9 Népszerű bőr bokalánc férfiaknak és nőknek a trendben

A férfiak és nők által hordott bokák sokkal többet szimbolizálnak, mint a tiszta divat. Ezek a bohém kinézetű bokák tökéletesek a strandra, vagy csak olyan helyre, ahol leeresztheti a haját. A bőr bokák különböző stílusokban készülnek, például fonás, széles pánt stb. Legyen színes és élénk színes bőrcsíkokkal vagy színes gyöngyökkel. Válassza ki az értelmes varázsait, és akkor biztosan megtartja ezeket a szépségeket, mint értékes tárgyat.

Legújabb és stílusos bőr bokaláncok a divatban:

Nézzük meg a 9 legjobb bőr bokaláncot:

1. Swarovski bőr bokalánc:

Swarovski bőr bokalánc

Válassza ezt a természetes barnás színű bőr bokát a nagyon cigány megjelenés érdekében. Ez a gyöngyös bokalánc Swarovski elemet tartalmaz, amely kiemeli. Az itt használt kötéltechnika nagyon rusztikus.

2. Fonott bőr bokalánc férfiaknak:

Fonott bőr bokalánc férfiaknak

Ez egy férfi bőr bokája, amely a fonás technikáját használja. A barna bőr bokája dupla hosszúságú bokalánc, amely kétszer feltekerhető a lábára. Állítható csattal rendelkezik, amely bármilyen mérethez illeszkedik. Ez a bőr bokarész nagyon egyszerű mintázatú, és mindenki számára tetszeni fog.

3. Dupla szív bőr bokalánc:

Dupla szív bőr bokalánc

Válassza ezt az elegáns menta színű pelyhesítő bőr bokát, amely bájos nézni. Az egymásba fonódó kettős szívek igazán különleges megjelenést kölcsönöznek neki. Az itt használt ezüst báj nagyon szép módja annak, hogy kimondjam: „szeretlek”. Válassza ezt a bőr boka karkötőt kedvesének ajándékba.

4. Kézzel készített bőr bokalánc:

Kézzel készített bőr bokalánc

Keressen egy barkácsbőr bokát, amely rusztikus és bájos. A széles bokalánc teljesebb megjelenést kölcsönöz a lábaknak. A sötétbarna bőr bokán végzett csodálatos fonás fantasztikus, és jól néz ki a férfiaknál.

Többet látni: Pillangó bokaláncok

5. Gyöngyös bőr bokalánc:

Gyöngyös bőr bokalánc

A gyöngyöket használó bőr bokák nagyon gyakoriak. Ez a különleges bőr bokaláb meglehetősen színes, mivel több gyöngyöt használ, amelyek körbejárják a bokát. Teljes megjelenést kölcsönöz a bokának, és teljesen csinos. Válassza ki a kívánt gyöngyszíneket, beleértve ezt a türkiz színt is.

6. Bűbájos bőr bokalánc:

Bűbájos bőr bokalánc

A nők által viselt bőr boka karkötők nagyon bohém megjelenést kölcsönöznek. Ez a különleges boka karkötő vintage ezüst varázsa. A varázsa a karkötő közepéhez van rögzítve. Maga a karkötő szövött bőrből készült, fekete színben.

Többet látni: Infinity Anklets

7. Krokodilbőr boka:

Krokodil bőr bokalánc

Keressen valami merészebbet, és próbálja ki ezt a krokodilbőr bokát. A bokák fekete és barna színűek, és lenyűgözően néznek ki. A bokája általában széles, így jól mutatja a bőr szemcséit. Az autentikus krokodilbőr biztosan megkülönbözteti Önt a többitől.

8. Vésett bőr bokalánc:

Vésett bőr bokalánc

Nagyon szereted az adott dizájnt? Kiválaszthatja, hogy a bőr bokáján legyen, ha a mintát a bőrpántra gravírozza. Itt egy toll képe van vésve a bőr bokájába. Az apró türkiz gyöngyök is színt adnak neki.

Többet látni: Szív bokaláncok

9. Személyre szabott bőr bokalánc:

Személyre szabott bőr bokalánc

Kell valami kék, amit a menyasszony viselhet az esküvője napján? Válassza ezt a fonott kék bőr bokaláncú karkötőt neki. Ennek személyre szabott varázsa van, az „én” szavakkal, amelyek tökéletes esküvői ajándékot jelentenek. A varázst tetszőleges megfogalmazásra szabhatja személyre.

Válasszon a lenyűgöző bőr bokák közül, hogy tökéletes megjelenésű lábakat kapjon. A bokák és a boka karkötők bájos megjelenést kölcsönöznek lábadnak. Legyen az személyre szabott vagy kézzel készített, ezek a szépségek elengedhetetlenek minden divatos ember ékszerdobozában. A varázsa furcsa érzést kölcsönöz a bőr bokájának. Mindegyik varázsa személyre szabható. A bokában használt gyöngyök varázst és játékos karaktert adnak hozzá.