selyem szári számára. Alkalmas lesz sárga színű szárikhoz, amelyeket általában a legtöbb nő visel egy esküvőn.

2. A Kundan blúz a selyem Sarees -hez:

A Kundan blúz a selyem szárihoz

Ezek a blúzok nem igazán jönnek be az egyenletbe, ha selyem szárit visel. De nézd a jó oldalát. Félelmetes textúrával rendelkezik, és valószínűleg ez az egyik legjobb blúz, amelyet valaha talál. Lila színű, csillogó tartozékokkal együtt. A hátát nyitva hagyják, és ez a blúz alkalmas lesz a karcsú testalkatú nőknek, mivel feltárja a felső hátsó részt, és egy duci nem lesz túl csábító..

3. A marathi menyasszonyi blúz minták:

A marathi menyasszonyi blúz minták

Menyasszonyi szári blúz mintákat keres? Ez egy nagyon klassz. Aranyos mintákkal érkezik az egész blúzban. Ha valami fényes ruhát visel, akkor ez lesz a legjobb társ, hogy még jobban megvilágítsa a szárit. A blúz ujja más dizájnt mutat, és nagyon jól néz ki.

4. A zöld blúz menyasszonyi design selyem Sarees -hez:

A zöld blúz menyasszonyi design selyem szárihoz

Ez a különleges blúz kialakítás esküvői selyem szári sportokhoz a természet színe. A kényelmes zöld alap mellett sok apró és bonyolult minta található ebben a blúzban, ami egészen egyedi megjelenést kölcsönöz. A blúz viselhető valamivel könnyebbnél, mint ez. Ezen a képen a nő olyan gyönyörűen néz ki ezzel a blúzzal. Ha selymet keres a különleges napon, akkor ez lesz a legjobb stílus társ.

5. Az autentikus selyem Saree blúz design:

Az autentikus selyem Saree blúz design

Ebben az esküvői szezonban bízz a selyemben. Ez a blúz valószínűleg az egyik legszebb dolog, amit a menyasszony a testén sportolhat. Csábító apró anyagokkal érkezik a blúzra. Nagyon imádnivalóan néz ki, és remélhetőleg az emberek ugyanígy fognak érezni, és bámulni fogják.

6. A nehéz dél -indiai esküvői selyem szári blúz kialakítása:

A nehéz dél -indiai esküvői selyem szári blúz design

Ez az, ami elfoglalja a szemet. Kék színű bázissal rendelkezik, apró bonyolult mintákkal. A blúz jó választás lesz az emberek lenyűgözéséhez. Annak ellenére, hogy ez a menyasszonyé, az esküvőn részt vevő nők sportolhatnak. A blúz és a szári kombinációja tökéletes a menyasszony számára. Az ujjak alsó részei más színűek, mint a saree, és a dizájn is egyedi.

7. Kalamkari blúz tervezés selyem Saree -hez:

Kalamkari blúz tervezés Silk Saree -hez

Ha selyem szárit fog viselni, akkor miért nem sportol egy dizájner blúzzal. Ez a különleges tervezői elem valószínűleg az egyik legjobb a selyem szári számára. Ez a gyönyörű kalamkari munka blúz szürke selyem szárihoz esküvőkön.

8. A fekete tervező blúz selyemhez:

A fekete tervező blúz a selyemhez

A selyem szárikat csábítóbbá tehetjük, ha ilyen gyönyörű fekete blúzzal sportoljuk őket.

9. A legjobb tervező blúz zöld selyem Sarees -hez:

A legjobb tervező blúz zöld selyem szárihoz

A sötétzöld színt vonzóbbá tehetjük, ha összekeverjük némi feketével. Ez a kép azt mutatja, hogy milyen félelmetesen néz ki ez a nő a zöld szárival, amelyet a fekete designer blúz visel.