9 vonzó szív bokalánc új stílusokkal a trendben

Az indiai nők minden korban lenyűgöző ékszerekkel díszítették magukat. Ezek között van a tökéletes és csodálatos bokalánc. A bokát a láb körül hordják. A legújabb divatirányzat az, hogy a bokát csak egy lábon kell viselni. Függetlenül attól, hogy a lábad körül, vagy csak a lábadon hordod, ez a gyönyörű és finom tárgy biztosan lenyűgöz mindenkit. Válasszon egy gyönyörű stílust, és fordítsa meg a fejét. A legújabb mezítlábas stílus tökéletesen kiegészül ezekkel a szívbokákkal.

Gyönyörű szív bokák:

Itt található a 9 típusú szívbokor listája. Válassza ki a bokáját az alkalomnak megfelelően, amikor részt kíván venni, majd nézze meg, hány bókot kap.

1. Multi-Heart boka:

Multi-Heart boka

Menjen be egy többszívű bokába, hogy szépen díszítse a lábát. Az arany bokaszívek aprók, de lenyűgözőek. A láncot legalább hat szívforma veszi körül, és teljességet és testet ad a bokának. Válassza ki a többszívű bokákat a teljes divatmegnyilatkozáshoz.

2. Dupla láncú szív bokája:

Dupla láncú szív bokalánc

Ez a finom kettős láncú szív bokalánc- karkötő olyan dolog, amelyet szeretni fognak azok a nők, akik divatosak. Az arany színű egyszerű, mégis elegáns szívforma meglehetősen egyszerű. De a kettős lánc itt mindent megváltoztat.

3. Csillogó szív bokalánc:

Flitteres szív bokalánc

Válassza ezt az abszolút aranyos ezüst szívbokrot, hogy megmutassa nőies oldalát. A kitűnő szívforma flitteres, és ez szép elbűvölő hatást kelt. Az egyszerű egyetlen lánc ebben a bokában igazán lenyűgözőnek tűnik.

4. Retro szív boka:

Retro szív bokalánc

Valami teljesen egyedire vágysz? Itt a tökéletes szívbokor az Ön számára. Ez a retró tibeti szívbokor lenyűgöző. Ezüstös apró szilva virágok díszítik. Maga a középső szív alakja filigrán munkával készül, hogy igazán káprázatos megjelenést kölcsönözzön ennek a bokának.

5. Végtelen szív boka:

Végtelen szív boka

Válassz valamit a menyasszonynak? Szerezd meg ezt a remekművet arany színben. A végtelen szív alakja a házasság és a szerelem szinonimája. Itt az alakzat két szívformával jön létre. Egy menyasszony imádni fogja ezt a szív bokáját, és a legjobban kincsévé teszi.

6. Kivágott szív boka:

Kivágott szív bokalánc

Bármilyen formában végzett vágott munka nagyon szép megjelenést kölcsönöz. Ez az arany szívbokor egy ilyen darab. A kivágott szív alak finom és tökéletes azoknak a nőknek, akik egyszerűbb és visszafogottabb megjelenést szeretnének megjeleníteni. A finom lánc ehhez a bokához szintén szép.

7. Vastag láncú szív bokája:

Vastag lánc szív bokalánc

Diamond egy lány legjobb barátja. Ez a vastag, ezüst láncú szívbokor gyönyörű szív alakú medállal díszített, gyémánttal tűzdelve. A szív medál tökéletes egy kedves menyasszony vagy szerelmes személy számára.

8. Charms Heart Boka:

Charms Heart Bokalánc

Válasszon egy szívbokrot, amelyen szív varázsa van, hogy igazán aranyos megjelenést kapjon. Ez a divatos ékszer biztosan megolvasztja a szíveket. A szív alakú lánchorgokon összekapcsolt hat apró szívbáj aranyosnak tűnik a láb körül. Tökéletes kislányoknak és fiatalabb nőknek, ez a bokalánc gyönyörű.

9. Kristály szív boka:

Kristály szív bokalánc

Ragyogjon, mint a homok a tengerparton egy tiszta kristályos napon ezzel a kristályszív bokával. A bokát lenyűgöző és feltűnő kristályok díszítik, amelyek fényes hatást keltenek. A kristályszív megtelt és nem üreges. A bokája ragyog a napfényben, és teljesen lenyűgöző.

Mint láthatja, a csodálatos szívbokák szépség. Az aranyból, ezüstből vagy akár gyémántból készült szívbokák meglehetősen feltűnővé teszik. Válassza ki a bokáját annak az alkalomnak megfelelően, amikor részt kíván venni, majd nézze meg, hány bókot kap. Legyen az üreges, kitöltött vagy teli szívforma, a finom bokalánc biztosan megtölti szívedet szeretettel. A szívbokák gyönyörű és finom ékszerek a lábad számára. Lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek a lábának.