A legjobb 16 legszebb arc Indiában, amelyek vonzzák és vonzzák Önt

Büszke arra, hogy indián! Igen, India a szépségek terepe. Ismered India legjobb 15 gyönyörű arcát? Minden nő szép, bármilyen tényezőtől függetlenül. India sokáig óvatos volt, bárhol is vannak lenyűgöző nők, a gyönyörű, szőke, fehéres bőr, a kommunikatív, gömbölyű fekete szem mellett gyönyörű, csillogó fekete haj. Az indiai arcokat gyönyörűnek ismerik el, és mi pompásak vagyunk annak az örökségnek az elemeként. Indiában számos kultúrát találnak, és az indiai mozi sok ember különböző kultúrákból származik generációkon keresztül, ráadásul India változatossága minden bizonnyal különleges szépségtípusokat eredményez.

Gyönyörű arcok Indiában:

Most az alábbiakban felsoroltuk az indiai 16 legjobb arc listáját, és ezek a következők;

1. Deepika Padukone:

Deepika Padukone 1

Hibátlan és gyermeki mosolya van, tiszta bőre és szeme, amivel le lehet menni, és olyan magasságban, ami szinte minden férfinak nehézséget okoz. Emellett a megfelelő görbékkel rendelkezik, ráadásul a mozdulatokon. Deepika karrierjét modellkedéssel kezdi, és most modern álomlánynak nevezte. A tollaslabda iránti lelkesedése segített megerősíteni a gyönyörű testet.

2. Katrina Kaif:

Katrina Kaif 2

Katrina egy londoni születésű indiai desi vagy félig brit ázsiai híresség, aki számos díjat nyert. Annak ellenére, hogy ki beszél színészi képességeiről; ő az egyik legjobb kinézetű indiai nő. Katrina egyedülálló nő, aki tudja, hogyan kell folyamatosan emelni a hőség arányát. Bebizonyítja, hogy a modellezésben is főnök. Az évek során szépsége, valamint szexi alakja és arca kivívta nagy rajongói számát.

[Többet látni: Gyönyörű Tollywoodi hősnők fotói]

3. Kareena Kapoor:

Kareena Kapoor

Jól ismert nulla méretű alakjáról. A további vonzó dolog vele kapcsolatban az izzó arca és az alabástrom bőre. Ő Randhir Kapoor lánya, ráadásul Karishma Kapoor nővére, nem csak dögös, hanem pörgős színésznő is. Vidám vonzereje egy másik ok -okozati tényező, amely megteremti India meglévő édességét. Ebben az évben Saif Ali Khan -nal házasodott.

4. Priyanka Chopra:

Priyanka Chopra

Ő a Miss World győztese (1); modell színésznő csodálatos benyomást tett elemzésére. Óraüveg alakja, lédús ajkai és nagy szemei ​​hozzák létre a teljes erőt. Tíz évvel később továbbra is hipnotizálja a rajongókat csillogása és elbűvölő arca által. Van humora és különc hozzáállása.

[Többet látni: Gyönyörű Kollywood színésznő állóképek]

5. Amitabh Bachchan:

Amitabh Bachchan 4

Az előnév, amely több mint 40 éve sorakoztatja az ipart és a szíveket, más és más. Magassága, amely határt biztosít jellemének, sötét, eddig kommunikatív szemei, amelyek sokat beszélnek, elbűvölő közönséget. Őt ismerik el a legdivatosabb színésznek Indiában, aki még mindig képes fejet csinálni. Sós-borsos haja és francia szakálla divatot hozott létre.

6. Karisma Kapoor:

Karisma Kapoor

Szép, tökéletes bőre és álomszerű szemei ​​vannak. Sőt, kommunikálható nevetése és kék szemei, amelyek tökéletesen megmagyarázzák Karisma Kapoor egyedülálló vonzerejét. Félénk a csendes hölggyel együtt. Most egy finom múmia, bár szépsége fokozatosan emelkedett, és melegebbnek tűnik.

7. Aishwarya Rai Bachchan:

Aishwarya Rai

1994 -ben jött; a világ csodálkozva fúj a tengerzöld szemeibe, megjelenve a hajlékony alakkal és arccal. Újra és újra a „világ legszebb nőjeként” mondata mindig a halálos szeretete volt. Aishwarya mosolya elbűvöl fényes hajával, amely természetfeletti varázslatot kötött.

