9 népszerű indiai menyasszonyi bokalánc

A bokalánc a bokán és környékén viselt ékszer. Indiában híresen payal és pajeb néven ismert bokalábakat szinte minden kislány, fiatal hölgy és idős nő visel. Elég múltból, ha hátrafelé haladunk, megtudjuk, hogy az emberek bokákat is készítettek az istenek és istennők bálványainak. Aztán után is viseltek hölgyek egész Indiában és manapság világszerte.

A bokák új megjelenése és kialakítása különböző volt a különböző országokban és a kézművesek mindenütt. A menyasszonyi bokák az egyik legköltségesebb bokaláncok, ahol félelmetes kézműves munkákat láthat, apró csengőkkel rögzítve, amelyek sétáláskor megszólalnak, szegecses drágaköveket és gyöngyöket, amelyek félelmetesen mutatnak a ruháival.

Indiai menyasszonyi boka minták:

A bokaékszerek varázsát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Itt vannak a menyasszonyi boka karkötők, amelyeket a legjobbak közé sorolhatunk.

1. Menyasszonyi bokaláb páva kivitelben, arany színben:

Menyasszonyi bokaláb páva kivitelben, arany színben

A menyasszony ékszerek nélkül, és ez sem fizetés és apró harangok hangja nélkül nem a teljes menyasszony. A menyasszonyok lassan sétálnak a házasságukon, és a menyasszony által hordott bokák csillogó hangja különlegessé teszi a lépéseit. Ezt az arany bokát minakari munkával tervezték, egy kis páva kialakítás a hozzá rögzített láncokon.

2. Menyasszonyi bokalánc ezüstben:

Menyasszonyi bokalánc ezüst színben

A bokalábakat többnyire ezüst színben látják, és általában a hölgyek viselik őket a mindennapi életben. Ez a menyasszonyi bokalánc gyönyörű példája az ezüst bokáknak, amelyeket apró gyémántokkal díszítenek, és egy kis harangokkal ellátott réteggel, amelyek hangot adnak a menyasszony sétálásakor.

3. Menyasszonyi bokák Polki Diamond Designban:

Menyasszonyi bokalánc Polki Diamond Design -ban

Jött egy új design polka gyémánt ékszer divat. A kerek metszésű gyémánt arany és ezüst, és sokszor más fémekben is van. A polka dizájn manapság olyan, hogy láthatod a menyasszonyi ékszereket, amelyeket nagyrészt elfogadnak a fúziósok.

4. Gyöngy és Kundan boka:

Gyöngy és Kundan Anklet

A Kundan ékszereket az új generáció nagyszabásúan díszítette. A kundan mű formákból készült, fémekre tűrt tükrök, amelyek kiváló ékszereket kínálnak alacsony áron. A menyasszonyi ékszereket nagyrészt kundan tervezésű ékszerekkel választják. Itt egy menyasszonyi boka karkötő készült kundan munkával.

5. Rugalmatlan menyasszonyi boka:

Rugalmatlan menyasszonyi bokalánc

A bokák rugalmas és rugalmatlan kivitelben készülnek. A rugalmas boka kialakítások könnyen mozgathatók a bokánkon, míg a rugalmatlan bokák merevek. Nehézek a tervezésben és a munkájában is. Ezeknek a bokáknak a viselésére a tervezők csavart készítettek, hogy megfelelően rögzítsék a bokánkat.

6. Divatos menyasszonyi bokalánc brossokkal:

Divatos menyasszonyi bokalánc brossokkal

A menyasszonyt szerető józan minták minden bizonnyal imádni fogják az egyszerű bokaláncot. A bokák egyetlen lánccal és a végén gyönyörű brossokkal teszik nagyon imádnivalóvá. A menyasszonyoknak mehendi van a lábukon, ami fantasztikusan fog kinézni ezekkel a józan kialakítású bokákkal.

7. Színes menyasszonyi bokaláncok:

Színes menyasszonyi bokalánc

A színes gyémánttal ellátott bokaláncok szintén a menyasszonyi ékszerek kedvencei. A bokalánc színes gyémántjai megfelelnek a menyasszonyi viseletnek. A lányok szeretnek megfelelő ékszereket viselni dandiya éjszakájukon. Ez a kialakítás és még sok más megfelel az Ön igényeinek.

8. menyasszonyi bokalánc lógó lánccal:

Menyasszonyi bokalánc lógó láncokkal

A bokaláncok sokféle kivitelben kaphatók. A csatolt láncok felakasztása a bokalánc egyik fő láncába nagyon jól ismert kialakítás a bokaláncokban. Itt a bokaláncot vonzóbbá teszik különböző hosszúságú alátámasztó láncokkal, színes gyémántokkal a végén. Gyönyörű lábékszereket készít.

9. Menyasszonyi boka lábujjgyűrűvel:

Menyasszonyi boka lábujjgyűrűvel

A menyasszonyi bokája félelmetesen néz ki, és egy lábujjgyűrűvel van felszerelve. A menyasszony lábát gyönyörű mehendi borítja, és a bokája, amelyhez gyűrű kapcsolódik, félelmetes hatást kölcsönöz a menyasszony szépségének.

A menyasszonyi bokák a menyasszony által használt díszek fő részét képezik. Az indiai ékszerek viselésének hagyománya szebbé teszi a menyasszonyt. Hagyományos megjelenés kedvező alkalmakkor az arany, aranyozott és ezüst vagy oxidált ékszerek a kedvenceik. A menyasszonyi boka karkötők széles körben láthatók berakott kövekkel, drágakövekkel és gyöngyökkel, amelyek vonzóbbá teszik őket.