30 mest berømte Bollywood-skuespillere med billeder (1980-2021)

Efter at have lyttet til dette, kommer mange ansigter fra berømte Bollywood -berømtheder i tankerne. Bollywood er verdens største filmindustri, og dermed kan du forestille dig, hvor mange skuespillere, der kom og gik. B-byen har en meget lang historie. Indisk biograf afsluttede over 100 år, og i denne periode giver de mange klassiske såvel som underholdende perioder. Mange flere berømte mandlige berømtheder fastholder deres position på grund af deres talent, ligesom de fik betydelig godkendelse i indiske film, bortset fra også ros for deres donation til Hollywood -film.

Berømte Bollywood -skuespillere

De mandlige berømtheder er berømte, fordi de ikke kun har talent, men også en attraktiv personlighed med superheltens fysik og høj højde. Derfor undersøger jeg i denne artikel en beskrivelse af de 30 mest berømte mandlige berømtheder.

30 bedste liste over bollywood -skuespillere med fotos:

1. Shahrukh Khan:

bedst betalte skuespiller i bollywood

Han er kendt som en af ​​de mest magtfulde skuespillere i Bollywood, og han er desuden den første indiske skuespiller, der fuldender sin indtræden i den hindi filmindustri senere end ægteskabet. Og han leder også Bollywood uden opbakning fra Godfathers. Så han citeres ofte som “The King of Bollywood”. For sine fans er han desuden anerkendt som King Khan. Inden han byggede sin indgang på et sølvpanel, dukker han op i nogle tv -serier. Endelig afsluttede han sin indgang som hovedrolleindehaver i Deewana (1992). Ikke længere har han spillet i mere end 70 hindi -film. På vegne af sit bidrag til indisk film fik han Padma Shri via den indiske regering i løbet af 2005.

2. Skuespiller Ajay Devgan:

Ajay Devgan

Hans oprindelige navn var Vishal Veeru Devgan født den 2. april 1969. Han er en indisk filminstruktør, producer og mest berømt som skuespiller. På grund af sit hårde arbejde genkendte han sig selv som en single af Bollywood eller hindi -biograf. Han fik også to nationale priser. Ajay Devgan startede sin skuespillerkarriere i en film Pyari Behma som barneskuespiller, begyndte sin professionelle karriere seks år senere i 1991 filmen Phool Aur Kaante og modtog en Filmfare Award for bedste mandlige debut for sin præstation. Devgn var den første Bollywood-berømthed, der erhvervede et seks-personers privatfly til transport til skydepladser, kampagner og personlige ture. Nu arbejder han som en ledende helt og lever lykkeligt sammen med sin kone Kajol og to børn Nyasa og Yug.

3. Akshay Kumar:

Akshay Kumar

Hans originale navn er Rajiv Hari Om Bhatia og en meget berømt indisk filmskuespiller, kampsportartist og producer. Han optrådte som skuespiller i mere end 125 film. Ifølge certin -rapporten anslås det, at hans film på kassekollektion har nået US $ 310 millioner eller INR2000 crore og i øjeblikket den eneste Bollywood (1) kunstner til at gøre stort, plus har anerkendt sig selv som en eksisterende eksisterende performer af hindi -biograf. Han er også kendt for sit stunt og hedder derfor indianeren Jackie Chan. Han startede produktionsvirksomheden Hari Om Entertainment i 2009. Akshay giftede sig med Twinkle khanna, datter af Rajesh Khanna og dimple Kapadia. Nu har han to børns Arav og Nitara.

4. Aamir Khan:

rigeste bollywood -skuespiller

En populær bollywood -berømthed, instruktør og producer samt skuespiller, Aamir Hussain Khan blev født den 14. marts i 1965. Han optræder første gang i 1973 som barneskuespiller i Yaadon Ki Baaraat. Han startede sin professionelle carrier med film holi og fik succes af Qayamat Se Qayamat Tak. Nu er han en kendt skuespiller og kaldes ofte som hr. Perfektionist i B-byen. Han betragtes også som en af ​​de mest indflydelsesrige skuespillere. Aamir Khan gjorde sig selv til synonym for succes. I dag optrådte han for nylig i Dhoom -3 og satymaveJayate. Han er også udvalgt som UNICEFs nationale brandrepræsentant til at godkende børns ernæring i 2011.