[Többet látni: Legmelegebb szantálfa színésznő képek]

8. Ranbir Kapoor:

Ranbir Kapoor 9

Személyisége áttetsző, valamint a serdülők között zsonglőrködik, és az érett felnőtt kinézete kiváló. A nőstények csinosnak találják, ő pedig elpirul, mintha soha nem pirult volna el korábban, ráadásul a mosolyában meg lehet pillantani a gátolt karaktert.

9. Saif Ali khan:

Saif Ali Khan

Csokoládéfiú igénye van, rugalmas hangja és rúzsos ajkai, és most egy teljesen új emberré válik. Cizellált megjelenése, szuper menő megközelítése és feszült előadása között jelenleg ő az egyik legmelegebb előadó.

10. Madhuri Dixit:

Madhuri Dixit 10

Ő a marathi „mulgi”, aki millió szívet hoz létre a Dhak Dhak mellett. Elragadó mosolya, kiemelkedő táncmozdulatai, valamint a sugárzó színészi játék hosszú utat adott neki. Madhuri feleségül vette dr. Sriram Nene -t, továbbá két fia van; azonban egyelőre lenyűgözőnek tűnik.

[Többet látni: Malayalam Heroines Hot Looks]

11. Akshay Kumar:

Akshay Kumar 11

Akshay Kumar akcióhősként kezdte karrierjét a 90 -es években, de fokozatosan és fokozatosan romantikus hőssé válik. Férfias megjelenése nagyon hamar olyan szexi, mint a korabeli metró-szexuális pillantás. Manapság képregényhősként is nagyon híres.

Többet látni:  A világ leggazdagabb nője

12. Rekha:

Rekha 11

Rekha leírására (2), a szép szó olyan kicsi szó. A soha véget nem érő még egy szó, ami az agyba jut, valamint az örökzöld. Előre siklik a nyögés óceánján, és elúszik, amikor azt hiszi, hogy zár. Fölénye vonzerejének és rejtélyének eleme. Egy pillanat megígérte neki a lelkét, és tehetségessé tette a fiatalságot.

13. Shah Rukh Khan:

Shah Rukh Khan 12

Egyáltalán nem volt jellemzően jó arcú; Eddig vonásai nagyszerű látványosságok, amelyek milliókat vonzanak. A barna arcszín és a gödröcskék egy különleges csoportba sorolják őt, mint a 90 -es évek színészei. A közelmúltban őt választották „Ázsia legszexibb emberének” és egyben „India legszexibb apjának”..

Többet látni:  A világ leggazdagabb embere

14. Hrithik Roshan:

Hrithik Roshan

Hrithik sovány, fiatalos férfi, kiemelkedő, gyönyörű arca úgy néz ki, hogy egyesül a táncos tehetséggel, amely hozzáértő a disznósághoz. Tökéletes arcot, ideális testet kapott ezzel a tökéletes mozdulattal. Őt választják az ország legszexibb színészének is.

15. Vidya Balan:

Vidya Balan 13

Jaj, lány! Jelenleg India egyik legtitkosabb kedvese. Határozott, bunkósághoz hasonló felsőbbrendűség van benne, ami okot teremt számára, és segíti őt abban, hogy elfusson ennek a határozatlan világnak a fájdalmaitól és homályától. Ő egy dél -indiai szépség, minden gond nélkül, és olyan gyorsan beszél hindi nyelven.

Többet látni:  A világ legforróbb nõi

16. Anushka Sharma:

Anushka Sharma 16

Anushkának szerencséje van, hogy mindenhol kövesse őt. Hadsereg családból származik, de hatalmas munkát végez, hogy felállítsa magát A-listás színésznőnek. Van tehetsége, valamint néhány nagy banner az alapjában, hogy megszerezze a helyét. Minden vagyon után vágytunk rá.

[Többet látni: Gyönyörű afrikai nők a világon]

Az indiai arcok mindig csodálatosak, és mindenkit vonzanak, ahogy a fentiekben látható, hogy az indiai lányok számára az arcok vonzóbbak, mint a férfiak, és miután meglátta őket, senki sem tudja levenni a szemét.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80