9 Aranyos pillangó bokalánc különböző kivitelben

A bokalánc az a divatos díszítő kiegészítő, amelyet férfiak és nők egyaránt viselnek. Ezek a divatos kiegészítők napjainkban ősidők óta léteznek. A bokalábak bármilyen fémből készülhetnek, például aranyból, ezüstből, bronzból vagy akár olyan anyagokból, mint a horgolt, bőr, húrok stb. A bokában díszítések és mintázott minták lehetnek, amelyek további szépséget biztosítanak, és a pillangó bokák szebbek, mint mások.

A legújabb pillangó bokalánc férfiaknak és nőknek a trendben:

Fedezzük fel a divatos pillangó bokákat ebben a cikkben. Válassza ki kedvesét, és próbálja ki.

1. Egyszerű pillangó bokalánc férfiaknak:

Egyszerű pillangó boka férfiaknak

Ez egy egyszerű bokalánc kender szövetből, türkiz gyöngyökkel és gyönyörűen felfűzött arany lepkékkel. A bokája csomózott mintázatú, mivel kenderzsinórból készült, fekete színű. Ez a boka teljesen kézzel készült.

2. Fából készült pillangó bokák férfiaknak:

Fából készült pillangó bokalánc férfiaknak

Ez a gyönyörű megjelenésű gyöngyös pillangó bokalánc fekete fa gyöngyökkel, színes kis gyöngyökkel készült, lábfejbokamintává. A boka csontfaragásból készült pillangó motívummal rendelkezik. A bokája kék horgolt szálból készült, és divatos kiegészítőként tökéletes.

3. Fehér pillangó boka:

Fehér pillangó boka

Ez egy klasszikus bokalánc férfiaknak és nőknek egyaránt. Ez egy fehér akril pillangó, pamut viaszos húrokkal. Ennek a bokának a finom megjelenése teszi ezt az egyszerű, de elegáns formát. Az akril pillangó a legfontosabb fénypontja ennek a bokájának.

4. Acél pillangó bokák férfiaknak:

Acél pillangó boka férfiaknak

Ez tökéletes azoknak a férfiaknak, akiknek minimalista igényeik vannak a kiegészítőkre. Az acél azonosítható a férfiakkal, és ez az acélból készült finom bokalánc gyönyörűen vésett, apró lepkékkel.

5. Fekete csipke pillangó boka:

Fekete csipke pillangó boka

Ez olyan, mint a nyak fojtója. Ez a fekete csipke bokája fantasztikusan néz ki. Ez egy kék gyöngyös kristály pillangó bokalánc, csavart fekete csipkével, fémes pillangó bájjal. Ez tökéletes egy esti partira. Ez egy ideális ajándék egy nőnek, aki azonnal mosolyt csal az arcára.

6. Funky Butterfly Anklet nőknek:

Funky Butterfly Anklet nőknek

Ez egy színes, funky pillangó bokalánc minden alkalmi ruhához. A lánc finom, és a színes pillangók tengeri kagylóból készülnek, és egymáshoz rögzítve, kiegészítve a bokát.

7. Arany tervező pillangó boka:

Arany tervező pillangó boka:

Ez egy aranyos tervező pillangó bokalánc. Ez az arany bokalánc elengedhetetlen egy nő számára. Ez a dizájner bokája finom aranyláncból készült, arany gyöngyökkel és pillangó motívumokkal, kivágott mintákkal, belül virágokból és levelekből.

8. Pillangó bokalánc ezüstben:

Pillangó bokalánc ezüstben

A bokaláncok látványosak ezüstben. Ez a pillangó bokalánc ezüstben tökéletes egy nő számára, és megfelel a személyiségének. Ez a bokalánc két sor kis ezüst gyöngyöt tartalmaz, és a gyöngyökkel lepkék szépen vannak felfűzve. A pillangók filigrán munkában készülnek.

9. Rózsa arany pillangó boka:

Rózsa arany pillangó boka

Ez a csodálatos szépség acélból készült, 18 karátos rózsaaranyozással. A bokalánc finom és egyszerű, az egyetlen szárnyas pillangó motívum a bokán négy -öt helyen. A pillangó motívum valójában bájszerűen van elhelyezve, két húron és gyöngyökön.

A Butterfly Anklets az az egyedi ékszer vagy divatkiegészítő, amely sok dimenziót kölcsönöz varázsának és személyiségének. Nincs szüksége alkalmakra a bokák fitogtatására, mivel valójában minden nap viselheti őket. A széles választékban és kialakításban a bokák most divatirányzat -meghatározók.