5. Hrithik Roshan:

Hrithik Roshan

Hrithik stammer, da han var barn. Således viser han sig at være et genert plus eneboer. Han er født den 10. januar, i 1974, og nu populær som indisk filmkunstner samt bedst anerkendt som en tilpasningsdygtig skuespiller, plus indsatsetik til enormt slående rækkevidde. Da han var i en alder af 21, diagnosticeret med en sygdom kaldet Skoliose. Imidlertid overvinder han dette problem og bliver en dejlig danser, skuespiller på grund af hårdt arbejde. Han gennemførte sin filmindgang i en førende rolle i Kaho Naa i 2000 … Pyaar Hai og opnåede også Filmfare Awards for bedste skuespiller og bedste mandlige debut med sin handling i denne film. Han blev gift med Suzanne Khan og har to sønner, Hridhaan og Hrehaan.

6. Saif Ali khan:

Saif Ali khan

Han er også kendt som Nawab Saif Ali Khan født i 1970. Han fik sin popularitet på grund af sin rolle i Bollywood-film. Saif forberedte sin skuespil første optræden ved Yash Chopras film Parampara. Han spillede i mange film. Nu udføres han som en hovedrolle i masser af billeder. Saif er søn af Mansoor Ali Khan, cricket spiller plus den sidste såkaldte Nawab of Pataudi med sin mor, skuespillerinden Sharmila Tagore. Han blev gift med berømtheden Kareena Kapoor efter et langt forhold.

7. Amitabh Bachchan:

Amitabh Bachchan

Han er den mest ikoniske Bollywood -skuespiller. Amitabh blev født den 11. oktober 1942 i Allahabad. Han fik oprindeligt et ry i 1970’erne som den “vrede unge mand” i hindi -film, plus arbejdede i 180 indiske film i en karriere, der strækker sig over fire årtier. Denne store skuespiller vil for altid blive betragtet for sin eksklusive danseevne og også fremtrædende dialogtalende stil . Nu er han cirka 70-årig og måles som en af ​​de mest beundrede skuespillere i indisk film, og han er også anerkendt som den berømte skuespiller i Bollywood. For sine fans er han også anerkendt som Big B.

8. Salman Khan:

top bollywood skuespillere

Han er en af ​​de mest ikoniske berømtheder i bollywood. Og han bliver ofte anerkendt som B-byernes “bad boy”, hans evne til at gå ind i problemet har overskygget folks indsigt i ham som en performer. Han er barn af en kendt manuskriptforfatter, Salim Khan, og hans første ægtefælle Salma. Det var hans anden film Maine Pyar Kiya, idet han handlede i hovedrollen, der erhverver ham Filmfare -prisen for bedste mandlige debut. Omkring 8 af de film, han har spillet i, har akkumuleret bruttoløn på over 100 crore INR eller 17 millioner dollars globalt. Han arbejder i over 80 hindi -film og bliver en fremtrædende performer af hindi -biograf. Han måles som en af ​​de mest eftersøgte ungkarl i en alder af 45 år.

Læs mere: Salman Khan barndomsbilleder

9. Dharmendra:

Dharmendra

Denne liste er ufuldstændig uden dette navn. Han er meget berømt blandt fansene på grund af sit smukke blik. I industrien kaldes han for ‘Garam’ Dharam, han-mand i hindi-biograf og smuk mand. Dharmendra startede sit erhverv med Arjun Hingoranis Dil Bhi Tera Hum Bhi Tere (1960). Imidlertid rejser han sig til sondring som en enkelt helt med Phool Aur Patthar (1966). I 1997 modtog han Filmfare Lifetime Achievement Award. Og han giftede sig to gange og har seks børns to sønner- Sunny Deol og Bobby Deol, plus to døtre, Vijeeta plus Ajeeta, Esha og Ahana.

