Deepika Padukone Skønhedstip og fitnesshemmeligheder!

Deepika Padukone, den benede skønhed fra Bollywood’s klinkestad opnåede ikke bare hendes smukke udseende og en krop at dø for ved en hat. Års engagement, disciplin og hårdt arbejde er hemmeligheden bag hendes skønhed på skærmen og uden for skærmen. At komme fra en atletisk familiebaggrund har givet hende en yderligere fordel uden tvivl. På 5 fod 8 tommer med en smidig figur, fordybet smil og fashionabel kjole-sans betragtes Deepika Padukone som et sexsymbol og stilikon i Indien, efter at have toppet Indian Maxims HOT 100-liste i 2008 og kåret til “Indiens smukkeste kvinde” af indianeren udgave af People Magazine i 2012.

Hendes stilfulde optrædener har skabt flere overskrifter end hendes skuespil, måske fordi modellering altid var hendes første kærlighed. Hendes fejlfri skønhed er en blanding af et grundlæggende skønhedsregime og en sund og aktiv livsstil, der har gjort underværker for hende og måske endda gjorde det samme for dig.

Deepika Padukone Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Deepika Padukone Skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

Hudhemmeligheder:

Deepikas hud i virkeligheden er lige så fejlfri, som den ser ud på skærmen. Det er fordi hun tror på at drikke liter vand for at forblive frisk og hydreret. En spa -junkie, hun går også til regelmæssig kropsmassage og dampbade, der er nøglen til hendes procelain -hud.

deepika-padukone-skønheds- og fitness-hemmeligheder

Når det kommer til hendes ansigtspleje, er rensning, toning og fugtgivende en del af hendes daglige hudplejeritualer. På fridage foretrækker hun at gå uden, at makeup bare klæber til en fugtighedscreme med SPF og en læbepomade. Ved de mange lejligheder, hvor hun skal være dækket af makeup, sørger hun for at rense sit ansigt fuldstændigt efter skud og går aldrig i seng uden at fjerne alle spor af makeup efter det med en dyb konditionerende fugtighedscreme. Ikke én til almindelige ansigtsbehandlinger, hun kan lide at gå til oprydning en gang imellem.

Hårhemmeligheder:

Deepika Padukone Beauty Tips hår

Hvad angår hendes lange, tykke og skinnende lokker, sværger Deepika ved kokosolie. Hun har brugt kokosolie lige siden hun var barn, og det fortsætter stadig med at virke magisk på hendes hår. Med sit arbejde, herunder konstant rejse og udsættelse for ekstreme forhold, passer hun lige godt på sit hår ved at få lavet en oliemassage en gang om ugen for at forhindre skader på hårets follikler.

Tips til øjenmakeup:

Deepika Padukone Eyemakeup

Ifølge Deepika er øjenbryn meget vigtige, da de definerer ens ansigt. Hun begrænser sine trådningssessioner i salonen, da hun føler, at tykkere øjenbryn får et til at se yngre ud. Hendes foretrukne øjenmakeup er mascara, som hun bruger uden forbehold for at fremhæve hendes mandelformede øjne, som hun mener får hendes øjne til at poppe.

Fitnesshemmeligheder:

Deepika Padukone Fitness

Deepika tager sin fitness-regime meget alvorligt, og er en hårdnakket fitnessfreak. Allerede velsignet med en atletisk ramme fra mange års badmintonspiller tager hun fitness til et andet niveau med en daglig rutine med Pilates og strækøvelser. Hendes daglige dosis fitness slutter ikke her. Da hun er mere en udendørs person, er hun til mange andre sports- og eventyraktiviteter som cykling, trekking og endda dykning, som denne fantastiske skønhed er en certificeret dykker for. Ingen overraskelser der virkelig givet hendes fantastiske atletiske figur.

Kosthemmeligheder:

deepika padukone

Deepika ligesom alle andre elsker at spise. Så hvad er hendes hemmelighed for at spise sundt? Det er egentlig ingen hemmelighed. Bare en afbalanceret kost med masser af frugt og grøntsager. Med hjælp fra sin diætist, Pooja Makhija, inkluderer Deepikas kost at spise et let måltid hver anden time, hvor morgenmaden er hendes vigtigste måltid på dagen. For yderligere at opretholde en sund og afbalanceret kost går hun over til at springe kartoffelfyldet over, når hun får sin morgendosa og går fra æggeblommen. Hun sparker starter sin dag med frugt i stedet for kaffe, og når trangen stiger, forkæler hun sin søde tand med mørk chokolade.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80