Preity Zinta szépségtippek és fitness titkok

preity zinta szépségtippek

A Bollywood egyik legsikeresebb színésznője, Preity Zinta nemcsak a puha krémes bőrről és a szép gödröcskékről ismert; de elbűvölő természete, csodálatos mosolya és ragyogó színészi képességei is. Rajongóinak ezrei vannak szerte a világon, és a Twitter -en is nagy figyelmet kapott. A közelmúltban szépségtitkait is megosztották, és az alábbiakban felsoroljuk.

Íme a legjobb Preity Zinta szépségtippek és fitness titkok:

Haj:

Preity Zinta Beauty Tips Hair

Híres bollywoodi híresség lévén, Preity Zinta gondoskodik minden egyes testrészéről; beleértve a haját is. Egészségesen étkezik, hogy megelőzze a károsodást, samponokat és kondicionálja őket hetente háromszor, és gyakran megvágja őket, hogy felgyorsuljon a hajnövekedés. Annak ellenére, hogy gyakran változtatja a frizuráját, gondoskodik arról, hogy távol maradjon a mesterséges jégesőzseléktől és hajtermékektől.

Bőr:

Preity Zinta Beauty Tips Bőr

Annak érdekében, hogy a bőre egészséges és izzó maradjon, a Preity Zinta sok sárgarépát eszik és sok vizet iszik naponta. Biztosítja, hogy az ivóvíz kiöblítse az összes mérget, hidratáljon, és nagyon szép és elbűvölő megjelenést kölcsönözzen. Emellett naponta tisztítja a tónusokat és hidratálja magát. Az éjszakai arckrém az egyik legfőbb titka a jó bőrért.

Szemek:

Preity Zinta Beauty Tips Eyes

Látása szempontjából Preity hisz abban, hogy sok sárgarépát eszik. Ezen kívül nagyon egyszerű sminket használ a szeméhez. Mint mindannyian tudjuk, szeme természetesen nagyon szép és elbűvölő, nem használ erős sminket vagy kiemelőket.

Diéta:

Preity Zinta Szépségtippek Diéta

Preity Zinta szeret sok gyümölcslevet inni, és inkább otthon készíti. Szereti a sárgarépa halwát is, és gyakran kifejezte szerelmét a sárgarépával szemben. Naponta sok papayát, zöld leveles zöldséget és gyümölcsöt eszik, és naponta hatszor -hétszer fogyaszt kis ételeket. Ez segített neki lefogyni és fittnek és egészségesnek maradni.

Fitness rutin:

Preity Zinta Beauty Tips Fitness Rutin

Preity Zinta egyáltalán nem rajong a gyors diétákért. Hisz abban, hogy jól eszik és keményen gyakorol. Naponta jógázik, ami segíti a testét abban, hogy formában maradjon, és javítja a koncentrációs szintjét is. Emellett sokat táncol, és komolyan veszi táncóráit, ami részben megmagyarázza súlycsökkenését és ragyogó színpadi előadásait és forgatásait. A kalandos sportok szintén fontos részét képezik fitness programjának.

Elhatározás érzése:

Preity Zinta Szépségtippek Elhatározás érzése

Preity Zinta szépségének egyik legnagyobb oka az elszántság és a motiváció ereje. Folyamatosan arra bíztatja magát, hogy jobb legyen, és megkérdőjelezi magát teljesítményeivel és általában az életével kapcsolatban. Mindig arra kényszeríti magát, hogy keményebben dolgozzon, és ez a hozzáállás nagyon tükröződik abban, ahogyan beszél és megszólítja magát.

Gőz és masszázs:

Preity Zinta Beauty Tips Gőzök és masszázsok

Preity Zinta hisz abban, hogy naponta gőzt és masszázst szed, különösen azért, mert gyakorol. Azt is tanácsolja rajongóinak, hogy naponta vegyék be őket, mert ez megfiatalítja őket, és mindig frissnek és lelkesnek érzik magukat.

Jó pihenés:

Preity Zinta szépségtippek a jó pihenéshez

Preity Zinta naponta megfelelően pihen, hogy legyen elég energiája ahhoz, hogy egész nap tartsa magát. Elmondása szerint az alváshiány túlevéshez, valamint a hízás esélyéhez vezet. A Preity számára minden nap hét -kilenc órát kell aludnia

Ajkak:

Preity Zinta Beauty Tips Ajkak

Preity Zinta ajkai nagyon szépek és zamatosak. Naponta használ ajakbalzsamokat, és legtöbbször lágy és sima színeket használ. Ajkai természetesen vonzóak, és nem kell sok erőfeszítést tennie azért, hogy jól nézzen ki.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80