10. Abhishek Bachchan:

bedste bollywood -skuespiller

Abhishek Bachchan er en berømt indisk filmskuespiller samt en søn af Amitabh bacchan. Han fik 3 Filmfare Awards for at optræde og en National Award siden producenten for Paa i 2010. Og han er også en af ​​de bedst betalte skuespillere i bollywood. Han startede sin carrier i 2000 med Refugee, film. Abhishek giftede sig med Aishwarya Rai, indisk skuespillerinde og savner verden i 1994. Abhishek og Aishwarya på The Oprah Winfrey Show fremstillede som ekstra berømtheder i Bollywood. De har en datter manet Aaradhya Bachchan.

11. Ranbir Kapoor:

smukke bollywood -skuespillere

Ranbir er en søn af rishi kapoor født den 28. september 1982 i Mumbai Maharashtra. Han er en berømt Bollywood -skuespiller, der helt sikkert satte tusindvis af kvinders hjerter løbende og færdige med verden. og Han er kærligt forbundet med en række kvinder, og var stadig i en langsigtet forbindelse med skuespillerinden Deepika Padukone, der tiltrak sig en alvorlig medieovervejelse. Ranbir fik mere end fem filmprispriser for sin præstation, da han fanger en royalty fra sin bedstefar, den store Bollywood -skuespiller, Raj Kapoor. Han er en af ​​de mest prestigefyldte plus beundrede indiske skuespillere i vores tid.

12. Rishi Kapoor:

Rishi Kapoor hindi skuespiller

Født i det sydlige Mumbai, han er filminstruktørens andet barn samt skuespilleren Raj Kapoor. Han måles som en af ​​de hovedsageligt smukke med attraktive skuespillere i indisk film. Og han startede sin karriere i sin fars film Mera Naam Joker, 1970 i forestillingen sin fars barndomsrolle. Han forberedte sin debut som voksen fra filmen Bobby i 1973. Under sin karriere er han en succesrig skuespiller. Han blev gift med Neetu Singh plus har to børn- Ranbir Kapoor og Riddhima Kapoor Sahni.

13. Rajesh Khanna:

Skuespiller Rajesh Khanna

I dag er han ikke med os, men han kommer altid på listen over berømtheder. Han betragtes som en af ​​de mest attraktive plus indflydelsesrige skuespillere i historien om indisk film. Denne kendisskuespiller er også kendt som den “første superstjerne” i indisk biograf. Han opnåede priser for bedste skuespiller 4 gange og blev udpeget 27 gange brugt til en lignende kategori. Han fik også Filmfare Lifetime Achievement Award i 2005. Gennem hele sin karriere optrådte han i over 160 film.

14. Kunal Kapoor:

nyeste bollywood -skuespillere

Han er en 36-årig skuespiller og berømt i Bollywood-kloden. Født i Mumbai den 18. oktober 1977, er denne stjerne i hindi-film måske bedre anerkendt for sin rolle i den prisvindende film Rang De Basanti, der opnåede en Filmfare-pris for bedste birolle i 2006. I første omgang er han uddannet pilot og inkluderer flyvning som en af ​​sine yndlingshobbyer. I øjeblikket forbereder han sig på at køre i den nationale rallykonkurrence under en tidligere mester i sporten.

15. Vivek Oberoi:

Vivek Oberoi

Han blev født den 3. september 1976 plus går på Mayo College i Ajmer. Ved et skuespillerværksted i London er han præget af intet andet end chefen for NYU, der (naturligvis) pisker Vivek afsted til New York, hvor han endte sin kandidatgrad i et filmdrama. Nu arbejdede han som manuskriptforfatter og købte sin første bil for de penge, han tjente på det. Han er meget berømt, når han er forlovet med aishwarya rai.

16. Zayed Khan:

Zayed Khan

Han blev født 5. juli 1980 og er nu en indisk skuespiller plus producer, der optrådte i talrige hindi -film; bedst kendt for sin præsentation i Main Hoon Na. Hans forældre er den tidligere skuespiller af Bollywood Sanjay Khan og en indretningsarkitekt Zarine Khan. Han er den yngste af 4 børn. I 2005 giftede han sig med sin barndomsskat Mallaika Parekh og har to sønner, Zidaan og Aariz. Du skal vide, at han er berømt for sit tøj, plukkning af sko, frisure, ofte trættende ærmeløse baniyans, bære hvide sko end chappals.

