9 divatos, kézzel készített bokacsizma mintákkal

A bokalánc az, amely további megjelenést kölcsönöz az embernek, és ha kézzel készített bokaláncról van szó, akkor létrehozhatja vagy testre szabhatja saját bokáját, és új korszakot állíthat be a divat világában. A kézzel készített bokákat olyan anyagokból lehet megtervezni, mint a cérna, érme, gyöngy és bármilyen más anyag, amely legyártható vagy gyönyörű bokává alakítható. Esetnek megfelelően bármilyen bokát tervezhet, mint például divatos, hagyományos vagy funky.

Legújabb kézzel készített boka formatervezési minták:

A kézzel készített bokákat tervezheti igényeinek megfelelően, és használhatja a kívánt színeket. Fedezzünk fel néhány kézzel készített bokaláncot.

1. Kézzel készített arany horgony bokák férfiaknak:

Kézzel készített arany horgony bokalánc férfiaknak

Ez a fajta egyedi megjelenésű bokaláb nagyon okosnak tűnik, és tetszés szerint megtervezheti saját bokáját, és személyre szabhatja azt. A bokát gyapjúból csomózott mintával készítették, és a szélein az arany horgony tűzte, mennyei megjelenést kölcsönöz és különbözik a többi bokától.

2. Tekerje be az ovális bőr kézzel készített bokacsizmát:

Tekerje be az ovális bőr kézzel készített bokaláncot

Az ilyen típusú, kézzel készített bőr bokák csodálatosnak tűnnek, ha férfiak bármilyen alkalomra viselik. A bokák két rétegből vannak összegyúrva, és a csillogó fehér ovális alakú drágakövek stílusos megjelenést kölcsönöznek ezeknek a húroknak..

3. Kézzel készített rózsaszín kő és szandál báj:

Kézzel készített rózsaszín kő és szandál báj

A férfiak szeretik a különböző megjelenésű kiegészítőket, mint ezeket a réteges bokákat. A bokalánc három rétegből áll, és merész kijelentést ad viselőjéről, és a félelmetes ezüst, színes rózsaszín és kék kő gyöngyözve, fekete rétegű bokákkal, végül is figyelemre méltónak tűnik. Az utolsó rétegre akasztott ezüst szandál varázsa melegebbnek és hűvösebbnek tűnik, mint valaha.

4. Egyszerű kézzel készített bokalánc férfiaknál:

Egyszerű kézzel készített bokalánc férfiaknál

Férfi szerelmes bőr kiegészítők, itt jön a lenyűgöző és lenyűgöző megjelenésű, kézzel készített bőr bokalánc minden korosztály számára. A bokája egyedi gyöngyös részletező munkával rendelkezik, és nagyon vonzónak tűnik a szem számára, ha az élet minden sétáján viseli.

5. Aranyos kézzel készített bokacsizma lányoknak:

Aranyos kézzel készített bokacsizma lányoknak

Itt jön egy aranyos kinézetű kézzel készített bokalánc aranyos és kedves kinézetű lányoknak. A bokáján olyan intelligens és stílusos varázsa van, mint a csillag, az érmék, a harangok és a kis kék gyöngy, így több varázst és szépséget kölcsönöz a kis és szép bokáknak.

6. Egyedülálló rézharangok selyem húros bokák:

Egyedülálló rézharangok selyem húros bokák

Ha hagyományos és etnikai megjelenésű bokákat szeretne viselni a lehengájával, akkor ez az egyszerű, mégis egyedi kézzel készített bokalánc ideális választás lehet. A félelmetes vörös és zöld húr, rétegesen csomózva és a felvágott édes hangú harangok csodás megjelenést kölcsönöznek, és különleges érzést keltenek.

7. Kézzel készített piros Boho bokacsizma lányoknak:

Kézzel készített piros boho bokacsizma lányoknak

Ezek a csinos kinézetű, kézzel készített vörös kagylók, boho megjelenéssel. A bokát vörös héjjal tervezték, és a fehérek között elbűvölő megjelenést kölcsönöz, a kis aranyos pillangó pedig kiterjesztő és megkülönböztető megjelenést kölcsönöz minden lány lábának.

8. Mesés kézzel készített kender drágakő bokák:

Mesés kézzel készített kender drágakő bokalánc

Itt jön egy gyönyörű, széles körű, környezetbarát kender bokája fiatal lányoknak. Annak érdekében, hogy további csillogást és csillogást adjon ehhez a csuklóhoz, félelmetes, fényes, zöld drágakövet akasztanak fel, így alkalmas strandra a funky partikhoz.

9. Kézzel készített Swarovski kristály gyöngyös bokalánc:

Kézzel készített Swarovski kristály gyöngyös bokalánc

Ez a fajta hűvös Swarovski és kristálygyöngyös bokaláb nagyon stílusosnak tűnik, és mérföldekkel növeli viselőjének megjelenését. Az ilyen típusú kézzel készített bokákban bármilyen színű kristálygolyót használhat a napi öltözékének megfelelően, és megragadhatja ezeket a divatos, elegáns megjelenéseket

A kézzel készített bokaláncok azok, amelyeket tetszés szerint tervezhet, és használhatja a kívánt színeket. Tervezzen tehát egy csodálatos bokát, és ennek megfelelően ápolja magát, hozzon létre stílusnyilatkozatot a sajátján, és hagyjon csillogó benyomást másokon. Így olyan bokákat hozhat létre, amelyek képzeletet felülmúlnak, és stílusosnak, dinamikusnak és lenyűgözőnek tűnik a tömegben.