A legjobb 9 felkapott sárga blúz a hagyományos megjelenés érdekében

A sárga fülbemászó! A nők szeretnek valamit, amitől vonzóbbnak tűnnek, és a sárga mondhatni csak az. Ez az egyik legjobb szín, ha a hagyományos indiai megjelenésről van szó. Ha a hagyományos megjelenés mellett dönt, akkor a sárga remek választás lesz. A sárga szárihoz sárga színű blúzra is szükség lesz, és ebben a cikkben néhány hűvös blúzt fogunk megvitatni a nők számára, amelyek sárga színűek, és igazán fantasztikus mintákkal rendelkeznek. Készüljön fel arra, hogy tanúja legyen a valaha készült legjobb sárga színű blúzoknak a nők számára!

A sárga színű blúz kollekció vonzó modelljei:

Nézzük meg a legjobb 9 sárga blúz mintát minden alkalomra.

1. A csábító sárga blúz:

A csábító sárga blúz

Nos, ez valami új. Ez a különleges blúzdarab fantasztikus textúrát és csábító mintát tartalmaz az oldalán. A blúz felső része, ha eltér a többi részétől, és ezért ez a blúz annyira egyedi. Az ember könnyen beleszeret, és szinte bárhol sportolhat vele. A blúz nagy figyelmet kap az utóbbi időben, és minden okból elmondható, hogy ez a sárga blúzdarab az egyik legjobb sárga blúz mintája.

2. A Celebrity blúz kialakítása:

A híresség blúz design

Ami a sárga blúzokat illeti, az indiai nők nem akarnak mást, csak a legjobbat. Ez a különleges design nagyon népszerűvé vált, miután az ország egyik legjobb híressége hordozta. Aishwarya viselte ezt egy rendezvényen, és nagy figyelmet kapott. Ez lenne a legmegfelelőbb azoknak a nőknek, akik olyan testalkatúak, mint ez a celeb, és nagyjából meg tudják ringatni ezt, mint Aish tette ezt a képet. A blúzban sok finom dizájn van, amely kiegészíti a saree -t és a megjelenését is.

3. A dél -indiai sárga blúz kialakítása:

A dél -indiai sárga blúz kialakítása

Ez a különleges dél -indiai blúz kialakítás meglehetősen egyszerű, és szinte mindenkinek tetszeni fog. Az elbűvölő színek mellett ez a dizájn is szívhez szóló, és ezt igénylik az ebben a generációban élő nők. Kicsi és egyszerű virágminták vannak rajta, amelyek szétszórva vannak elég távoli helyeken. Ez az egyik legszebb megjelenésű blúz, amin valaha keresztül fogsz jutni. A blúz hűvös dizájnja mellett a blúz minden részének végén apró piros élek találhatók, amelyek még vonzóbbá teszik és minden korosztály számára alkalmasak.

4. A rövid póló sárga blúz kialakítása:

A rövid ing sárga blúz design

Ez az ujjatlan blúz úgy néz ki, mint egy rövid ing, amely nem túl messze nyúlik a mellkas szintjétől. Ez az egyik legdivatosabb cucc a piacon jelenleg, és ha a sárga szín tetszik, akkor ez a megfelelő az Ön számára. Ez az egyik legjobb sárga blúz nőknek. A blúz alkalmas lesz a kontrasztos színű szárihoz. Ha valami hagyományos sárgát keres, akkor ez lehet a tökéletes az Ön számára.

5. A tervező sárga blúz:

A tervező sárga blúz

Ha sárga blúzokat keres nőknek, akkor ez egy nagyon jó. A rajta készült tervek nagyon vonzóvá teszik. A blúz alkalmas lesz a fiatal nők számára. Kisméretű pontozott mintákkal érkezik, amelyek a ruha átlátszó részén készülnek, ami nagyon vonzóvá teszi. Bárki szívesen viselné büszkén. Ez valami olyasmi, ami büszke lesz az indiai nőkre a hagyományos öltözködésükre, mivel szépsége meggyőzi más kultúrájú nőket is, hogy próbálják ki. Ez a lista az utolsó, de biztosan az egyik legszebb.

6. A háromszög alakú sárga blúz:

A háromszög alakú sárga blúz

Ez egy tervező blúz design, és kéz a kézben jár egy ugyanolyan gyönyörű sárga szárival.

7. A tervező sárga blúz:

A tervező sárga blúz

A kissé sötét bőrszínű nők elbűvölőnek tűnnek ebben a blúzban.

8. A sárga blúz fekete Sarees -hez:

A sárga blúz fekete Sarees -hez

Ha egy fekete szárit hatékonyan hordoznak sárga blúzzal, akkor valami fantasztikus lehet, mint ez.

9. A sárga blúz fényes mellékletekkel:

A sárga blúz fényes mellékletekkel

Ha inkább a blúzokban lévő tartozékokat részesíti előnyben, akkor ez lesz a tökéletes sárga blúz, amely üvegszerű kiegészítőket jelenít meg.