17. Anil Kapoor:

populære bollywood -skuespillere

Han kommer også på listen over de mest ikoniske berømtheder. Efter at have krydset 50 -årsalderen konkurrerer han bestemt med mange aktører i “hotness” indsatserne. Denne herre er lidt stor omvendt; født juleaften i 1956. Han er såvel skuespiller som producer. og Han har en imponerende karriere, der har varet over tredive årtier, og som har givet ham den perfekte oplevelse at prøve sig frem til at producere. Han synger også i mange film for sig selv. Anil producerede filmen Gandhi, My Father i 2007, og den vandt en masse priser som National Film -prisen inklusive bedste manuskript, birolle samt Special Jury Award.

18. Fardeen Khan:

Fardeen Khan

Han er også en af ​​de berømtheder født den 8. marts 1974, kendt for sin dominerende skuespillerkarriere i Bollywood. I 1998 startede han sin Carrere med at handle i hindi -film, Prem Agan, for at han har opnået Filmfare Best Debut Award. Fardeen Khan er gift med Natasha Madhwani.

19. Dino Morea:

Dino Morea

Han blev født den 9. december 1975 i banglore, er en berømthed som skuespiller og også en model, der kommer til syne i Bollywood -film. Han optrådte oprindeligt i Pyaar Mein Kabhi Kabhi overfor Rinke Khanna. Derefter handlede han i Raaz, Ssshhh … Rakht and Acid Factory, Baaz: A Bird in Danger, Gunaah. Han er også berømt for sit udseende og sit talent.

20. Dev Anand:

Dev Anand

Sen Dev Anand var en ungdommelig skuespiller i den indiske biograf vil for altid blive husket for sin måde at levere dialog hurtigt på, plus forkærlighed for at ryste på hovedet, mens han taler. Det bliver Dev’s brand i hindi -biograf. Fra Ziddi fik han i 1948 sin primære præstation. Da han kom ind som voksen, har han strakt sig over mere end fem årtier plus optrådt ekstra i over 110 film. I hele sin karriere fremstår han i forskellige slags egenskaber. Den indiske regering gav ham Padma Bhushan -prisen i 2001 endvidere Dadasaheb Phalke -prisen i 2002. Han giftede sig med Kalpana Kartik og fik en søn Suneil Anand i 1956.

21. Arbaaz Khan:

Arbaaz Khan

Broder til Salman khan er ikke nok til at introducere, fordi han også er en berømt indisk filmproducent, skuespiller og instruktør født i Maharashtra den 4. august i 1967. Han har en filmisk baggrund, og denne sofistikerede og anerkendte Bollywood -skuespiller snoede sig selv til sølvskærmen . Han fik så mange priser som Stardust Awards, IIFA Awards, Apsara Awards “Best Villain”, Filmfare Awards, “Bedste birolle”, “Hotteste nye film” og “Bedste film” osv..

22. John Abraham:

John Abraham

Han er en berømt tidligere model, producent og filmskuespiller. Han begyndte sin karriere med filmen Jism i 2003. Senere end at fungere som en kommerciel model for reklame plus virksomheder, hvor han tjente en nominering til Filmfare Best Debut Award, efterfulgt af hans første kommercielle præstation, Dhoom i 2004. Han etablerer sit eget filmskabende firma John Abraham Entertainment, og dannede filmen Madras Cafe, ved at han også er hovedskuespiller. Hans atletiske, kødfulde og muskuløse personlighed har opnået ham som en af ​​de mest flotte og kraftfulde Bollywoods sexsymboler. Nu er han i forhold til Priya Runchal, som er en NRI finansanalytiker plus investeringsbankmand fra USA hjemmehørende i McLeodgani.

23. Arjun Rampal:

Arjun Rampal

Han er 41-årig sydende Bollywood-skuespiller har helt sikkert forberedt sig et navn gennem årene. Han er målt til at være en Bollywood -skuespiller og producerer også, er vært for tv -shows, modeller og ekstra. Som en multitalent skuespiller er han berømt for sit flotte udseende og attraktion. Så han omtales som ‘hunken’, og han blev alligevel valgt som Times of Indias “Mest ønskværdige mand” i 2012. Han giftede sig med den smukke Miss India Mehr Jesia og har to døtre.

