9 fantasztikus indiai lábcsukló különböző stílusú nőknek

Legyen szó kisgyermekről, tinédzser lányról, fiatal nőkről vagy akár idős nőkről, a bokák minden nőhöz tartoznak. A bokalánc a nők kedvenc kiegészítője. A férfiak sportbokák is divatkiegészítőként. A hagyományos arany vagy ezüst bokák stílusosak, de a divatos dizájnerek gyorsan felzárkóznak. Különös jelentőséggel bír a bokaláb ékszerek viselése a különböző szokások és hagyományok szerint.

Indiai lábcsípő a trendben:

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a bokalánc legújabb formáit, amelyek a láb bokái.

1. Fekete láb bokája férfiaknak:

Fekete láb boka férfiaknak

Ez egy fekete zsinór bokája, bronz bájjal rögzítve. A varázsa Om szimbólum. Az om nagyon szimbolikus a hindu mitológiában. A bronz bájjal ellátott fekete zsinór nagyon elegánsnak tűnik, mégis szép klasszikus tapintású a bokája. A bokája nagyszerű ajándék lehet egy férfi számára.

2. Drágakő lábcsukló férfiaknak:

Drágakő lábcsukló férfiaknak

Ez egy egyedülálló drágakő gyöngyös láb bokalánc férfiaknak. Az USP szerint nincs két egyforma drágakő. Ezek nagyon könnyűek, és kényelmesen viselhetik egész nap. A bokák többszínű drágakövekkel rendelkeznek a hűvös megjelenés érdekében.

3. Shells Foot Anklet férfiaknak:

Shells Foot Anklet férfiaknak

Ez a láb bokája gyönyörűen kézzel készült kender szövetből, a héjakat egyenlő időközönként kötik össze. A kagylók nem egyforma méretűek, ezért ez a boka nagyon különböző. A kender bokája maga nagyon egyedi, és nem a szokásos. A férfiak ezt stílusosan ringathatják.

4. Bronz lánc lábcsukló férfiaknak:

Bronz lánc lábcsukló férfiaknak

Ez egy klassz láb bokalánc férfiaknak egyetlen bronz lapos lánc bájban. A zsinór világosbarna és jól néz ki. Egyszerű kialakítású, és bármilyen ruhához jól illeszkedik, például alkalmi teher nadrághoz, farmerhez stb. Ez kiváló ajándékötlet lehet férfiaknak.

5. Gyöngyös lábcsukló nőknek:

Gyöngyös lábcsukló nőknek

Ez a gyönyörű lábbokor türkiz gyöngyös drágakövekből készült, amelyek gyönyörűen rögzítettek műbőr zsinórban. Ez remekül néz ki a nyári fesztiválokon, a tengerparton sétálva vagy akár egy táncórán. A műbőr zsinórok hossza és illeszkedése szerint állíthatók és köthetők.

6. Antik láb bokalánc nőknek:

Antik láb bokalánc nőknek

Ez csak más a sok közül, mint amikor a tökéletes lábakat díszíti ez az antik darab, egy nő csak szebb lesz. Ez az antik lábboka cink fémből készült, és gyönyörű gravírozott érmemintával rendelkezik az egész bokaláncban. Az antik ékszerek nagyon divatosak, és ez tökéletes etnikai ruhákhoz és fúziós ruhákhoz.

7. Virágos mezítlábas bokalánc nőknek:

Virágos mezítlábas bokalánc nőknek

Ez kell egy bokája egy nőnek. A virágos mezítlábas bokalánc kézzel készített bokalánc édesvízi gyöngyökkel, kristálygyöngyökkel készült, és szép virágos kristály díszítéssel rendelkezik, amely összeköti a bokát a lábujjakkal. Ez finom, és a fehér gyöngyök gyönyörűen látszanak a lábakon. Ez a bájos bokalánc minden bizonnyal megragadja a figyelmet.

8. Strasszos láb bokalánc nőknek:

Strasszos láb bokalánc nőknek

Ez egy káprázatos, fényes és csillogó láb bokalánc strasszból készült nőknek. Ez a láb bokája a lábujjhoz van rögzítve. A lábujjgyűrű nagy strasszkövekkel van ellátva. A bokát a lábujjgyűrűvel összekötő lánc mindkét oldalán kövek találhatók az elegancia növelése érdekében. Ettől a lábak baromi szépek és stílusosak. Lehet, hogy a menyasszonyok határozottan kísérletezhetnek ezzel az új lábbokás stílussal.

9. Arany lánc lábcsukló nőknek:

Arany lánc lábcsukló nőknek

Ez egy tökéletes, többrétegű arany bokaláb, amely elfedi a lábfejet. A bokánál sok aranylánc van a bokánál, az aranylánc pedig az első lábujjhoz van kötve, absztrakt kialakítással a közepén. Ez a tökéletes bokalánc esküvőkre, fesztiválokra vagy különleges alkalmakra, hagyományos öltözékben. A menyasszony sportolhat ezzel az egyedülálló arany láb bokával a hagyományos bokák helyett.

A láb bokájából készült ékszerek teszik a lábakat másnak és stílusosnak. Ezeknek a lábbokáknak az eleganciáját a formatervezés, a minták és a színek változatossága, valamint a kínált változatosság hangsúlyozza. A talpbokák gyönyörűen összekötik a lábujjakat, lábakat és bokákat gyöngyökből, fémekből, horgolásból, cérnákból vagy akár gyönyörű varázsaival. Az alkalmak nem kevésbé, ahol lehet pompázni ezeket a szép kinézetű láb boka ékszerek.