A legjobb 9 tervező blúz Pattu Sarees számára – Legújabb kollekció

A tervező blúz pattu sarees alapvetően a sarees egyik legnépszerűbb változata, amelyek nagyszerű textúrával rendelkeznek és szeretettel készülnek. A nők szeretik ezt a fajta szárit, és különleges alkalmakkor szeretnék viselni őket. Ebben a cikkben néhány komolyan jó megjelenésű tervező blúzról fogunk beszélni ezekhez a szárikhoz. Ezek selyem alapú száriak, fantasztikus nyomtatással, és néha megfelelő tartozékokkal is rendelkeznek. Látni fogja, hogy sok híresség sportol ezeken a sarees -en, és ha megvan a megfelelő tervező blúz a pattu saree -hez, akkor ugyanezt teheti.

Gyönyörű tervezői munkablúzok Pattu Sarees -hez:

A dizájner blúzok is nagyon szépek és vonzóak. Minden modell és híresség visel ilyen típusú tervező blúzt pattu sarees -el. Az alábbiakban felsoroltuk a 9 legjobb és rendkívüli pattu tervező blúz listáját a pattu sareeshez, képekkel együtt.

1. A dél -indiai tervező blúz Pattu Sarees -hez:

Tervező blúz Pattu sarees -hez

Amikor a tervező blúzokról beszélnek, nyilvánvalóan minden nő izgatott lesz. Ez a blúz gyönyörű mintát mutat, amely kiegészíti a rajta lévő szépséget és a társát, vagyis a szárit. A szári nagyon szentnek tűnik, és szinte mindenkinek megfelel. A dizájner blúz itt a fő attrakció. Az egész test világos narancssárga alapokkal rendelkezik, csodálatos mintákkal és apró tartozékokkal, amelyek simán a nyak és a váll felé irányulnak. Ha alaposan megnézzük a blúzt, egy dolog biztosan elmondható, hogy ez az egyik legjobb pattu sarees tervező blúz.

2. Az esküvői Pattu Saree tervező blúz:

Tervező blúz Pattu sarees -hez (szerkesztett) 2

Ha esküvőre készül, és kedvenc pattu saree -jét tervezi viselni, a megfelelő blúz megtalálása döntő fontosságú. Ez a blúz fantasztikus dizájnnal rendelkezik, és a hagyományos indiai női ruhadarab szépségén végzett finom munka teljes mintája összehasonlíthatatlan. A tervező blúz szinte minden nő számára alkalmas lesz, és kéz a kézben jár egy sárgás szárival, vagy olyannal, mint amit a nő visel az alábbi képen. Kétségtelen, hogy ez az egyik legjobb tervezői blúz pattu sarees -hez.

3. Csábító Pattu Saree tervező blúz különleges alkalmakra:

Tervező blúz Pattu sarees -hez (szerkesztett) 3

Ha azt tervezi, hogy az indiai hagyományos megjelenést különleges vallási vagy szent eseményre szeretné felvenni, akkor a pattu saree félelmetes lesz. Ezeknek a száriknak a blúzai többnyire tervezői. Az alábbi képen látható tervező blúz nem különbözik egymástól, és gyönyörű mintával rendelkezik, valamint az ujjak vége felé végzett nagyszerű munkával. A blúz meglehetősen széles, így szinte mindenki számára alkalmas lesz. Ez az egyik legjobb pattu sarees tervező blúz.

4. Arany tervező blúz:

Tervező blúz Pattu sarees -hez (szerkesztett) 4

Ez a blúz annyira fantasztikus a pattu sarees számára. A blúz arany színű kialakítású, valamint az ujjak széléhez tartozó kis piros rögzítésekkel. Ez valószínűleg az egyik legszebb megjelenésű tervező blúz minden nő számára, akik inkább pattu sarees-t viselnek. A blúz és a szári tökéletesen néznek ki együtt, mint a hölgy és az egész megjelenés.

5. Egyszerű blúz a rendkívüli Pattu Saree -hez:

Tervező blúz Pattu sarees -hez (szerkesztett) 5

A bollywoodi álomlányt, Hema Malinit egy gyönyörű pattu saree -vel és egy csábító blúzzal látták. Ez a blúz valószínűleg az egyik legszebb kinézetű, amellyel egy indiai nő sportolhat. Egyszerű érintéssel és nagyszerű dizájnnal rendelkezik, és a színe is szemet gyönyörködtető. Röviden, ez az egyik legjobb tervező saree és blúz.

6. A megfelelő tervező blúz Pattu Saree számára:

Tervező blúz Pattu sarees -hez (szerkesztett) 6

Itt van valami elképesztő. Annak ellenére, hogy ez az utolsó a listán, nem kevesebb, mint az előzőek. A dizájner blúz saját megjelenést kapott, és tökéletesen fog kinézni gyomláláshoz vagy vallási eseményekhez.

7. A Pink Designer blúz a Pattu Sarees -hez:

Tervező blúz Pattu sarees -hez (szerkesztett) 7

Valami divatosat keres, amelyet a pattu sarees -nel lehet sportolni? Nos, ez a tervezőmunka blúz elem a legjobb dolog az Ön számára. Igazán jó blúz sportos, imádnivaló kialakítással és nagyszerű színnel, amely gyönyörűen illik a szárihoz. Láthatja ezen a képen, hogy a blúz színe és a pattu saree színe eltérő, bár a megjelenés annyira csábító.

8. Fehér tervező blúz Pattu Sarees -hez:

Tervező blúz Pattu sarees -hez (szerkesztett) 8

Ha igazán klassz pattu saree -t keres, akkor ez valószínűleg az egyik legszebb lesz a gyönyörű designer blúzzal együtt. Fehér színű, és nagyon hűvös textúrájú. Szinte minden nő imádni fogja.

9. A zöld hímzett tervező blúz:

Tervező blúz Pattu sarees -hez (szerkesztett) 9

Ha szüksége van egy exkluzív tervező blúzra pattu sarees -hez, akkor ez biztosan az egyik legszebb és legdivatosabb tervező blúz pattu sarees -hez, amely biztosan könnyen vonzza a másik megjelenést. esküvőkhöz választhat ilyen típusú blúzmintákat.

Látni fogja, hogy sok híresség sportol ezeken a sarees -en, és ha megvan a megfelelő tervező blúz a pattu saree -hez, akkor ugyanezt teheti.