24. Prabhu Deva:

Prabhu Deva

Han er en multitalent berømthed arbejdet som instruktør, scenedanser, skuespiller, men godt identificeret som en indisk filmkoreograf. Deva tilbringer 25 år i filmindustrien som en allround-entertainer. Han vandt to National Film Awards som bedste koreografi, plus berømt som Michael Jackson i Indien. Prabhu er godt i fokus, når han er i forhold til Nayantara.

25. Mithun Chakraborty:

Mithun Chakraborty

Hans originale navn er Gouranga Chakraborty er en berømt skuespiller og iværksætter og socialrådgiver. Han vandt 3 National Film Awards. Han afsluttede sin skuespilindgang med arthouse -dramaet Mrigayaa (1976), for det vandt han sin første National Film Award for bedste skuespiller. Chakraborty betragtes som en af ​​de største og mest indflydelsesrige aktører i den indiske biografs historie. Han er refferd som diskodanser. Nu ses han som dommer i DID eller Dance India Dance show.

26. Sanjay Dutt:

Sanjay Dutt

Han er også en ikonisk berømthed fra Bollywood, der både er skuespiller og producer. Han er en søn af Sunil Dutt og Nargis Dutt. Selvom Dutt har nydt hovedsejren inden for filmgenre lige fra romantik til komedie, har det været rollen som gangstere, bøller, politibetjente i film på vegne af actiongenren, der har vundet Dutt uden sidestykke, af fans og indiske filmkritikere lignende udleveres til ham, fordi “Deadly Dutt”, for hans marathon skildring af en sådan skrifttype.

27. Shahid Kapoor:

unge bollywood -skuespillere

For nylig har du set ham i film haider, og han spiller hovedpersonen i filmen plus det lover at være en super. Han betegnes som sødeste mænd i live, født i Delhi, den 25. februar 1981. og han begynder sin karriere med reklamer samt reklamer, der i alt indeholder musikvideoer til hans samling af værker. Shahid optrådte i hos første film i 2003 Ishq Vishk som en hovedrolle for, at han vandt prisen for bedste mandlige debut ved Filmfare Awards. Han fik stor opmærksomhed under forholdet til kareena kapoor.

28. Ayushmann Khurrana:

hindi filmskuespiller

Nu er han de yngste fyre på denne liste. Ayushmann, som kun var 29 år gammel, indisk skuespiller, har delt sig … masser! Han forankrer i øjeblikket tv -shows, synger og præsenterer! Hans indgangsfilm skød ham sikkert til en vidunderlig stjernestatus, og på hvilket tidspunkt 2012 -hittet Vicky Donor blev frigivet, kunne det have krumme hoveder, undtagen det hjælper ved positivt at modtage ham besked.

29. Naseeruddin Shah:

hindi skuespiller fotogalleri

Han er single af de fleste ikoniske Bollywood -performer og leder. Han måles omfattende for at være en af ​​de førende indiske scener plus filmskuespillere. Naseeruddin er en betydelig skuespiller i Indian Parallel (new wave) Cinema. Og han har vundet mange priser i sin karriere og tællet tre National Film Awards, 3 Filmfare Awards for bedste skuespiller samt en pris for bedste skuespiller (The Volpi Cup) på Filmfestivalen i Venedig. Han har hounoured af den indiske regering sammen med Padma Shri samt Padma Bhushan civile priser for sin bistand til indisk biograf. shah har to sønner fra sit næste ægteskab Vivaan og Imaad.

30. Armaan Verma:

amit verma skuespiller

Armaan Verma blev født i Mumbai den 23. marts i 1999, en indisk kid-skuespiller i Bollywood-filmene, og top anerkendt for sin skildring i 2011’s mega-budgetfilm Ra.One, der udførte rollen som søn af et spil designer, med hovedrollen ved siden af ​​Bollywood -skuespillerne Kareena Kapoor, Shahrukh Khan og Arjun Rampal.