Deepika Padukone Szépségtippek és Fitness Titkok!

Deepika Padukone, a Bollywood talmi városának lábszárú szépsége nem csak gyönyörű megjelenését és testét szerezte meg, amiért egy kalapcsepp miatt meg kell halnia. Évek elkötelezettsége, fegyelmezettsége és kemény munkája a titka a képernyőn és a képernyőn kívüli szépségében. Az, hogy sportos családi háttérből származik, kétségtelenül további előnyöket adott neki. Az 5 láb 8 hüvelykes, hajlékony alkatú, gömbölyű mosollyal és divatos öltözködési érzékkel rendelkező Deepika Padukone szexszimbólumnak és stílusikonnak tekinthető Indiában, 2008-ban az indiai Maxim HOT 100 listájának első helyezettje lett, és az indiai „India legszebb nőjének” választotta. a People Magazin 2012 -es kiadása.

Stílusos megjelenése több címlapra került, mint színészi alakítása, talán azért, mert a modellkedés mindig az első szerelme volt. Hibátlan szépsége az alapvető szépségápolási rendszer és az egészséges és aktív életmód keveréke, amely csodákat tett vele, és akár neked is.

Deepika Padukone Szépségtippek és fitness titkok

Deepika Padukone szépségtippek és fitness titkok:

Bőr titkai:

A Deepika bőre a való életben ugyanolyan hibátlan, mint a képernyőn. Ez azért van, mert hisz abban, hogy gallon vizet iszik, hogy friss és hidratált maradjon. Gyógyfürdő -drogos, rendszeres testmasszázsra és gőzfürdőre is jár, amelyek kulcsfontosságúak a procelain bőréhez.

deepika-padukone-szépség-és-fitness-titkok

Amikor arcbőrápolási programjáról van szó, a tisztítás, tonizálás és hidratálás a napi bőrápolási rituálék részét képezi. Szabadnapjain inkább smink nélkül menjen, csak egy SPF -es hidratáló krémmel és ajakbalzsammal. Azon számtalan alkalommal, amikor a smink leple alatt kell lennie, gondoskodik arról, hogy a hajtások után teljesen megtisztítsa az arcát, és soha ne feküdjön le, anélkül, hogy eltávolítaná a smink minden nyomát egy mély kondicionáló hidratálóval. Nem a rendszeres arckezelésekhez, hanem szeret időnként bemenni tisztítani.

Haj titkai:

Deepika Padukone Beauty Tips haj

Ami hosszú, vastag és fényes haját illeti, Deepika esküszik a kókuszolajra. Gyermekkora óta használ kókuszolajat, és még mindig hat a hajára. Munkájával, beleértve az állandó utazást és a szélsőséges körülményeknek való kitettséget, egyenlő gondossággal gondoskodik a hajáról: hetente egyszer olajmasszázst végez, hogy megelőzze a hajhagymák károsodását..

Tippek a szem sminkeléséhez:

Deepika Padukone szempillaspirál

Deepika szerint a szemöldök nagyon fontos, mivel meghatározza az arcát. Korlátozza a szálkezelést a szalonban, mivel úgy érzi, hogy a vastagabb szemöldök fiatalabbnak tűnik. Kedvenc szemsminkje a szempillaspirál, amelyet fenntartás nélkül használ, hogy kiemelje mandula alakú szemét, amely szerinte feldobja a szemét.

Fitness titkok:

Deepika Padukone Fitness

Deepika, egy keményen edző korcs, nagyon komolyan veszi fitnesz rendszerét. A tollaslabdázó évek óta sportos keretével megáldva a pilates és a nyújtó gyakorlatok napi rutinjával új szintre emeli az edzettséget. A napi fitness -adagja itt nem ér véget. Mivel inkább szabadtéri ember, sok más sport- és kalandtevékenységgel is foglalkozik, mint például a kerékpározás, a túrázás és még a búvárkodás is, amelyek számára ez az elragadó szépség minősített búvár. Nincsenek meglepetések, amelyek igazán lenyűgöző sportos alakját adták neki.

Diéta titkai:

deepika padukone

Deepika, mint mindenki más szeret enni. Tehát mi a titka az egészséges táplálkozásnak? Tényleg nem titok. Csak egy kiegyensúlyozott étrend, sok gyümölccsel és zöldséggel. Dietetikusa, Pooja Makhija segítségével Deepika étrendje magában foglalja, hogy kétóránként könnyű ételeket fogyasztanak, és a reggeli a nap fő étkezése. Az egészséges és kiegyensúlyozott étrend fenntartása érdekében a burgonyatöltést kihagyja, amikor reggeli dózist fogyaszt, és elhagyja a tojássárgáját. Kávé helyett gyümölcsökkel kezdi a napot, és amikor a késztetés feltámad, édes csokit édes csokoládéval kényeztet..